Barkley#34 Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 59 minutes ago, Devil In My Pants said: Dva puta sam procitao ovu stranu da vidim da nisamjeo bunike. Balsu Koprivicu poredite sa Milutinovim, Pekovic pa cak i Krsticem. Nivo Koprivice da mu tata nije drugar od Obradovica je da bude rezerva u Igkei a i tu bi brzo dobiootkaz i zavrsio u Prokomu. Da li si gledao Milutinova i Pekovića u njihovoj prvoj sezoni u KKP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 9 minutes ago, Barkley#34 said: Da li si gledao Milutinova i Pekovića u njihovoj prvoj sezoni u KKP? Koliko su oni tad imali godina? Koprivica nije ni dva levela ispod njih.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 1 hour ago, Cooper said: A prva utakmica posle te "pauze" je derbi. Za 2 nedelje necemo imati 2 normalna treninga. Imali smo do sada normalne treninge pa opet na vecini tekmi ne licimo ni na sta, nadskace nas ko god hoce i napravi visak kad hoce... Sto se tice balse... ne treba ici iz krajnosti u krajnost, nit je ne znam sta nit je ocajan, decko tek treba da napuni 22 godine... mislim od njega sve zavisi, tu mu je zoc koliko vidim dobija sansu pa izvoli... Kao sto sam rekao i za trifu, nije bitno sta je bilo sad se pokazi krv suze znoj propisaj majcino mleko daj sve od sebe sto rece jedan italijanski trener - hoces neces (od tebe zavisi) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 26 minutes ago, Devil In My Pants said: Koliko su oni tad imali godina? Koprivica nije ni dva levela ispod njih.. Ne znam na kom je nivou u odnosu na njih, niti koji će nivo dostići, samo znam da na osnovu onog što sam video ne bih ga se odricao unapred. A pisao sam već koliko je tragičan npr. Peković bio u prvoj sezoni. Da ne pričam o Vardi koji je dogurao i do Reala, a veruj mi sprdali su se svi s njim u mlađim kategorijama. Što se tiče godina, i to je realtivno, neko kasnije sazri ili kasnije dobije šansu da napreduje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 Poređenje sa Milutinovim ima smisla, mada Balša ne važi za talenta za kakvog je važio Milutinov svojevremeno. Poređenje sa Pekovićem je smešno na mnogo nivoa, pekmen je dominirao i u Atlasu. Krstić i Peković su napadači, a Balši je za sada glavni kvalitet odbrana i zaštita obruča. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 2 hours ago, Barkley#34 said: Ne znam na kom je nivou u odnosu na njih, niti koji će nivo dostići, samo znam da na osnovu onog što sam video ne bih ga se odricao unapred. A pisao sam već koliko je tragičan npr. Peković bio u prvoj sezoni. Da ne pričam o Vardi koji je dogurao i do Reala, a veruj mi sprdali su se svi s njim u mlađim kategorijama. Što se tiče godina, i to je realtivno, neko kasnije sazri ili kasnije dobije šansu da napreduje. Varda nije bio los u omladincima,Pekmena ste po Misku placali suvim zlatom, imali su 18 i Milutinov tipa 17 godina. Kod Balse ne vidim nista, ali ako ga budu gurali mozda nesto i uradi. Meni Varda i nije imao neku karijeru kakav je bio talenat... Ne znam, eto ja mozda nesto vidim, slazem se da je mlad i da ce napredovati, ali iz ovogugla ga poreiti sa igracima koji su debitovali sa 17-18godina je poprilicno smesno. Mada ajde da vidimo sta ce biti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 Vardu su u mlađim kategorijama svi posmatrali kao debila, veruj mi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 9 minutes ago, Barkley#34 said: Vardu su u mlađim kategorijama svi posmatrali kao debila, veruj mi. Posmatrali su i Milicica dok nije presao u Hemofarm sto ne znaci da nije bio talenat koji se gura i od koga se ocekuju velika dela.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 Koliko se ja sjecam za rad sa centrima kod nas na forumu je Beo bio zaduzen, a u klubu VJ, prema Duletovim rjecima...stoga moli se Beo da se ukaže, te da svoj sud o Balsi, zatim ga obznani vaskolikom forumskom puku kao istinu i samo istinu. . 