Kooineeperk Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 15 minutes ago, Barkley#34 said: Edit: ima posebna tema za koeficijente, mogli bi tamo da se prebace neki od poslednjih postova koje smo pisali. Da, nisam znao da postoji ove tema: Ako moze moderacija da prebaci postove - hvala 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 3 hours ago, Barkley#34 said: Razmišljam nešto, prilika za sigrnu evropsku jesen i najmanje tri miliona evra od Uefe bi značila i veću bitku za prva tri mesta, pa bi se više timova spremalo za taj rat. Nije mala nagrada. Baš je malo 10, i po geografiji i po broju stanovnika. Svejedno je da li je liga od 10 ili od 24, kada postoje dva kluba. Obzirom da smo divljaci, i regionalna liga ne dolazi u obzir, jedino rešenje je Srpska Superliga sa dva učesnika. Svaki drugi vikend derbi. Em imaju jake utakmice, em nabijaju koeficijent... verovatno bi bili redovni učesnici LŠ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted October 3, 2021 Author Share Posted October 3, 2021 FKP: Stevanovic - Miljkovic, Vujacic, Miletic, Urosevic - Zdjelar, Scekic - Markovic, Pantic, Jovic - Rikardo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 Sent from my SM-G970F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted October 3, 2021 Author Share Posted October 3, 2021 Jel ovo teren u uzasnom stanju, ili samo slika takva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 Smanji sam kvalitet fotke da bi mogao da upload-ujem. Teren izgleda zaista dobro.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 El bio penal?Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted October 3, 2021 Author Share Posted October 3, 2021 Sve cisto. A i izgleda da je i golman izasao ispred linije pre suta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 3 minutes ago, Xpert said: Sve cisto. A i izgleda da je i golman izasao ispred linije pre suta. ima pravo da istupi jednom nogom sto je i bio uradio, kad se istupi sa dve noge onda se ponavlja, al to ovde nije bio slucaj. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted October 3, 2021 Author Share Posted October 3, 2021 Jako lose poluvreme. Nezaintersovani i bez koncetracije. Imamo igraca vise, a to se uopste ne primecuje. Pantic bi morao ostati u svlacionici na poluvremenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 Sad sam video penal. Nisam znao da se u ovim slučajevima i dalje daje dupla kazna - penal i crvendać. Penal je kao kuća, ne znam samo što ju je štopovao, odma' je šibaj. Ovako na brzinu, samo uz debelo usporen snimak se može oceniti da li je golman izašao pre šuta ili ne. Nema šanse da je sudija mogao to sam da proceni. Na prvi pogled ja ne bih vraćao penal. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted October 3, 2021 Author Share Posted October 3, 2021 Bravo Urosevicu, IQ amebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 Koje mrcvarenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 Hvala Bogu ide pauza u prvenstvu. Rikardo je precrkao, a ostali će imati vremena da izleče povrede iz ove klanice (ne u Kruševcu, već đuture), Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted October 3, 2021 Author Share Posted October 3, 2021 Bas vredna pobeda. Oseca se pad forme i umor kod igraca. Dobro ce doci ova pauza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 Zavrsi se nekako, a igru ne bih komentarisao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 Pobeda se pise.Sent from my SM-G970F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 Namučismo loptu za sve pare. Mada, ne pamtim da smo se u skorije vreme naigrali u Kruševcu. Rikarda ostaviti u Vrnjačkoj banji na par dana oporavka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 1 hour ago, Barkley#34 said: Na prvi pogled ja ne bih vraćao penal. Ovo sam i ja pomislio, uopste nisam izvalio pri izvodjenju,za dlaku je bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 Krenuo je leva pa desna noga. Sa VAR kamere kod gola se bolje videlo. Sto se crvenog tice po pravilu je da ide penal i crveni ako igrac nema nameru da igra loptu. Tako da je i crveni i penal i ponovljeni po pravilima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 Mora i jedna ovakva pobeda jbg. Izgleda da je Pantica povreda vratila na fabricka podesavanja. Steta. Nemamo pravu desetku. Suma je bio nestabilan, ali je jedini imao to nesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 (edited) Jbt kakvo izvodjenje penala i to lik 2 puta zaredom pokusava. Ne pratim fudbal aktivno, ali se jezim od ovakvih izvodjenja, ako se secam, tako je i Ronaldo promasio penal kad se Celsi uzeo LS? To treba da se zaletis ko muflon pa cak i da promasis ceo gol. Edit: Ne ne, Mancesta' je ipak uzeo titulu tad jer je valjda onaj svaler promasio penal, a ostali su povadili Ronalda, ali svakako glup sut. Edited October 4, 2021 by AgroLaki EDIT: Ipak je MUFC uzeo titulu tad. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Ponavljanje penala je čisto sviranje kurcu. U pitanju su delići sekunde i skoro je nemoguće na osnovu snimaka proceniti da je spustio i desnu nogu ili nije. A za odluku da ponove penal valjda je logično da su trebali da imaju čistu situaciju, a definitivno nisu. Ja kad bih morao da se odlučim, pre bih rekao da nije napravio taj drugi korak. I ne mogu da verujem da Rikardo nije onu loptu samo ćušnuo u prazan gol, nego je prima, valjda je hteo da se ušeta s njom u gol. Što se nas tiče, vidljiv je ozbiljan pad forme. Pauza u pravo vreme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Sudije nisu na osnovu ovog snimka donele odluku.VAR ima više kamera, pogotovo oko gol linije, pošto iz nekog razloga nema gol tehnologije.Iz ovog TV ugla se ne vidi najbolje zbog perspektive, jer je upravo dalja leva noga koja je prvo krenula iza bliže desne sa kojom je zakorak veći.U svakom slučaju mislim da već kruže snimci kamera iza gola gde se jasno vidi da ni jedna noga nije na liniji.A zanimljiva stvar je da je i kod ponovljenog uradio istu stvar.Očigledno je u pitanju stara navika golmana i ne bi me iznenadilo da mu ponove još koji penal ako kojim slučajem odbrani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 31 minutes ago, Cooper said: Sudije nisu na osnovu ovog snimka donele odluku. VAR ima više kamera, pogotovo oko gol linije, pošto iz nekog razloga nema gol tehnologije. Iz ovog TV ugla se ne vidi najbolje zbog perspektive, jer je upravo dalja leva noga koja je prvo krenula iza bliže desne sa kojom je zakorak veći. U svakom slučaju mislim da već kruže snimci kamera iza gola gde se jasno vidi da ni jedna noga nije na liniji. A zanimljiva stvar je da je i kod ponovljenog uradio istu stvar. Očigledno je u pitanju stara navika golmana i ne bi me iznenadilo da mu ponove još koji penal ako kojim slučajem odbrani Ајде не дрви око очигледних ствари нећеш семинарски писати, ово када би се овако понављало свака утакмица са пеналом би трајала преко 100’. Мало достојанства барем за рођендан… 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts