u pokušaju Posted April 17, 2022 Share Posted April 17, 2022 Ти плачеш 4 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted April 17, 2022 Share Posted April 17, 2022 https://youtu.be/gFh2hPNBLYg Evo o onim tokenima i sokoćalima. Nešto mi se ne sviđa sve ovo pre Burse. I vezano za samu utakmicu, a i ovo što se tiče godišnjice osvajanja. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 17, 2022 Share Posted April 17, 2022 Bursa juče odligrala odlično protiv Efesa u gostima, na kraju poraz 88-85. Što je najveća fora, dali su ta 85 poena uz samo 6 trojki i 28% šuta. Endrus standardno alfa i omega 19-8-7, Dudzinski 17, Nidam 8 asistencija... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted April 17, 2022 Share Posted April 17, 2022 Oni tursko prvenstvo igraju na bazi kurca + broj stranaca ograničen pa igraju i turski bogalji A i nismo mi mrtvi Efes.. :v 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted April 17, 2022 Share Posted April 17, 2022 Pogledao prvu epizodu na RTS-u i ovaj dokumentarac na SK. Videćemo ostale epizode, ali za sad mi je ovaj sa SK bolji. Baš je lepo urađen. Lepo sažeto, dosta zanimljivih informacija, poznatih faca. I generalno atmosfera u filmu mi se sviđa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 12 hours ago, uvrnuto said: Pogledao prvu epizodu na RTS-u i ovaj dokumentarac na SK. Videćemo ostale epizode, ali za sad mi je ovaj sa SK bolji. Baš je lepo urađen. Lepo sažeto, dosta zanimljivih informacija, poznatih faca. I generalno atmosfera u filmu mi se sviđa. Jel ima RTS-ova verzija alfin auspuh iz Madrida za Rebracu? (nisam jos stigao da pogledam na RTS-u). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 Nisam gledao na sportklubu ali jesam na rts i mozzart... Rts sta znam... Dok ova na mozzart mnogo dobro, ja pogledao a ispred mene se nakotile pive, ko da sam ja bio sa njima. Prava kafanska priča. Kopriva briljirao! I ja počeo dobacivati, smejati se glasno! Žena me na kraju zamolila da promijenim kupe tj sobu. Ovaj auspuh je bas ilustracija kakva je to ekipa bila. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 9 minutes ago, odupri se ludilu said: Dok ova na mozzart mnogo dobro, jel'imaš neki link da ne kopam po mocartu Link to comment Share on other sites More sharing options...
peradvind Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 @uini 6 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 Fantasticno odradjeno! Znaci umro sam svaki put kad je Dragutinovic krenuo da se smeje 😄 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 Najvjerovatnije da sutra neću moći da gledam tekmu 😞 Tako da- nemoj da me brukate, lepo da se igrate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 51 minutes ago, Ne sam Safete said: Najvjerovatnije da sutra neću moći da gledam tekmu 😞 Tako da- nemoj da me brukate, lepo da se igrate. Pa nije sutra, opusti se... 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 8 minutes ago, goofy said: Pa nije sutra, opusti se... Svejedno je bez mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 odgledao sam mocart docu, baš sam se lepo proveo dajte sad sportklub docu ili rts. na rts planeti pimpek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 Samo bez "lako cemo". 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 3 hours ago, uini said: odgledao sam mocart docu, baš sam se lepo proveo dajte sad sportklub docu ili rts. na rts planeti pimpek. izašao novi betmen na hbou, nema veze 3 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 izašao novi betmen na hbou, nema vezeSkinuo, vidio da traje tri sata, obrisao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 3 hours ago, Son_of_a_gun said: Skinuo, vidio da traje tri sata, obrisao. Whata mistejka ju mejka... Anyway, sutra oko 18k ljudi, medju kojima necu stici da budem prvi put ove sezone u EC...Sve sto zelim je da im/vam se tim oduzi tako sto nece odigrati mučenicu, vec dobru utakmicu gde cemo kontrolisati zbivanja na terenu sve vreme. Ne ocekujem niti prizeljkujem neko razbijanje, valja skroman uci u sledecu rundu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haklberi Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 Ovo takmičenje osvaja najbolji trener, a u ovom trenutku mislim da je Željko taj. Smatram da je bolje što se igra na jednu utakmicu, iz više razloga, mlada smo ekipa, imamo više vremena da se pripremimo. Nije fudbal da ti ga zune u zadnjem minutu i ode sve u propast. Verujem da možemo da doguramo do polufinala sigurno, pre početka sam drugaru rekao da će Huventud i Gran Kanaria igrati finale ako mi naletimo na Huventud pre finala, ovako... Čekamo vas u finalu. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isiah Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 Veceras navijam za Cedevitu, red je da nam se ne sklanjaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 Samo panike bez ako ne krene šut (što nije retkost za nas u Areni). Tu je odbrana na kojoj Zeljko vec mesecima krvnicki radi sa igracima, koji sada imaju dovoljno odmora da lete po terenu i primene sve zamisli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 (edited) Cedevita rastavlja turke na sitne deliće... EDIT poluvreme 60:38 Edited April 19, 2022 by goofy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 26 minutes ago, goofy said: Cedevita rastavlja turke na sitne deliće... S Cedevitu na odgovarajuću temu, ne baksuziraj ovde. 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 Op, op, ode Huventud… [emoji50] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haklberi Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 Op trt gevezen zajn 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts