Kronostime Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Rasprodat Pionir. Ako nekome treba, imam sezonsku viška, pa da ga ubacim. Ako će biti bar 45 min. pre kod Pionira. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Ajmo mi! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Ne znam za vas, ali ja bih da mi ovo dobijemo. :)Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Dali smo nekom sezonsku, a još 10 ljudi me pitalo za kartu ispred Pionira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Ima neko dobar link da podeli? :) Hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 E Balša pa uključi glavu malo, izadji na taj šut. Ovaj zadnji napad Budućnosti je slika i prilika naše sezone. Nismo u bonusu, Željko pored linije skače traži faul, cela hala viče "faul, faul", oni primaju trojku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 5 minutes ago, Magia said: Ima neko dobar link da podeli? 🙂 Hvala! Bice pred kraj kad zavrse vasar na fudbalu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 18 minutes ago, Magia said: Ima neko dobar link da podeli? 🙂 Hvala! https://rd-live.com/match/basketball/10316970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Zagorac zakucao u punom trku. Sad sam sve video jbt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Bravo.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Što bi se reklo ni p od polufinala. Čestitke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Svejedno je, kad god da se odigra biće 20 razlike za nas.Bio sam te malo opsovao zbog ovog baksuziranja ali dobro je na krsju ispalo.Sad vidim da nema Kureta već neko vrijeme, turneja po Baniji i Kordunu ili nešto drugo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Čestitke komšiluku na ulasku u finale. Zasluženo. samo Djilkić da mi objasni na šta sam ja to sprco dva sata i dva Grolsch piva...?...na upucavanje Partizana ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 13 minutes ago, Son_of_a_gun said: Bio sam te malo opsovao zbog ovog baksuziranja Kakvo crno baksuziranje, znanje Sone znanje. Za kaznu ti neću reći protiv koga igramo finale 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 19 minutes ago, Son_of_a_gun said: Sad vidim da nema Kureta već neko vrijeme, turneja po Baniji i Kordunu ili nešto drugo? Izgleda da je digao ruke, a vidiš da su odmah svi ostali problemi na forumu rešeni. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 3 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Lideja na testiranje...Sent from my Lenovo TB-8505F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Mene najviše sada interesuje raspored koncerata u Areni. Ukoliko budemo morali igrati finalnu seriju u Pioniru biće to dobro za ovako gore dole ekipu. Ne bi mi ni Bursu izgubili u Pioniru. Sad lepo da se igrate i nemoj da nas brukate... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Dajte sad sokice iz Ljubljane, pa da sastavljamo rostere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Ne mogu da uživam preterano u ovoj (Panterovoj) igri, da si pita... Jebiga. Što reče jedan lik što je stojao iznad mene, dodaj nekom, ovo je društvena igra. 😁 Al' jebiga, alfa mužjak je to, morao je da iscarini nakon krompira sa prošle tekme. Svidela mi se agresivnost u pojedinim momentima u odbrani i skok. A taman što sam rekao da Rade deluje kao da su mu atrofirali mišići na nogama on prikuca onu. 😄 Fina partija. Odmah se naložio, pa otišao kod Duleta i Boža Koprivica da se izljube. 🙄 Na kraju nije čak toliko ni bilo prepuno koliko se tražila karta više ispred. Moguće da dosta sezonaca nije došlo. Samo iz moje ekipe nije 4. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 Poseban pozdrav za urednike Arene, kakvi bjednici ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 20 minutes ago, Ne sam Safete said: Poseban pozdrav za urednike Arene, kakvi bjednici ... Ako misliš na ono prebacivanje prenosa sa kanala na kanal pridružujem se. Pobjeglo mi pola četvrtine leptenejebo dok nisam skontao da su prebacili prenos. Šupački, nema šta. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 2 minutes ago, Son_of_a_gun said: Ako misliš na ono prebacivanje prenosa sa kanala na kanal pridružujem se. Pobjeglo mi pola četvrtine leptenejebo dok nisam skontao da su prebacili prenos. Šupački, nema šta. Dobro me podsjeti iako nisam mislio na to nego na utišavanje publike. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts