pantelia Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Bravo Cuka! Ajmo jos 1! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrX037 Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Čuka kida na početku... Kovač i Lučić omašili, Adžić za 1:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 (edited) Jbg, nemože se ovakva šansa dva puta promašiti. Baš loše igra odbrana danas edit: šta promaši ovaj Edited August 11, 2022 by L' Imperatore Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Nakantace ih Tvente sa 5:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrX037 Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Klasika od naših na evrosceni. Krenu odlično, umesto da vode 2-3 nula, primaju gol iz katastrofalne greške i izduvaju se kao balon, kao da to nisu isti igrači iz prvih 15 minuta. Sad je samo pitanje sa koliko će golova u mreži kući. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Pa dobro, izasli ljudi da odigraju fudbal. Cukaricki ima taj hendikep u Evropi jer nema domaci teren. Da imas ovakvu ekipu, a da igraju u Novom Sadu, Nisu, Kragujevcu, Krusevcu...to bi bila druga prica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Ahahahaha 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 1 hour ago, gledan van, ludilo 1 said: Ahahahaha Hide contents Što je najgore, jedno 30% stvarno misli ovako 🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Dobro je Čuka i prošao protiv Holandjana ... AZ odvali mučene Škote 5:0 na poluvremenu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 13 minutes ago, Bugl Khan said: Što je najgore, jedno 30% stvarno misli ovako 🤣 Da, da, baš tako 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Hamrun Balkani sa Kosova (idu na Shkupi iz Makedonije 😁) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Sale Ilić sa CSKA prošao nakon poraza u prvom meču kod kuće. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 11 minutes ago, Barkley#34 said: Sale Ilić sa CSKA prošao nakon poraza u prvom meču kod kuće. Idu na Bazel, steta, mogao je laksi zreb. Pored Skupi - Balkani, od ex sfrj timova igra i Zrinjski protiv Slovana. Malo je falilo da prodje i Skendija, ispali od AIKa na penale. Isli bi na Slovacko (iz Ceske). Gledao sam malo i Levski, u dupe da ljubite golmana Bugara, oba gola su njegova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 48 minutes ago, pantelia said: Hamrun Balkani sa Kosova (idu na Shkupi iz Makedonije 😁) A Vardar i Priština propadaju tj nemaju pomoć od vlasti da se izvuku iz dugova. Još gori su Pelister i Trepča Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Biće zanimljivih sudara u PO: Fiorentina-Tvente, Makabi-Nica, Yang Bojs-Anderleht, Viljareal-Hajduk. Inače, tri kiparska tima u PO LE i jedan u PO LK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 Hajduk nema ni 5% šansi u ovom dvomeču. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 5 hours ago, Sjećaš li se Rum kasato said: Hajduk nema ni 5% šansi u ovom dvomeču. Ne znam da li su rasprodali sve što vrijedi nakon CL polufinala prošle sezone. Ako jesu, šanse im značajno rastu na 10%. Ako se Villarrealu ne igra konferencija, što kod Španjolaca ne znam da je ikad slučaj, onda bi Hajduku čak i dao neke stvarne šanse. Tipa, ovima u 70% prvih 11 igraju klinci i 3. opcije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 5 hours ago, Bugl Khan said: Ne znam da li su rasprodali sve što vrijedi nakon CL polufinala prošle sezone. Ako jesu, šanse im značajno rastu na 10%. Ako se Villarrealu ne igra konferencija, što kod Španjolaca ne znam da je ikad slučaj, onda bi Hajduku čak i dao neke stvarne šanse. Tipa, ovima u 70% prvih 11 igraju klinci i 3. opcije Nijesu rasprodali, ostalo im je dosta igrača. Baci samo pogled na pripremne mečeve Viljareala - 6 pobjeda i 2 remija. Njima je dvomeč sa Hajdukom rutina. Taktički i tehnički su za dvije klase ispred. Pričamo o ekipi koja je ugasila Bajern Minhen. Gledao sam duel u Španiji, dali su im gol i posle toga su ih na kontre uništili, moglo je komotno 3:0 da završi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 Hajduk nema šta da izgubi a eventualni prolaz bi podigao celu Dalmaciju na noge i dao