Jump to content

Recommended Posts

Posted
7 hours ago, DJORDJE said:

Kakava leprsava i postena igra Atletika, dok je City simulirao, mucki udarao i na kraju nezasluzeno izgubio.:roflmao:

Razumem da neko ne voli City ili PSG zbog svog novca koji se tu vrti, ali nema prljavijeg kluba od Atletica. 

Atletico jecprljav, ali nakon prve utakmice Josep i igrači prozivaju Atletico radi neviđenog bunkera (jer City je Joga bonito), a onda dođu u Madrid i 45 minuta pruže isto to s dodatkom valjanja.

• Like 4
  • Thanks 1
Posted
6 minutes ago, Stiletto said:

Lepo što postoje sigurnosne kamere u tunelu. Ume neko ovde da čita s usana? :lol_2:

Šta je pi..., uz dosta držite me da ga ne razbijem s obje strane

Posted

Nisam neki ekspert, ali čini mi se da ovi naši govore

"Jeb'li tebe i Šekspir i Marlou, Njegoš je najbolji pjesnik na svijet..."

"Krleža, judi, Krleža, jebo sestre Bronte i ostale DIkense..."

:lol_2:

• Like 1
  • Ha-ha 6
Posted

Ja Atletico gotivim jer se nikada nisam uspeo "vezati" ni za Barsu,a kamoli za Real..pa mi je simpa da tamo postoji klub koji u poslednjoj dekadi ume da im zaprzi corbu. Ali sa ovim anti-fudbalom..sa ovim ponasanjem Chola, dostojnim alkoholisanog retarda na kraju meca,Atleti gube i moje simpatije..

City..? Skupo,skupo su platili ovaj plasman u polufinale..tu je kao najveci "pobednik" izasao Real..

Posted
1 hour ago, Bugl Khan said:

Atletico jecprljav, ali nakon prve utakmice Josep i igrači prozivaju Atletico radi neviđenog bunkera (jer City je Joga bonito), a onda dođu u Madrid i 45 minuta pruže isto to s dodatkom valjanja.

Mi mora da smo gledali razlicite utakmice posto po statistici posed je bio na strani Citija i to 60 prema 40. 

https://sports.yahoo.com/soccer/champions-league/atlético-de-madrid-manchester-city-11698421/?fr=sycsrp_catchall

Posted
20 minutes ago, DJORDJE said:

Mi mora da smo gledali razlicite utakmice posto po statistici posed je bio na strani Citija i to 60 prema 40. 

https://sports.yahoo.com/soccer/champions-league/atlético-de-madrid-manchester-city-11698421/?fr=sycsrp_catchall

Očito smo gledali različite utakmice. 

Ja sam u drugom poluvremenu vidio City koji nije ni pokušao doći u priliku i koji je krao vrijeme kad je stigao. 

• Like 1
Posted

I naravno zna se ko najviše plače i žali se u fudbalu.nekad u  vreme linekera, hodla i vodla uvek sam navijao za Engleze ali ko sad da navija za grilicha, fodena i mekgvajera

• Like 1
Posted

Nisam ranije primetio Benfikinog napadaca,Darwina..deluje kao vrlo zanimljiv igrac..nisam mu ni statse proveravao,pojma nemam kakav mu je inace ucinak u Benfiki,ali se protiv Liverpula jako lepo pokazao..deluje kao njihova sledeca velika prodaja.

• 2 weeks later...
Posted

Bolji je Siti dosta jebiga. Ocekivao sam jaci otpor Reala, ali sad ni magija na mahove Modrica i Benzeme nece pomoci.

Siti deluje kao u drugoj brzini na spram Reala da igra. 

Posted

Utisak br. 1: mislio sam da će biti više kontrolisan meč, a ovo više liči na neku vanserijsku goleadu tipičnu za grupnu fazu. Prava run and gun utakmica 

Utisak br. 2: nerealan rezultat. Trebalo je biti bar 3:1

Utisak br. 3: Real je klub sa ubedljivo najvećom količinom sreće u istoriji fudbala. Kakve oni nerealne rezultate (spram pružene igre) izvlače, to je za Ginisa

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...