Jump to content

FK Partizan 2021/22

Xpert

Recommended Posts

Da sam Natho odbio bih da udjem na teren, ponizavanje naseg najboljeg igraca. Dvostruka izmena u 93 minutu je toliko odvratna stvar da ne bih ni komentarisao. Jos vadi Rikarda, pa taj ne sme sa dva spica ni 30sec da igra. Jebes mu mater, izbaci Vujacica ili Zdjelara/Jevtovica. Jojicu ili pobegne lopta ili je sutne protivniku u noge Cime je Markovic zasluzio kapitensku traku? Dokle cemo vise da gledamo ovaj anti-fudbal? Ko mu je dao trenersku licencu?

Taj deo na kraju mi je najmanje sraman - crkli smo a objektivno su jači na lopti pa nismo ni uspeli da je iznesemo. Ovaj general posle bitke je naravno očekivao Natha ranije, dok smo iole pretili, ali opet, upravo su oni na terenu uspevali da se kako-tako približe golu, bilo je rezona da se ne menjaju. 

Znamo već da ne znamo da igramo neki fudbal, bar smo bili daleko čvršći, povezaniji i skoncentrisaniji nego na prošlom derbiju. Koliko god da komšije sa pravom fudbalski kukaju na Pavkova, mnogo nam problema pravi osvajanjem gomile visokih lopti ili time što dugim nogama uspe da dođe do njih na zemlji i prosledi je onima koji znaju. A uvek je i realna pretnja kod centaršuta.

Meni je Terzić simpatičan igrač ali je već mesecima bilo bolno gledati kako desnom nogom ne ume ništa osim da hoda. Tužno je da baš ništa ne nauči za dvadeset i jednu-dve godine. Kad izgubi status bonusa neki Kazahstan će ga dočekati širom raširenih ruku.

Dragović je klasa i to se iznova uveravam. Da nemaju njega Rikardo bi bar jedan gol dao na ova tri derbija.

Šta je tu je, na stranu sudijske greške u nekom mečevim, sami smo bezveze prosuli prednost, a povremeno se i provlačili (kao u Surdulici, npr.). Želim da maksimalno odigramo do kraja pa šta bude neka bude.

Naravno, i da se pošibamo za kup.

Jebe mi se za kup. Da ovako jajarski odigra drugo poluvreme, kad trebaš da napadneš i ideš na pobedu! Sram ga bilo. Ovako je trebao da igra prethodni derbi, a ne ovaj! 
Jebeno je gori od Vucica. Apsolutno ista demagogija..
Daj bre Zeljko, zar moras sa dva profila?[emoji16]

Sent from my RMX3301 using Tapatalk

Salu na stranu, po kvalitetu trebalo je da nas razbiju. Sta onda ovaj mucenik Stankovic treba da radi?! Tesko da bi mi ovde dali gol, nas najbolji igrac nije uspeo ni da se okrene ka golu, a kamoli sutira. Ja da se pitam ja bi uveo Milovanovica umesto Terzica oko 70min, a Rikija bi probao na krilu. Ali trener zna tim, provodi sa njima 80% vremena. Dovoditi u pitanje njegovu strucnost je apsurdno. Klupa mu je bila kratka i to je presudilo.

Evo koje je bilo moje misljenje o Aleksandru Stanojevicu, pa bih molio da se ne stavljam u isti kos sa Zexom. Verovao sam u njega, da je vrhunski strucnjak, trener koji se u sve razume. Izgleda da sam pogresio.

Nema sanse da se Stanoje vrati, zapecatio se izjavama svojim protiv uprave i protiv vlasti. Jedan od nasih boljih trenera..

August 30, 2020

10 hours ago, Barkley#34 said:

Jedina velika greška je predugo držanje Jojića u igri, jer bi Natho imao mnogo više smisla da je bio na terenu dok smo imali snage. Nekako sam se podsvesno pomirio sa Stanojevom fascinacijom Jojićem ovog proleća bez obzira na kriminal od igre koji ovaj prikazuje da se ni ne nerviram previše. Malo šta drugo je mogao da uradi ili promeni. 

