Jump to content

Šta očekujete od sezone 2021/22  

224 members have voted

1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

• Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      97
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23

Recommended Posts

Posted

Delije spremne da poloze oruzje, a ni sezonu nismo zavrsili...

Srecom pitaju se Kalinic, Lazic, Dobric, Davidovac, Radonjic...

• Like 2
Posted

Ko god hoce nek ide tamo

Ko ih bre je.e

Kalina :Hail:  znao da ce ga pljuvati i da mora da se "iskupi" 

Totalni car

"U se' i u svoje kljuse" sto bi se reklo 

Podrska timu koga god bude cinio 

• Like 6
  • Love 2
Posted
6 hours ago, Redstar0356 said:

Zeljko Obradovic je licno rekao da su ciljevu najveci moguci i da je cilj vracanje u El. Tad nije bilo rata pa se da zakljuciti da je to ili preko titule u Ec ili Aba. 

Imas intervjue gde prica to, kad im je pukla sezona, tek tad su pocele price o ciklusima

Sto se tice El i zasicenosti, meni je, iskreno da vam kazem vec postalo dosadno. Svake godine isti timovi i u svim timovima se vrte jedne te isti igraci. Kao dan Mrmota. 

To rekao da su to vec u year 1 ciljevi? ili u roku za koji je dosao (3 godine)?

Posted

Rajko pitao Dzonija koliko je zadovoljan svojim igrama i da li cemo tek sledece sezone videti njegova prava izdanja, Ra uleteo sa "to je pitanje za mene, a ne za njega" 😄

Meni nije delovala ozbiljno Ostinova povreda, mada je Radonja bio ekstremno nadrndan na konferenciji i odmah je rekao da cemo biti bez njega u Zelezniku.

Posted
12 minutes ago, Pero_Cameron said:

Kakvo je misljenje forumasa, mogu li ćelafuto brothers (Nerandzic i Radonjic) do neke epizodne uloge u Zvezdi? ~12 igrači.

Ne, nisu čak ni blizu.

• Like 1
Posted

Још једно сјајно вече, без везе само што није више људи дошло. Уз овакву трибину б, то би можда била и најбоља атмосфера икада у Пиониру, кад би био пун. Баш лепо навијање, види се и да је играчима значило, били су баш срећни после утакмице.

Очекивао сам/надао се мало јачем отпору фмп-а, али објективно вероватно и нису могли више у ситуацији каквој су. Наши су баш квалитетно одрадили, оваква борбеност у оваквом тренутку је за свако поштовање. Само да је са братом Остином све у реду и да завршавамо ово у недељу...

Куз доминира у борби за уговор, а Пефи се чак и ошишао да поправи дојам. Калина као Коби, Шеги и Џони одлични... Уживање!

Године пролазе моје...🔴

• Like 9
  • Love 1
Posted
30 minutes ago, Pero_Cameron said:

Kakvo je misljenje forumasa, mogu li ćelafuto brothers (Nerandzic i Radonjic) do neke epizodne uloge u Zvezdi? ~12 igrači.

Ne moze niko ko je celav da igra u Crvenoj Zvezdi, alergicni smo na njih, treba da gledam u Nerandzica i da se svaki put strecam da  nisu mozda Ficko ili Obradovic

Posted
1 hour ago, Pero_Cameron said:

Ako bi se bas zajebavali. Pa cak ni tad. Nadam se da se zezas. 

Ne, hvala.

Dalje...

Posted
1 hour ago, Pero_Cameron said:

Iz trenutnog FMPa jedino mali Pavićević. Čak mi ni Vujičić ne deluje sjajno.

• Like 1
Posted
34 minutes ago, Čvarkov said:

FB-IMG-1655498104251.jpg

"Mi sa Morave bežati nemamo kuda. 

Mi druge zemlje do ove na Moravi nemamo,

a ovu koju imamo valja nam braniti."

• Like 3
  • Love 1
  • Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, Obi-Wan said:

"Mi sa Morave bežati nemamo kuda. 

Mi druge zemlje do ove na Moravi nemamo,

a ovu koju imamo valja nam braniti."

Gde je Kuzma MVP?

Posted
4 minutes ago, Edward Louis Severson III said:

Iz trenutnog FMPa jedino mali Pavićević. Čak mi ni Vujičić ne deluje sjajno.

Popovic,Pavicevic ,od klinaca Topic i Vudragovic oni neka odu neki kls

Vujicic kroz koju godinu moze biti nesto od njega

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...