Jump to content
Vox92.net Forum

Manoly

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  933
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

827 Excellent

Recent Profile Visitors

306 profile views
 1. Sistema u igrackom razvoju ovih klinaca, kao i konkretne politike njihovih buducih transfera nece biti, a da klub ima neke koristi u pravom smislu. To je jasno i svaka buduca prodaja talenata koji to i pokazu u prvom timu bukvalno je iza coska.
 2. Svakako nije mala stvar poceti od 2.kola kvalif, ali ima istine u tome da po linijama tima u tim letnjim mecevima Zvezda mora imati nekolicinu onih koji prave razliku. Sistem igre i takticke zamisli su promenjeni, Deki ima viziju, ali su mu potrebni i cinioci na terenu, a tu se onoliko pitaju ljudi koji su prosli rok odradili kako i znamo, lose i kombinatorski...
 3. Manoly

  Liverpool FC

  Klopov Liverpul imace lepu priliku da u sezonama koje dolaze ostvari dominaciju u Pl, koja koliko god bila kvalitetna, danas sem Redsa nema sistemski stvaran tim, uz odlicna ulaganja i jacanje po linijima, a da je kadar da na vise frontova igra konkretno. Sve se radilo planski, tako je klub rastao i rezultatski. Ovo sad nije slucajnost i pomenuta dominacija u uslovima slabljenja konkurenata nije nemoguca. Razumem brigu navijaca posle toliko susnih god u ligi, ali konacno postoji odlicna sprega trenera, igraca i onoga sto sam klub nosi, deluje da je dobitna kombinacija.
 4. Objektivno, veceras smo autsajder. Sto-sta ne valja kod nas, a protivnik je dobra ekipa, imaju glavu i rep.
 5. Za ovo sto Deki trazi Marin je kao kec na 10...
 6. Ovo dovoljno govori u kom kanalu je ekipa, on jeste prva violina trenutno i to je porazavajuce.
 7. Bili je sjajn tip, al ne menja pobeda u posl sek protiv raspale mege nista. Nista ne stima trenutno...
 8. Nema leba od ove sezone, koliko god kup ne treba biti merilo. Ovo ce se svakako lose zavrsiti kad bude najvaznije, nema trenera, ekipa deluje razbijeno.
 9. Milina za gledati su ovi klinci, kliknuli su od starta sa Dekijem i to se vidi. Odlicno prvo pol, steta sto nije i vise golova palo.
 10. Braun je bukvalno samostalno na startu sezone vukao ekipu, koja se pijano i tromo ponasala u oba takmicenja, uz promenu trenera i bez alternative na klupi. Jbg, pao jeste, ali mislim da je itekako ozbiljan igrac da se ne bi digao.
 11. Dekija cu docekati rasirenih ruku, bicu na stadionu tokom proleca koliko god budem u mogucnosti, jer Zvezdu sam pratio i u vreme drugih lopova i kada je bila na najnizim granama u svojoj istoriji, praticu je i dalje. Toliko puta izrecena istina, koja ne moze i ne sme biti obicna floskula, da je Zvezda veca od bilo kog pojedinca, secikese, politikanta, stoji i danas, mozda i snaznije pruzajuci poruku onima koji je vole. Gledacu fudbal, nadam se iako nisam preveliki optimista da ce Deki uneti sebe i svoju energiju u ekipu, stvarajuci dobru atmosferu, uz bolje igre nego u prethodnih godinu dana pod Milojem. Rezultate u Jevropi treba sacekati, tesko je poneti breme Milojevicevih uspeha na tom planu... Pljuvacu i dalje one koji rade protiv kluba sedeci u foteljama istog, zna se gde je njima mesto, a gde nasoj Zvezdi!
 12. Manoly

  ABA liga

  Evidentno je da stvari u abi ne funkcionisu, ne vidim da ce odluka o novkm mecu biti i doneta, ali govorim o realnom scenariu da Zvezda (ne)ide u Moracu u 1/2 finalu plejofa. Tek nakon toga moci ce da se prica o zajebanoj partizanskoj areni, mocnom Mozliju i ozbiljnom treneru na klupi.
×
×
 • Create New...