Jump to content

Recommended Posts

Posted
Imaju i Zdjelar i ostatak ekipe i trener pravo na loš dan, ionako igraju i imaju rezultate daleko iznad (mojih) očekivanja i realnog kvaliteta.

Retko su se titule osvajale u derbijima. Rešavale su se u Kruševcu, Nišu, ranije u Kuli..

Da mi tu ne kiksnemo.

Posted

Stanoje kaže da če Miljkon biti van terena još četiri nedelje. Nisam imao pojma da je tako gadno. Za Fejsu se svaki dan očekuje da će se priključiti timskim treninzima. Tako da u narednih 15-ak dana guramo sa ovim što imamo.

Posted

Već ne igraju dvojica iz prve postave, ne možeš pola tima da izbaciš. Skupo su nas koštali takvi eksperimenti u prošlosti. Ionako nosioci obično igraju 60 minuta, a i pola mečeva se igra u sporom ritmu, teško da umor može da bude opravdanje.

Sad su svi provalili da ne možemo da iznesemo loptu do pola, biće veselo u nastavku prvenstva. Umuljasmo ga kad je ovima prci put pala koncentracija. Inače smo bili usporeni i bezidejni.

Živković je imao nekoliko finih procena i generalno aktivan, ali kad zapliva onda je baš horor po toj strani.

Posted

Biće podvig ako mi dočekamo derbi na JNA. A ako izvučemo nerešeno protiv njih biće uspeh epskih razmera. Kakvi polu igrači, počev od ovog nesrećnog Miletića.

Inače ni kao navijači ne zaslužujemo ništa više od ovoga nego da brišu pod nama. Ne znam jel bilo 2000 ljudi, a hoćemo titulu. Kakvi navijači takav i klub. Beda.

Posted
11 hours ago, Barkley#34 said:

Ponećemo opuštenih 3-0 iz Beograda pa neće biti problema. :s_d:

Bojim se da je ovaj dvomec pocetak kraja nase grupe mediokriteta na svim poljima. Prebacili su ocekivanja odavno.

Posted

Postoji mogućnost da nas razmontiraju ali isto tako i da im se hrabro suprotstavimo pa da odluči neki potez. Ako izađemo sa rezervom, čuvajući se za prvi naredni meč u prvenstvu, pregaziće nas. Opet, to znači i da će biti frka kako će odigrati taj prvi naredni meč. Videćemo. Da prvo preživimo Suboticu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...