n4l1m Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 ma aj sto prodaju gavrica za milion, nego sto uvek na takvu prodaju dovedu 2-3 balvana u rangu krstovica, srnica, gobeljica i svakog plate 300k+%, i onda ne da svakako nista ne zaradis i ne ustedis, nego u amanet ti ostaje sleper drvne gradje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 Kad se setim - Jovelju prodaju Ajntrahtu, decka koji je top talenat, veci od svih ovih zajedno u prvom timu, a Terza prica, mislim cak u izjavi nekoj da je to rekao, ali interno je pricao - Ma koji Joveljic, pa doveli smo boljeg....mali Krstovic...strasan igrac. 2 5 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 Just now, Markoss said: Kad se setim - Jovelju prodaju Ajntrahtu, decka koji je top talenat, veci od svih ovih zajedno u prvom timu, a Terza prica, mislim cak u izjavi nekoj da je to rekao, ali interno je pricao - Ma koji Joveljic, pa doveli smo boljeg....mali Krstovic...strasan igrac. Pa sta moze lopov da izjavi nego da baronise nesto? @Manoly Ja se userem od smeha svaki puut kad cujem to "mister". Ja licno bih zabranio igracima da me tako zovu, da sam trener. A njemu pa jos i prija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 13 minutes ago, Markoss said: Kad se setim - Jovelju prodaju Ajntrahtu, decka koji je top talenat, veci od svih ovih zajedno u prvom timu, a Terza prica, mislim cak u izjavi nekoj da je to rekao, ali interno je pricao - Ma koji Joveljic, pa doveli smo boljeg....mali Krstovic...strasan igrac. On ozbiljno misli da je Krstovic talentovaniji od Jovelje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 nama se i ne isplati da ulazimo u le, tacnije overall gledano koji dinar vise bi uzeli u cipiripi kupu, posto bi nas ovo cekalo u le Quote U prvom šeširu su Lion, Napoli, Bajer Leverkuzen, Lacio, Monako... Iz trećeg šešira vrebaju Marsej, Vest Hem, Real Sosijedad, Spartak Moskva... Dok su u četvrtom Galatasaraj, Brendbi, Ferencvaroš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 8 minutes ago, n4l1m said: nama se i ne isplati da ulazimo u le, tacnije overall gledano koji dinar vise bi uzeli u cipiripi kupu, posto bi nas ovo cekalo u le Sad videh i ja, jaka Liga Evrope za nas ove sezone, bolje konferencija neki bod da skupimo a možda i prodjemo grupu, ovakva Liga Evrope je za nas bauk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 Najbolje da se nismo ni prijavili za evropske utakmice 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 31 minutes ago, n4l1m said: nama se i ne isplati da ulazimo u le, tacnije overall gledano koji dinar vise bi uzeli u cipiripi kupu, posto bi nas ovo cekalo u le Lepo bi bilo da gledamo Vest Hem u Beogradu..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 Mi sad uopšte nemamo koga da stavimo na lijevo krilo. Možda Ivanić, ali i to je iznuđeno rješenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 30 minutes ago, Betolingar Misdongard said: Mi sad uopšte nemamo koga da stavimo na lijevo krilo. Možda Ivanić, ali i to je iznuđeno rješenje. Vratićemo Simića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 31 minutes ago, Betolingar Misdongard said: Mi sad uopšte nemamo koga da stavimo na lijevo krilo. Možda Ivanić, ali i to je iznuđeno rješenje. di nemamo, vukanovic, bakajoko, srnic itd.. :coffee: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 Pavkovu novi ugovor?! Terajte se u tri lepe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 (edited) kakva sprdacina i jajaranje su ova odlaganja kola.. nisu prosle ni 3 utakmice u prvenstvu a i tu su izrotirali 25+ igraca, pa se vec "umorili".. serem ti se i na ligu koja to odobrava i na klub. ☕ Edited August 13, 2021 by n4l1m 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 Serif Stankela prvo govori kako je lepo imati 25 igraca za rotaciju i onda sledece je da se odlozi utakmica protiv Radnika! A vidim produzili Pavkova...Lepo bogami.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 1 hour ago, suptil said: Pavkovu novi ugovor?! Terajte se u tri lepe! To je to, stadion me nece videti dok su ovi pilicari tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 Pavkovu novi ugovor?! Terajte se u tri lepe! Prošao virus. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 Jebem ti zivot, novi ugovor za Pavkova, da do 2024 sedi na tribinama, kolika govna sede u foteljama ovo je strasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 Jedu pitu( od govana) i dalje. Ko ovo moze da podrzava isti je kao terza Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 Kakva bagra majko mila.... Mene ne bi iskreno začudilo da mi ovog Norvežanina prodamo na zimu,a i da ne obuče naš dres... Pošto su Gavru uvaljali sada će Mesi iz Golubovaca startovati kao bonus,a Francuz i Pavkov će ulaziti u drugom kao zamene .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 22 minutes ago, Perkos2 said: Jedu pitu( od govana) i dalje. Ko ovo moze da podrzava isti je kao terza Pa ko ovo podržava sem plaćenika sa severa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 (edited) 2 hours ago, Knipex said: Pa ko ovo podržava sem plaćenika sa severa? Malo li je? Ima ih bogami i na zapadu tih plaćenika Edited August 13, 2021 by Perkos2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 Pa iskreno, ako Krstović ima ugovor, može i Pavkov. Manje je drvo od mlađanog Krstovića. 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 Lazetić treba da nam bude prva opcija, pa makar ispromašivao sve prve sezone. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 Pavkov dobio ugovor da presedi do 2024. u fazonu "sine, nisi ti za bolje - evo tebi parice, ali da pola vratis nama na ruke". Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 4 hours ago, n4l1m said: nama se i ne isplati da ulazimo u le, tacnije overall gledano koji dinar vise bi uzeli u cipiripi kupu, posto bi nas ovo cekalo u le Nama se i ne isplati da izlazimo iz groba... Ona dzukela Van la prevara nas podjebavao na instagramu ili bese tviteru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts