Jump to content

Recommended Posts

Posted
15 minutes ago, Chaos Is Me said:

Bajern osvaja ovo, ne morate ni da gledate do kraja. Predominantni su, prava mašinerija.

Ovo sam i ja sinoć pomislio, ali da ne trčimo pred rudu. Jedna ili dve povrede ( ili suspenzije ) ključnih igrača, može da promeni situaciju. 

Posted
On 10/21/2021 at 5:15 AM, Chaos Is Me said:

Bajern osvaja ovo, ne morate ni da gledate do kraja. Predominantni su, prava mašinerija.

Samo pre dve nedelje nisu bili tako dominantni protiv Frankfurta. Imaju dobar tim , ali kao sto kolega rece, nekoliko povreda i situacija se  menja.

• 2 weeks later...
Posted
8 minutes ago, Miki28 said:

Kao sto sam i mislio, samo zamaskirano protiv Totenhema. Apsolutno uzasna partija.

Jos Varane se povrijedio. 

Ronaldo nece da Ole ode. :)

Posted
1 minute ago, Miki28 said:

A sto je neregularan gol?

Greenwood igrao rukom prije nego je proslijedio loptu do Ronalda. Po pravilima svako igranje rukom pa makar ono bilo nenamjerno kojim ofanzivac stice prednost se treba sankcionisati.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, alpaka Bereta Sida said:

Greenwood igrao rukom prije nego je proslijedio loptu do Ronalda. Po pravilima svako igranje rukom pa makar ono bilo nenamjerno kojim ofanzivac stice prednost se treba sankcionisati.

Dovoljno da se ponisti gol jbg.Sad sto Var nije ukljucen?

Posted

Zapata fenomenalan vcrs. Sprdao se sa glavonjom.

Smolinže vrati se, sve ti je oprosteno. Vece drvosjece pa jos i da bude kapiten moje oci ne gledase u 30+ godina gledanja utakmica.

Evo jedan dobar vic: Harry Maguire. Kraj vica

Posted
13 minutes ago, Don Juan said:

Neverovatno kako Žota može ovako da se privuče i da ga niko ne primeti i to već postaje praksa i ne može da bude slučajnost. Jako zahvalan igrač.

Kako ono kažu fox in the box. Uvek je na pravom mestu da je samo ćušne u mrežu

• Like 1
Posted (edited)

Koliko bi bilo ovo liverpulovski da je Atletiko smanjio na 2:1 u trenucima kada je Liverpul mogao jedno 4 komada da da u 5 minuta.

edit: Sudija ima sve predispozicije da sudi u PL, tezak retard

Edited by Darth Steva
  • Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...