Jump to content

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, Crni Bombarder said:

"Nacuo" sam da nam je stadion suspendovan za naredni mec LE; sa Ludogorecom izvan "Marakane".
Potvrda/demanti,zna li neko vise o ovome?

Kude bi mogli da nas posalju i ako je takva kazna hoce moci da bude bilo kakve publike?

Posted
6 minutes ago, Manoly said:

Kude bi mogli da nas posalju i ako je takva kazna hoce moci da bude bilo kakve publike?

Ne znam,Manojlo,zato i pitah za potvrdu ove "informacije". Za sada je to verovatno samo abar i voleo bih da se pokaze kao netacan. 

Posted
20 minutes ago, Crni Bombarder said:

Ne znam,Manojlo,zato i pitah za potvrdu ove "informacije". Za sada je to verovatno samo abar i voleo bih da se pokaze kao netacan. 

Jasno, s tim da cemo bez publike gotovo sigurno ostati plusnozbiljna novcana kazna, a to seljakanje mi nesto ne deluje realno, mada smo uvek pod budnim okom i mozds je doslo vreme i za tako nesto.

• Like 1
Posted
26 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Pa ako nam samo suspenduju stadion, teoretski bismo mogli da igramo i na JNA sa full navijačima. 

Na nama je da biramo. 

Mada bi bilo lepo negde u inozemstvu. 

Najveću podršku bi imali u Sofiji 😁

• Ha-ha 2
Posted

Od Surdulice, mada i pre toga, al se tad rezultatski videlo - kola krenula nizbrdo i sad nema nazad, kao sto sam.i ocekivao potpuni raspad tek sledi, posebno u jsl ali u jevropi.

Mister dr Deki bice oznacen kao glavni (jedini) krivac, al tako mu je kad sadi tikve sa djavolom.

Posted

Na ovakvim utakmicama Kanga je neophodan. Jebo ga Pankov (koji je naravno napravio kiks na sredini minut pre gola). Erakovic je mogao da odigra bez problema.

Posted

I meni nije jasno zasto Kange nema i za sta ga cuvaju. Lep sut Stanica na kraju, ali je klinja odigrao lose poluvreme, stegnut i uplasen. Nemamo sredinu terena. Nemamo ni odbranu, dobro smo prosli sa samo jednim golom u mrezi, onaj Mrkaic je promasio dve mrtve sanse.

• Like 1
Posted

Ne ličimo na ozbiljnu ekipu. Znaju se krivci ali sto neko vec rece slomice se na Stankovucu. Nije mi ga zao posto je znao s'kim ulazi u kombinacuiju.

Posted (edited)
44 minutes ago, n4l1m said:

stoka prvo razbije lobanju coveku, pa onda satro brz oporavak..

more mrsh u picku materinu stoko raspala

Verovatno ocekuju da im se izvini sto su ga pogodili (kad izadje iz bolnice).

Sanjam da npr. Dragovic, na poziv Gobeljica i Borjana da kleknu pred stokom na kraju utakmice, pokaze 2 srednja prsta i odseta u legendu, tj. u svlacionicu.

edit: Kanga nije ni na klupi, masala

Edited by pantelia
  • Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...