Prebacio sa druge teme ovde, jer to je manje-više to što imam da kažem o ovom derbiju i našem proleću. Potpuni raspad igre, a zimski prelazni rok je sve rekao o ambicijama kluba. I Jojić je u principu jedina ozbiljna zamerka Stanoju. OK ima fetiš (ili nešto opipljivije) na povratnike, ali svi ostali povratnici bar nešto konkretno doprinose ili ne igraju. a ovoj definiciji beskorisnosti na terenu je praktično dao ključeve ekipe.

Još par stvari. Na žalost, ništa od malog Terze ove sezone, a početak je obećavao mnogo više. Od Meniga sam sinoć dodatno popizdeo, gledam i ne verujem da čovek dva puta ostaje u ofsajdu kod slobodnih udaraca. Znači uloga mu je vrlo prosta - stoji iza linije odbrane dok je priprema za centaršut u toku, a kada svi krenu napred ka golu on se izvlači iz ofsajda i eventualno napravi blok na nekom protivničkom igraču. I dva puta ne uspeva da se izvuče na vreme pre centaršuta, kakav diletantizam.

• Like 1

2 hours ago, Arsenije Pesic said:

Od Meniga sam sinoć dodatno popizdeo, gledam i ne verujem da čovek dva puta ostaje u ofsajdu kod slobodnih udaraca. Znači uloga mu je vrlo prosta - stoji iza linije odbrane dok je priprema za centaršut u toku, a kada svi krenu napred ka golu on se izvlači iz ofsajda i eventualno napravi blok na nekom protivničkom igraču. I dva puta ne uspeva da se izvuče na vreme pre centaršuta, kakav diletantizam.

Od igrača koji se kreće od gola ne može biti ofsajd...

• Ha-ha 1
  • WOW 1

Naravno da moze. Poenta je da ako utice na igru ofsajd je kao kuca. Tipican primer je kod tog faula na Mileticu za penal. Da nije Miletic bio u malom ofsajdu isti bi bio sviran zbog Meniga. Kasnio je sa izvlacenjem i napravio blok igracu koji je vukao Miletica.

14 minutes ago, Alek The Great said:

Naravno da moze. Poenta je da ako utice na igru ofsajd je kao kuca. Tipican primer je kod tog faula na Mileticu za penal. Da nije Miletic bio u malom ofsajdu isti bi bio sviran zbog Meniga. Kasnio je sa izvlacenjem i napravio blok igracu koji je vukao Miletica.

13 minutes ago, Arsenije Pesic said:

Može ako pravi blokove, utiče na igru i aktivno učestvuje nakon centaršuta. Čisti ofsajdi u oba slučaja.

Da, da. I sve to pomoćni proceni u pola sekunde i maše...

3 minutes ago, dekifisher said:

Ne, već mahanje pomoćnog kao da ne postoji VAR.

Pa da izbacimo onda pomoćne sudije jer postoji VAR? Taman da se uštedi na dnevnicama. Možda ja nisam dobro shvatio ulogu VAR-a ali on je tu da ispravi greške sudija i ukaže na situacije gde nisu dobro videli ili odreagovali, dakle sudije na terenu treba da se ponašaju kao da VAR-a nema i da pokušaju maksimalno dobro da odsude utakmicu. Stvarno nisam primetio da su pomoćne sudije zakazale na ovoj utakmici. O suđenju glavnog arbitra bi se moglo diskutovati ali i on je zauzeo kriterijum da ne sudi svaki kontakt i da pokuša da dozvoli da se igra razvije. Sad, što obe ekipe nisu ni pokušale da razviju igru nije do njega. Sasvim korektno suđenje, po meni.

• Like 5

PREPORUKA SUDIJAMA OD KAD POSTOJI VAR JE DA POMOĆNIK TREBA DA PUSTI DA SE IGRA DOK SE NE ZAVRŠI AKCIJA.

Većina timova u Evropi ima ovakve akcije kod prekida i nigde se ne maše. Ovako smrdi.

Ali, smrdi na sve strane ova utakmica, tako da nije ni bitno, nije uticalo ni na rezultat. Samo puvanjak.

• WOW 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...