Jump to content

Šta očekujete od sezone 2021/22  

224 members have voted

1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

• Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      97
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Manoly said:

Ovo je bre domacinska kuca, vrata vazda otvorena.

ali kad zatvorimo vrata i zakucamo ih ekserom samo najači ima da opstanu😆😆😆

Posted
6 hours ago, svarozicslo said:

Ako tako postavimo stvari, onda dovesti startera. Jer na 4. i 5. imamo samo tri igrača- Kuzmića, Mitrovića i Vajta koji tek dolazi sebi. 

Davidovac je iskljucivo 4 po meni jer u ozbiljnijem tempu ne moze da isprati nogama nijednu trojku. A odbrana posta mu je poprilicno dobra, sad mi napamet pada odmah kako se Ledej odbijao od njega i Hanter proslu utakmicu. Ne naseda na finte(ili je suvise spor da bi reagovao), IQ mu je najjace oruzije i ne ustrucava se od kontakta.

Posted

Ubuduće, već od naredne utakmice, ukoliko se desi sličan incident, klub će po kratkom postupku identifikovati izgrednika ili više njih, zabraniti im ulazak u halu na određeni period, i ne samo to – čim utvrdi identitet počinioca zahtevaće da plati čitavu kaznu koju izrekne Evroliga!

Cita se forum 😁

• Like 5
  • Love 1
  • Ha-ha 1
  • WOW 1
Posted

Pre par sezona jedan đilkoš ušao je bahato na konfernciju za štampu i vređao prisutne među kojima je bio goatujuci trener( Baskonije). Svi su znali ko je i klub je kaznjen zestoko. Isto su rekli da mu sledi zabrana ulaska i da ide pkstupak za nadoknadu štete. Vec posle dva meseca ponovo je bio u prvim redovima na košarkaškim utakmicama.

• Like 1
Posted

Le fort soutien du gouvernement serbe et de quelques sponsors d'envergure permet aux "Crno-beli" (noir et blanc, ndlr) d'espérer retrouver leurs lettres de noblesse. Ce qui facilite la définition des objectifs pour le natif de Fort-de-France : rééditer le triomphe monégasque en EuroCup et effacer la dernière image amère qu'il a pu laisser en Serbie en ajoutant la Ligue Adriatique à son palmarès, lui qui fut présent au Red Star la seule année où l'autre club de Belgrade ne l'a pas remporté depuis 2014...

https://www.bebasket.fr/championnat-eurocup/itw-mathias-lessort----jouer-pour-zeljko-obradovic-a-ete-l-une-des-grandes-raisons-de-ma-signature-au-partizan-.html

Projekat Vlade da nas skinu sa trona 😁

• Thanks 2
Posted
46 minutes ago, Mile1 said:

Svi koji su tako pricali na kraju su potpisali za njih

I ti si Mile letos pricao za vise igraca i komisluk, pa nista...jbg sad.

• Like 4
  • Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, Урош19 said:

Ма нема шансе да ће код гробља

I ja sam to mislio, ali kad sam ga video danas tu gde sam ga video, više nisam pametan... 

Adobe_20211221_231505.jpg

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
2 hours ago, srlepajce said:

Lazarevic je bas "Zvezdino dete" 

Prosao je sve selekcije u kkcz

Steta sto Kari nije ostao duze te 2011-2012. , bas je gotivio tu generaciju 95-96'

Kari je i imao zasluge za njihov napredak i razvoj, posebno za ‘95.

• Like 1
Posted
8 hours ago, svarozicslo said:

Ako tako postavimo stvari, onda dovesti startera. Jer na 4. i 5. imamo samo tri igrača- Kuzmića, Mitrovića i Vajta koji tek dolazi sebi. 

Znas kako, kad ides bilo gde sa dva mala automobila i ima vas osmorica nema nikakvog smisla da se vas petorica gurate dok u drugim kolima jedno mesto zvrji prazno.

Sta sam time zeleo da kazem - pa da ne postoje ni teoretske sanse da se Lazic, Kalinic, Dobric, Davidovac i Lazarevic guraju na jednoj poziciji, neko od njih mora malo vise na 4, a neko malo vise na 2.

• Like 1
Posted (edited)
1 hour ago, Manoly said:

I ti si Mile letos pricao za vise igraca i komisluk, pa nista...jbg sad.

A to je povezano kako? 

Bio je promasaj za Bjelicu vau 

Sto ne spomenes onda za Ivanovica, White-a, Waltersa, Hollinsa i Markovica i Kalinica ko je javio ovde na forumu imenom i prezimenom a ne nekim zagonetkama na nivou 3 osnovne. Zbog takvih kao ti nemam vise nameru da iznosim bilo sta vezano za klub kao i za pojacanja kao i o zdravstvenom stanju pojednih igraca

Edited by Mile1
Posted
31 minutes ago, goldberg said:

Znas kako, kad ides bilo gde sa dva mala automobila i ima vas osmorica nema nikakvog smisla da se vas petorica gurate dok u drugim kolima jedno mesto zvrji prazno.

Sta sam time zeleo da kazem - pa da ne postoje ni teoretske sanse da se Lazic, Kalinic, Dobric, Davidovac i Lazarevic guraju na jednoj poziciji, neko od njih mora malo vise na 4, a neko malo vise na 2.

Druze, radije bih se guzvao u nekom Mercedesu novije generacije, nego da imam celu zadnju klupu u Jugu. 

Ne znam sta sam time zeleo da kazem - ali eto 😄 

• Like 1
Posted
1 hour ago, goldberg said:

46 minutes ago, Kooineeperk said:

Radije bih se guzvao u nekom Mercedesu novije generacije, nego da imam celu zadnju klupu u Jugu. 

Posted

Realno Jovic njima treba, realno Jovicu treba klub, realno Jovic je ciganstura i realno nece otici tamo.

Realno bih voleo da ga dovedemo sledece godine.

• Like 2
Posted
7 hours ago, Mile1 said:

A to je povezano kako? 

Bio je promasaj za Bjelicu vau 

Sto ne spomenes onda za Ivanovica, White-a, Waltersa, Hollinsa i Markovica i Kalinica ko je javio ovde na forumu imenom i prezimenom a ne nekim zagonetkama na nivou 3 osnovne. Zbog takvih kao ti nemam vise nameru da iznosim bilo sta vezano za klub kao i za pojacanja kao i o zdravstvenom stanju pojednih igraca

Opusteno, sto se mene tice i ne moras. 

• Like 1
Posted
8 hours ago, goldberg said:

Nemam običaj da idem SA automobilima, SA ljudima da, U automobilima. Uglavnom, razumem šta želiš da kažeš... Tako je to kad su nam pola tima trojke.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...