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Beo aka Mlohatinov Eh da mi je izvući šta se za Milutinova pisalo na početku njegove karijere ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 18 minutes ago, Ne sam Safete said: Beo aka Mlohatinov ... kao i željka, beonegra pregazilo vreme 🙃 1 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Izgleda bez Glasa i Madara u Nišu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemam_ti_kad Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 12 hours ago, Barkley#34 said: Vardu su u mlađim kategorijama svi posmatrali kao debila, veruj mi. Apropo tome , kad je Buducnost dovela Vranesa u mladjim kategorijama isto tako su ga posmatrali, ako mislis na kosarku. Po dva trenera su radila sa njim na treningu, nije mogao da pogodi zicer od table ispod kosa, bukvalno samo ruke da ispruzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 I kad je košarka u pitanju a i ovako. Jednostavno, za sve treba vremena i rada, pa ako su ruže... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Bas cudna odluka da Madar otpadne, pogotovo sto imamo osamdeset krila, ne znam sto je morao bas i Rodi da igra 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boki111 Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Zato sto Rade i Danga nisu planirani za 5 minuta ukupno. A Trifa jeu dobrom ritmu ali ni na to ne mozes da se oslonis. Samo da ne udje rano u problem sa faulovima Rodi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Dok su Mur i Aleksaa bas ono mega pouzdani 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boki111 Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Odgovorio sam ti na ovo da imamo osamdeset krila. Nisam pomenuo ni Aleksu ni Mura. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Dajte nama Balsu slobodno, ako se vama ne svidja. :D Decko je ko medjed, ima dobre fizikalije, hoce da igra odbranu, u napadu opet nije neka klasa, ali nije ni da ima olovne ruke - prema tome, bice sigurno respektabilan centar u EL okvirima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 I ovako smo sakati na pleju pa jos i bez Madara. Ne mogu da verujem. Vise prilike za Zagorca i Dangubica u istoj petorci i vise nervnih slomova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Generalno nezahvalan izbor. Ili ces da ostanes sa domacim trojcem bez kormilara na SF...ili da ces da skratis ionako nepostojecu PG rotaciju. Bolno, kako god da izaberes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Meni nije jasno da Balšu niko ne poredi sa Kostom Perovićem, jer meni od svih naših centara u poslednjih tridesetak godina najviše liči baš na Kostu. Eksplozivniji je od Koste kad bismo ih poredili baš u detalje, ali mislim da je i današnja košarka brža od one od prije 15 ili 20 godina taman koliko je Balša brži od Koste. Ono gdje Balša djeluje u prednosti je samopouzdanje, izgleda mi komotnije i sigurnije na terenu od dvadesetogodišnjeg Koste. U svakom slučaju, kad bi dostigao Kostu, to bi već bila lijepa karijera, posebno ako bude imao malo više sreće da izbjegne teške povrede u kasnijoj fazi karijere. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 @Beonegro, šta znam, kosta mi je nekako tehnički sofisticiraniji ali ujedno nikada nije uspeo da prebaci u glavi da je go-to-guy za određene minijature. balša not govedarica mi tu izgleda prilično rešen da postoji na strašnom mestu, pa će post-festum da razmisli da li je imao municije za to. u svakom slučaju, željko je nekakva garancija da će se u tom segmentu pozitivno isfiltrirati i da će prevashodno donositi dobre odluke kako raste kilometraža. a slažem se da je razlika u ubrzanju košarke dovela do toga da sada imaš balšu ili etabliranog milutinova umesto koste ili nekog drugog etabliranog a slabije pokretnog centra za današnje prilike. daklem = za mene je drastična razlika u mentalnom sklopu koprivice i perovića, mada je to naravno samo moj vajb na minimalnom uzorku. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 41 minutes ago, Jakob Aman said: I ovako smo sakati na pleju pa jos i bez Madara. Ne mogu da verujem. Vise prilike za Zagorca i Dangubica u istoj petorci i vise nervnih slomova. Neko je ocenio da ste sakatiji sa Madarom 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 (edited) Kad smo već kod Koprivica, čitam neki dan intervju sa seniorom (Slavišom) i kaže da mu je mnogo stresno da gleda sina kako igra i da zbog toga praktično ne dolazi u dvoranu. Čak je i Žoc rekao Balši - Pitaj ćaću što ne dolazi pa nije on mene trenirao, nego ja njega Parafraziram, naravno. Edited February 16, 2022 by Ne sam Safete 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts