Jump to content

Recommended Posts

Posted

ma aj sto prodaju gavrica za milion, nego sto uvek na takvu prodaju dovedu 2-3 balvana u rangu krstovica, srnica, gobeljica i svakog plate 300k+%, i onda ne da svakako nista ne zaradis i ne ustedis, nego u amanet ti ostaje sleper drvne gradje..

Posted

Kad se setim - Jovelju prodaju Ajntrahtu, decka koji je top talenat, veci od svih ovih zajedno u prvom timu, a Terza prica, mislim cak u izjavi nekoj da je to rekao, ali interno je pricao - Ma koji Joveljic, pa doveli smo boljeg....mali Krstovic...strasan igrac. 

• Like 2
  • Ha-ha 5
  • Tuzno 4
Posted
Just now, Markoss said:

Kad se setim - Jovelju prodaju Ajntrahtu, decka koji je top talenat, veci od svih ovih zajedno u prvom timu, a Terza prica, mislim cak u izjavi nekoj da je to rekao, ali interno je pricao - Ma koji Joveljic, pa doveli smo boljeg....mali Krstovic...strasan igrac. 

Pa sta moze lopov da izjavi nego da baronise nesto?

@Manoly Ja se userem od smeha svaki puut kad cujem to "mister". Ja licno bih zabranio igracima da me tako zovu, da sam trener. A njemu pa jos i prija.

Posted
13 minutes ago, Markoss said:

On ozbiljno misli da je Krstovic talentovaniji od Jovelje?

Posted

nama se i ne isplati da ulazimo u le, tacnije overall gledano koji dinar vise bi uzeli u cipiripi kupu, posto bi nas ovo cekalo u le

U prvom šeširu su Lion, Napoli, Bajer Leverkuzen, Lacio, Monako...

Iz trećeg šešira vrebaju Marsej, Vest Hem, Real Sosijedad, Spartak Moskva...

Dok su u četvrtom Galatasaraj, Brendbi, Ferencvaroš...

Posted
8 minutes ago, n4l1m said:

nama se i ne isplati da ulazimo u le, tacnije overall gledano koji dinar vise bi uzeli u cipiripi kupu, posto bi nas ovo cekalo u le

Sad videh i ja, jaka Liga Evrope za nas ove sezone, bolje konferencija neki bod da skupimo a možda i prodjemo grupu,  ovakva Liga Evrope je za nas bauk.

Posted
31 minutes ago, n4l1m said:

Lepo bi bilo da gledamo Vest Hem u Beogradu.....

Posted
30 minutes ago, Betolingar Misdongard said:

Mi sad uopšte nemamo koga da stavimo na lijevo krilo. Možda Ivanić, ali i to je iznuđeno rješenje.

Vratićemo Simića.

Posted
31 minutes ago, Betolingar Misdongard said:

Mi sad uopšte nemamo koga da stavimo na lijevo krilo. Možda Ivanić, ali i to je iznuđeno rješenje.

di nemamo, vukanovic, bakajoko, srnic itd.. :coffee:

• Like 2
Posted (edited)

kakva sprdacina i jajaranje su ova odlaganja kola..

nisu prosle ni 3 utakmice u prvenstvu a i tu su izrotirali 25+ igraca, pa se vec "umorili".. serem ti se i na ligu koja to odobrava i na klub.

Edited by n4l1m
  • Like 4
Posted

Serif Stankela prvo govori kako je lepo imati 25 igraca za rotaciju i onda sledece je da se odlozi utakmica protiv Radnika!

A vidim produzili Pavkova...Lepo bogami....

• Like 1
Posted

Kakva bagra majko mila....

Mene ne bi iskreno začudilo da mi ovog Norvežanina prodamo na zimu,a i da ne obuče naš dres...

Pošto su Gavru uvaljali sada će Mesi iz Golubovaca startovati kao bonus,a Francuz i Pavkov će ulaziti u drugom kao zamene ....

Posted
22 minutes ago, Perkos2 said:

Jedu pitu( od govana) i dalje. Ko ovo moze da podrzava isti je kao terza

Pa ko ovo podržava sem plaćenika sa severa?

Posted (edited)
2 hours ago, Knipex said:

Pa ko ovo podržava sem plaćenika sa severa?

Malo li je? Ima ih bogami i na zapadu tih plaćenika

Edited by Perkos2
Posted
4 hours ago, n4l1m said:

Nama se i ne isplati da izlazimo iz groba...

Ona dzukela Van la prevara nas podjebavao na instagramu ili bese tviteru. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...