Gistro Bančo Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 (edited) 8 minutes ago, mr clutch said: Po prvi put u svojoj istoriji nisam antiZabar, a po prvi put i da oni igraju fudbal. Tako da ajmo Azuri Od SP 2006 Italijani ne igraju onako kako je to bilo uobicajeno za njih. I da, navijam za njih od pocetka EP. Najvise su do sad pokazali. Edited July 2, 2021 by Gistro Bančo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Belgijanci baš mlaki u odbrani. Primiće još nekoliko golova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Fun fact: Belgija - Italija je prva utakmica u povijesti EP u kojoj su selektori (Roberto Martinez i Roberto Mancini) imenjaci. Na neki način imenjaci su vodili reprezentacije i na utakmicama Čehoslovačka-SR Njemačka 1980. (Jozef Vengloš i Josef “Jupp” Derwal), Francuska-Španjolska 1984. (Michel Hidalgo i Miguel Muñoz), Ukrajina-Sjeverna Irska 2016. (Mihailo Fomenko i Michael O’Neill),Nizozemska-Austrija 2020. (Frank de Boer i Franco Foda) 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 1 minute ago, Cilemile said: Fun fact: Belgija - Italija je prva utakmica u povijesti EP u kojoj su selektori (Roberto Martinez i Roberto Mancini) imenjaci. Na neki način imenjaci su vodili reprezentacije i na utakmicama Čehoslovačka-SR Njemačka 1980. (Jozef Vengloš i Josef “Jupp” Derwal), Francuska-Španjolska 1984. (Michel Hidalgo i Miguel Muñoz), Ukrajina-Sjeverna Irska 2016. (Mihailo Fomenko i Michael O’Neill), Nizozemska-Austrija 2020. (Frank de Boer i Franco Foda) Aca informacija a? 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 I evo sada sličan "penal" za Italijane na drugoj strani i sada imamo materijal za "teoriju zavere protiv Italije". Zato se takvi mlaki faulovi ne sude, pogotovo u mrtvom uglu 16m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Ne samo da su imenjaci nego imaju i iste inicijale. Baš kao iRaymond Domenech (Fra) i Roberto Donadoni (Ita) 2008.Franciszek Smuda (Pol) i Fernando Santos (Gre) 2012.Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Zaslužili su Belgijanci izjednačenje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Ovo sa Spinacolom je ozbiljan peh za italiju ako ne folira izmenu. On im je po meni jedan od najboljih na EP. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 A taman sam pomislio da su se Italijani promenili... Ipak, nisu. Odvrato valjanje, odugovlacenje... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 E sad Italija dela ono kaj najbolje dela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Ne postoje veći majstori za "krađu vremena" od Italijana... Svi se valjaju od klupe do navijača, opstrukcija, samo čekam lopte da počnu da ubacuju 😁 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Italija sad ima niz od 15 uzastopnih pobjeda u jednom ciklusu EP (kvalifikacije i prvenstvo) - novi rekord. Njemačka 2012 i ova Belgija imaju po 14. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Respekt za ono istrcavanje iz zida i blokiranje slobodnjaka... bas sam gledao, skoro 2 minuta je otislo da se izvede taj prekid 😄 kapa dole 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Ova belgijska generacija jedni od najvećih underachievera ikad. Nešto kao Messijeva Argentina :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 5 minutes ago, Cilemile said: Ova belgijska generacija jedni od najvećih underachievera ikad. Nešto kao Messijeva Argentina 🙂 Netacno, ni blizu. Jedina mrlja ovoj generaciji je Vels. Vise je problem sto su da kazem samo na SP u Rusiji malo premasili ocekivanja, posto nije vecina ocekivala da prolaze Brazil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 E tako se "zatvara utakmica" i čuva prdnost. A ne ko Španci i Francuzi koji ispuste prednost od 3:1 protiv mnogo manje opasnijih ekipa nego što je to Belgija. No protiv Španije ne treba očekivati ovako otvorenu utakmicu jer oni i Španci igraju slično i tu će po meni biti uspavnaka kao na ŠPA-ŠVA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Italijani ubedljivo najbolji tim na prvenstvu, a ako je do danas bilo neke sumnje, vise je nema. Ona dva penzionera u odbrani igraju kao da im je 20, a Chelini je sa osmehom na licu neutralisao Lukakua. Od odbrane, do sredine terena, napad , sve funkcionise kako treba , a najvecu zaslugu snosi selektor, koji je od relativno nepoznatih igraca sastavio sjajan tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 17 minutes ago, Klotzen said: jer oni i Španci igraju slično Ne bih rekao. Ako Španci kao danas izađu protiv Italijana, primiće tri laka komada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 38 minutes ago, Cilemile said: Ova belgijska generacija jedni od najvećih underachievera ikad. Nešto kao Messijeva Argentina 🙂 Ni ja se ne slazem. Vise je najprehajpovanija generacija u 21. veku. Lukaku tesko precenjen napadac. Azar predaleko od prave forme. De Brujne je majstor, ali je to - to. Odbrana - svi van prajma. Golman takodje. Vitsel, Mertens, mladji Azar itd. odlicni igraci, ali daleko od neke svetske klase. Ova Italija je mnogo kvalitetniji tim. Mislio sam da ce bas sa pola gasa da ih odrade, sto bi se verovatno i desilo da nisu napravili onu glupost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 2 1 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 (edited) Španci davili, al opet da ga j***š jaki su. Lako menjaju strane, znaju da odigraju na prvu u opasnim zonama sa nekim zeznutim loptama. Ja mislim da bi utakmica sa Italijom baš mogla dobra da ispadne. Španci neće igrati previše drugačije od ovoga do sada jer drugačije i ne znaju. Italija Belgija odlična utakmica. Navijao sam za Belgiju da izjednači čisto zbog utakmice, ali zasluženo Italija prolazi. Igraju direktno, brzo, ne komplikuju previše, odbrana radi kao švajcarski sat. Očekujem zanimljivo polufinale. Edited July 2, 2021 by dzoneee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Italijani pišu za Spinacolu da se za sad sumnja na rupturu Ahilove tetive. Ako je tako, završio je ep a i do jeseni ima da se leči.Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Zašto na Rai 1 dok pričaju sve vreme o Italiji i povredi Spinazzole i Romi nekoliko puta pomenuli Kostića? Jel on to prešao u Romu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Ja moram da priznam da sam glasao za Belgiju kada je otvorena tema, vođen opštim mišljenjem u javnosti da su najjača reprezentacija. Međutim, protiv Portugala mi je bilo potpuno jasno da nemaju materijal za velika dela i da je hajp ponovo neopravdan. Ovo danas je potvrda toga. Dobro je da se Italija povratila nakon nekoliko godina odsustva sa najveće scene. Tradicionalno ih ne volim, ali je teško ne poštovati u ovom trenutku, jer su prikazali najozbiljniju igru do sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 3, 2021 Author Share Posted July 3, 2021 Belgija ima talenta ali su ih vodili nedorasli treneri. Šteta za takav tim, mislim da su trebali bar jedno glavno takmičenje da osvoje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts