ranzo Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 Izgleda da je pionir rasprodat Ako uzmemo cene u obzir - svaka cast 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 8 minutes ago, Luchifer89 said: Koji su to neki? Ne hrani trolčinu raskima. 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 2 minutes ago, Alex_Serbia said: Ne hrani trolčinu raskima. smiri dozivljaje decko, nie ti ovo avangarda.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 27 minutes ago, Luchifer89 said: 38 minutes ago, n4l1m said: ozbiljan zajebalo vek.. 6 meceva za mesec dana(od toga fakticki 5 kuci), a nema jedan i po ozbiljan protivnik.. dok neki bez pola tima odigraju 6 meceva za 10 dana, od toga 4 gostovanja no realnost nije briga na koju se obazirete Koji su to neki? ti kao ne znas, kolko moze da razvije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 ti kao ne znas, kolko moze da razvije?Ne znam niti me zanima.Tema nisu neki, nego ovi.Na temi za neke pričaj o nekima.Pokušavaš da pecaš kao Kupiška... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 Ovako će cele sezone, a najverovatnije i sledeće... Da ne igramo ni jedno takmičenje mislim da bi imali preko 250 poziva za prijateljske.Najveći ambasador Partizana.Košarka se polako vraća kući... 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 25 minutes ago, Luchifer89 said: Ne znam niti me zanima. Tema nisu neki, nego ovi. Na temi za neke pričaj o nekima. Pokušavaš da pecaš kao Kupiška... sta se sad ti bacas, niko ne pica o drugima, vec pricam sta je realnost.. raspored vam je presmesan.. 6 meceva za meces dana je nista, pogotovo sa ovim sastavom koji imati i protiv sastava koje igrate, plus kao sto rekoh od toga je 5 kuci.. to je tvoj odnosno vas problem, sto sve dozivljavate kao provokaciju.. sta je to zajebano u ovih 6 utakmica koje imate? na stranu sto vam je prosli mesec tek bio cirkus od rasporeda.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 sta se sad ti bacas, niko ne pica o drugima, vec pricam sta je realnost.. raspored vam je presmesan.. 6 meceva za meces dana je nista, pogotovo sa ovim sastavom koji imati i protiv sastava koje igrate, plus kao sto rekoh od toga je 5 kuci.. to je tvoj odnosno vas problem, sto sve dozivljavate kao provokaciju.. sta je to zajebano u ovih 6 utakmica koje imate? na stranu sto vam je prosli mesec tek bio cirkus od rasporeda..Pa kakav nam je bio do sad, ovaj je ozbiljan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 Ajde više 20.30 ... odavno ne bi dužeg dana 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 Mogli bi nas oladiti studenti, da ne poletimo previše 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 Pionir nas ne zaslužuje.Jedva čekam da se vratimo u Arenu.Ne žele 5 nalepnica da postave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 3 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 Najgora partija u sezoni, pobeda, pre le po Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 Dobismo tvrdu ekipu iako smo igrali lose. Bicemo samo bolji. Punter... Tomas i Ribas vazda cave. P.S. Can we start sucking each others dicks already? 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 Em smo dobili, em pokazali karakter, em materijala za popravku.Četvorostruka pobeda. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 Porodismo je. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 Op mala bosonoga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemam_ti_kad Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 Atmosfera samo takva, ovakva atmosfera zna da pojede i jace ekipe. Odgledah zadnju cetvrtinu i moram priznati da ste imali i jedan fini kriterijum sa mnogo vise slobode u kontaktu ali to je zasluga ove atmosfere. Svaka cast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 Primis 2 poena iz igre za cetvrtinu i pobedis. Jednostavno je. 😅 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isiah Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 Stvarno velika pobeda. Jedan od onih meceva gde je (skoro) steta da neko mora da izgubi. #LamonicaEffect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts