Jump to content

FK Partizan 2021/22


Xpert

Recommended Posts

Već ne igraju dvojica iz prve postave, ne možeš pola tima da izbaciš. Skupo su nas koštali takvi eksperimenti u prošlosti. Ionako nosioci obično igraju 60 minuta, a i pola mečeva se igra u sporom ritmu, teško da umor može da bude opravdanje.

 

Sad su svi provalili da ne možemo da iznesemo loptu do pola, biće veselo u nastavku prvenstva. Umuljasmo ga kad je ovima prci put pala koncentracija. Inače smo bili usporeni i bezidejni.

 

Živković je imao nekoliko finih procena i generalno aktivan, ali kad zapliva onda je baš horor po toj strani.

Link to comment
Share on other sites

Biće podvig ako mi dočekamo derbi na JNA. A ako izvučemo nerešeno protiv njih biće uspeh epskih razmera. Kakvi polu igrači, počev od ovog nesrećnog Miletića.

Inače ni kao navijači ne zaslužujemo ništa više od ovoga nego da brišu pod nama. Ne znam jel bilo 2000 ljudi, a hoćemo titulu. Kakvi navijači takav i klub. Beda.

Link to comment
Share on other sites

Postoji mogućnost da nas razmontiraju ali isto tako i da im se hrabro suprotstavimo pa da odluči neki potez. Ako izađemo sa rezervom, čuvajući se za prvi naredni meč u prvenstvu, pregaziće nas. Opet, to znači i da će biti frka kako će odigrati taj prvi naredni meč. Videćemo. Da prvo preživimo Suboticu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...