Jump to content

Manoly

Član foruma
  • Posts

    3,161
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

3,462 profile views

Manoly's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine
  • Reacting Well

Recent Badges

3.9k

Reputation

  1. "Visa sila" odredice sudbine oba derbija. To sto smo za tri klase bolji, a to smo igrom i pokazali u proslom derbiju, nista ne znaci. Mulj opsti...
  2. Uz to da je ispricana prica o sezoni za zaborav, mislim da cemo ovako sakati i u losem ritmu tesko i do ocekivanog finala abe da se dovucemo. Trudim se da ne mislim o tome kako cemo izgledati protiv kkP, prednost domace hale u biti nista ne znaci.
  3. Ofk Beograd vise nije klub uz koji sam rastao, tako da niti jedna vest u vezi sa istim ne moze da me iznenadi.
  4. Navikli ljudi na namestaljke, pa ne vide siru sliku...
  5. Ovi rezultati dokazuju da je i srpski fudbal blizi najkvalitetnijim ligama jevrope, gde se zaista ne zna ko koga moze pobediti. Napred, srpski fudbal!
  6. Znali smo sta mozemo ocekivati po Milojevom povrtaku na klupu, upravo ovakve meceve koji se otaljavaju, ali sigurno dobijaju, uz sigurnu odbranu i spori ritam bend u napadu, ali i vise stvorenih sansi i kroz takav fudbal. Elem, to je ono sto na ovim livadama radi radnju, jevropa je druga dimenzija i tu ce nas cekati teska prica.
  7. Oca sam imao prilike da upoznam kao fudbalera Ofk-a gde je bio par sezona, izuzetno korektan momak, kasnije koliko se secam upisao i koji mec za Cg reprezentaciju.
  8. Ovde obavezno mora da bude i slika palog Njemca i muzika iz (vecito) Otpisanih...
  9. Vazno je da je komsiji crkla krava... Jbs takvu filozofiju sporta i zivota, nema leba od ove sezone jer ne moze biti dobro praviti sacekusu komsiji kad nemas cime da se udaris. A to je politika menaDjmenta.
  10. @Knipex nek bude brz oporavak momku, mlad je i jak, brzo ce se oporaviti. Strasno je u kakvo vreme zivimo, a to vala traje vrlo dugo... cemer i tuga.
  11. Mislim da ide i 5.ukoliko kup ne osvoji neko ko vec nije obezbedio jevropu.
  12. Gol sjajan, mec ocajan... Mora Miloje evidentno da cedi suvu drenovinu za ovakve meceve, gde sa pola snage treba da se da tri komada. A teren da se preore i da se posadi suma...
  13. Deluje prestrogo dosudjeno, ali ruka mu nije stajala uz telo, lopta pogodila cisto u ruku... e sad, da li ovaj odbitak o zemlju treba da se sudi..
×
×
  • Create New...