vetar u leđa celom klubu, nego čuo sam da mogu da nejebu zbog rasizma na prvoj utakmici pa možda i ne bude dvomeča sa Viljarealom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 Čini mi se da je po imenima ovogodišnja LK dosta slabija od prošle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 (edited) 1 hour ago, Sjećaš li se Rum kasato said: Nijesu rasprodali, ostalo im je dosta igrača. Baci samo pogled na pripremne mečeve Viljareala - 6 pobjeda i 2 remija. Njima je dvomeč sa Hajdukom rutina. Taktički i tehnički su za dvije klase ispred. Pričamo o ekipi koja je ugasila Bajern Minhen. Gledao sam duel u Španiji, dali su im gol i posle toga su ih na kontre uništili, moglo je komotno 3:0 da završi. Ma naravno, pa ne moramo ni diskutirati o tome. Nego, da se kojim slučajem desilo sve što sam naveo, onda bi Hajduku dao neke šanse. Edited August 12, 2022 by Bugl Khan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 (edited) 1 hour ago, Perkos2 said: Hajduk nema šta da izgubi a eventualni prolaz bi podigao celu Dalmaciju na noge i dao vetar u leđa celom klubu, nego čuo sam da mogu da nejebu zbog rasizma na prvoj utakmici pa možda i ne bude dvomeča sa Viljarealom Sve je moguće. Njih su kaznili zbog rasizma jer su imali White Boys transparent. Nema veze što im je boja dresova bijela. Bila je i južnjačka zastava u sredini (jer su s juga Hr). Edited August 12, 2022 by Bugl Khan Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted August 13, 2022 Share Posted August 13, 2022 On 8/9/2022 at 7:57 PM, Drug Crni said: Pusti ga..lik ne zna gde udara. Pre nekih desetak dana napise kako je niski Radnicki u rangu Osijeka,a sad taj isti Osijek ispada bauk za sadasnju Zvezdu. Vrlo ruzan i neocekivan komentar sa tvoje strane, pogotovo jer nisi pazljivo pratio sta se pisalo na temama. Nijednom nisam napisao da je Radnicki u rangu Osijeka, to je napisao @Ljubitelj baklave dok sam ja tvrdio suprotno. Ljubitelj baklave: Quote Tesko da su Osijek, Rijeka, Hajduk bolji od Vojvodine, Cukarickog, Radnickog ili TSCa. A uopste nisam ni uzeo u razmatranje dva nasa vodeca tima. Moj odgovor: Quote Mislim da je ova ocena krajnje pausalna i da uopste ne pratis koliko sredstava izdvajaju hrvatski klubovi u odnosu na bilo koje klubove u Srbiji (osim Crvene zvezde). U Osijeku trener ima ogromnu platu i ulagali su milione u dovodjenje nekih igraca poput Lovrica iz Gorice, Nejasmica iz Hajduka, Miereza iz Alavesa. Hajduk ima Livaju koji sigurno ima ogromnu platu, ima Kalinica i jos neke skupe igrace. Koga dovode TSC, Cukaricki, Vojvodina ili Radnicki? Pa necemo da se sprdamo sa ovim. Sve na strani 125., tema "Super liga Srbije". E sad, sto se drugog dela posta tice, ovaj tim Osijeka svakako nije bauk za ovaj tim FKCZ, ali Osijek kao klub sa velikim ulaganjima u nekoj zajednickoj ligi itekako moze da predstavlja pretnju bilo kome, pa i Crvenoj zvezdi. Dakle, napisao sam da Osijek moze u TOP 4, kao i da Dimamo i Crvena zvezda mogu van TOP 2 te zamisljene zajednicke lige, ne da je to najverovatniji ishod. U 10 sezona svakako da bi bilo i onih u kojim je Partizan ostao bez Evrope, a Crvena zvezda bez plasmana u TOP 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted August 13, 2022 Share Posted August 13, 2022 Inace, velika steta sto Klaksvik nije otisao u PO, jer bi i tamo imali sta da traze protiv Shkupija. Gubili su 0:3 u gostima i nakon toga dali 4, a primili samo jedan gol, ali nisu imali srece sa penalima. Takodje je i Vikingur sa Islanda imao sanse da izbori penale protiv Lecha, ali nije uspeo. Ovakav sistem kvalifikacija je velika sansa za ove male nacija da izbore grupe - Gibraltar je vec imao predstavnika, ali tu su i Malta, Farska ostrva, San Marino, Andorra, Luksemburg, pa i Island. Tu su i predstavnici Irske, Severne Irske i Velsa koji se odlikuju sastavima sa skoro 100% domacih igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 13, 2022 Share Posted August 13, 2022 4 hours ago, goldberg said: Vrlo ruzan i neocekivan komentar sa tvoje strane, Izvinjavam se i molim te da prihvatis izvinjenje. Bio sam ubedjen da si ti..samo sam preleteo topik koji inace i ne posecujem.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts