Jump to content
Vox92.net Forum

Manoly

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  1,151
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,075 Excellent

About Manoly

Recent Profile Visitors

462 profile views
 1. Neka je laka zemlja gospodinu Vladici.
 2. Imamo kvalitetniji sastav od Gruzina/Albanaca, igramo ok od starta sezone uz neke neophodne promene u 11 i nadu da ce Kanga uz novog spica uskoro biti na terenu, ali jedan mec u nokaut fazi nije isto sto i dvomec. Treba dizati formu i igru do tada, bice jos 3 meca uz ovaj jevropski.
 3. Gostovanje U Gruziji il u prestonici Albanije... Pitanje je gde ce se ovo igrati ustvari.
 4. Tekma sa slabijim tempom, ali i protivnik standardno povucen na svojih 30m. I tako ih otaljavamo, uz par lepih akcija. Mora to ipak brze, makar i protiv bunkera koji ce nas cesto cekati.
 5. Retko se vuku dobri potezi od strane onig koji sede u foteljama, najcesce su dobre stvari dolazile kao splet srecnih okolnosti, a one negativne su svakodnevica. Od ovih me nista nece iznenaditi, malo je rezona, mnogo je kombina i mesetarenja.
 6. https://nova.rs/kosarka/secanje-doveo-je-odza-u-srbiju-beograd-mu-je-bio-nba
 7. Pre oko dva meseca sa klincem vidim Odza u basti kafica, sedi u kosulji na crveno-crne kvadrate, pije sok, cita nesto na telefonu... Klinac je morao da ga upozna, pridjosmo stolu, vedro se nasmejao i upoznao sa sinom, mahnuo mu dok smo odlazili... Sin kaze "mnogo je dobar ovaj covek Odzo...".
 8. Kakva tragedija jbt... mlad covek u picku lepu materinu...
 9. Gledajuci samo fudbal koji ekipa igra i moze da igra, jasno je koliko je tranzicija opasno oruzje sa ovakvim ofanzivnim delom veze, gde Kataijeve kretnje i znanje u startu otvaraju prostor, uz brzo i pokretno krilo kakav je Spiridonovic ali i veznjakrle koji se ubacuju iz 2.plana. Fali spic realizator i vec sada se kasni sa njegovim dovodjenjem, iako u uslovima srpske lige Ben deluje kao resenje i odmah je juce ulaskom pokazao koliko je opasan. Pozadi smo tanki pocevsi od veznog reda, Njegos nije taj kalibar ma koliko ga gurali i cekali prodaju, a u evromecevima lako moze da se osete sve manjkavosti zadnje linije gde stvari nisu iskristalisane i jos se probaju opcije.
 10. Sasvim pristojna igra, nije sve za kritiku. Veljku jedna situacija potrebna da pokaze koliko ume.
 11. Teska je ciganska muka, mada sve je i do one srpske koliko ljudi, toliko cudi. Svakako da sa obe strane ima istine,ali niti je Miloje sam bog otac svog posla, niti je sisoje i budala koji nije znao sta radi. Nista nije crno ili belo, al tesko nam je sredinu pogoditi. Ja sam siguran da njegove rezultate u Jevropi nece niko dostici, makar imao i kvalitetnije timove i bolje uslove rada, sto takodje nije lako dostizno pored svih uticaja i mesetarenja u klubu.
 12. Kombinacijama sa decom nikad kraja, jel to blizu ova trampa sa Violom posto vidim da je izvor Dragancetovo medijsko cedo? A sto se tice Baneta, zaista mislim da on ne zeli u ovdasnji mulj nakon ozbiljne karijere koju je svojim naporima i radom ostvario...
×
×
 • Create New...