Jump to content

FK Crvena Zvezda 2021/2022


tsva

Recommended Posts

Quote

 

 

 

spojio nespojivo

HRVATSKI NOVINAR DIGAO ZAGREB NA NOGE: Dok Partizan bitke bije, hrvatski se barjak vije!!!

Fudbal
aleksandr radonic 20.07.2021. 21:20h

 

 

2652865_pezelj-ivica_ff.jpg?ver=16267894

 

 

Ivica Pezelj, rođeni Zagrepčanin sanja finale Kupa šampiona 1966. i slavi trojku Saleta Đorđevića

Novinar iz Hrvatske Ivica Pezelj ustalasao je javnost u toj državi izjavom da je veliki navijač Partizana, ali i tamošnje reprezentacije.

foto: Printskrin/Jujtub

Bio je izveštač mnogih glasila iz Hrvatske sa značajnih sportskih manifestacija. O njemu se uveliko piše u Zagrebu, a tamošnji sportski dnevnik "Sportske novosti" doneo je priču o Ivici Pezelju, sportskom novinaru odraslom u Zagrebu, sa naslovom njegove knjige - Dok Partizan bitke bije, hrvatski se barjak vije!"

foto: Twitter Printscreen

 

 

 

 

https://www.kurir.rs/sport/fudbal/3732993/hrvatski-novinar-digao-zagreb-na-noge-dok-partizan-bitke-bije-hrvatski-se-barjak-vije

 

У Загребу ће дефинитивно бити и комшијских навијача...

 

 

Edited by Константин
  • Like 2
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

interesantno je videti da li ce stankela principijelno izaci protiv dinama sa pankovim ili ce primeniti metod zvani obraz-djon. ne bio mu u cipelama ako nas pocisti dinamo a on trenirao principijelnost sa pankovim na terenu i degenekom na klupi.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Kada jednom bude pukao mehur, nece ostati ni kamen na kamenu od FKCZ.

A puci ce, mora da pukne, jer klupiranje Degeneka, forsiranje Gobeljica, Pankova, Bakajoka, Krtstovica...ne dovodjenje napadaca, mora da dodje do izrazaja kad se budu svodili racuni, a onda ce doci na naplatu i onaj koni je vredjao Zlatana proti Milana, a Terza ga krije ko zmija noge, i bahacenjesa La parom, Kanjasom, Causicem...ne dovodjenjem levog beka,vracanjem Srnica, produzenje ugovora Mrkeli, funkcijama Mrkele juniora i Terzica juniora u klubu, placna tribina...a meni nece biti zao kad jadna Masa pozeli npvog dzipa, a tata nema kesa da priusti.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

 

6 minutes ago, Liska Manjina said:

Degenek od starta, tako javljaju!

 

Ja iskreno sumnjam, ali ajde da vidimo.

Bilo bi odlicno ako je to tacno, krajnje je vreme da dva nasa najbolja stopera krenu da igraju zajedno. Da je bilo pameti, do sad bi vec bili uigrani, koliko - toliko.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...