goofy Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 ok, ja i dalje brojim 3 a ti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 (edited) Ok, ali te to ne čini ispravnim i dobronamernim sagovornikom, pa tako i gubiš pravo da drugima spočitavaš lekcije iz korektnosti. Edited June 15, 2022 by Edward Louis Severson III 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Tyson Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 Evo ja cu javno da priznam da imamo 10x veci budzet, da CZV je uvek igrala zasluzeno EL, da je uvek pokradena kada je izgubila, samo @1945 skrati postove i da pusti ljude da disu. 2 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 45 minutes ago, Bole Tyson said: Evo ja cu javno da priznam da imamo 10x veci budzet, da CZV je uvek igrala zasluzeno EL, da je uvek pokradena kada je izgubila, samo @1945 skrati postove i da pusti ljude da disu. H.L. Osvald je nevin, ja sam pucao. I neam šamana i neka skrati ako milosti ima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 (edited) 1 hour ago, Bole Tyson said: Evo ja cu javno da priznam da imamo 10x veci budzet, da CZV je uvek igrala zasluzeno EL, da je uvek pokradena kada je izgubila, samo @1945 skrati postove i da pusti ljude da disu. Nisam pobornik jeftinog humora, vise sam za neku ozbiljnu diskusiju, izvini sto ne shvatam taj smisao za humor koji je preinteligentan i nadahnut. Izdvajate za plate oko milion ipo vise od nas, ne puta 10. Pritom dugujete drzavi puta 8 vise za porez, a mi smo drzavni projekat, ali u paralelnom univerzumu. Igrali ste tj. igracete 3 puta nezasluzeno(evropska takmicenja), mi 2 puta. Ne znam zasto je problem da se govori tacnost informacija. Sad vas pustam. Taman malo da uzivate sutra u i feel devotion-u kada bude zvanicno. Ako vas zamaraju moji postovi od mene barem nikada necete videti dolivanja soli na ranu kad vam je lose niti uletanja sa negativnom pricom kada budete slavili. Pre neki dan sam bas pisao nekom nasem da vas ostavi na miru kada je preterao sa pominjanjem Zeljka u kontekstu onog klipa i njegove robije i skrenuo mu paznju da preteruje. Dosao sam normalno da diskutujem o Partizanu kome smeta duzina upisa moze lagano da skroluje, ali valjda je popularno da se na jeftin humor zarade reakcije kroz prozivanja duzine postova. edit: p.s. Bili smo pokradeni i kada smo pobedili ni to ne zaboravljamo. 🙃https://streamable.com/ui16ki Edited June 15, 2022 by 1945 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 1 hour ago, Bole Tyson said: da je uvek pokradena kada je izgubila, 👀 prijatelju, nas uvek pokradu, samo što smo često bolji 10-20-30 razlike pa pobedimo. dokle sa lažnim moralom i licemerjem (dokle,) 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plant Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 1 hour ago, goofy said: ja brojim igokeu, cibonu i covid, a ti broj šta god ti želiš... A ja Moniku Belucci, Naomi Campbell i Charlize Theron ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 2 hours ago, Edward Louis Severson III said: Ok, ali te to ne čini ispravnim i dobronamernim sagovornikom, pa tako i gubiš pravo da drugima spočitavaš lekcije iz korektnosti. Nisu rekli u sred sezone da igraju finalisti, vec na kraju regularea, kada je Djordi shvatio da je vrag odneo šalu i da je Igokea #1. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 3 minutes ago, Alex_Serbia said: Nisu rekli u sred sezone da igraju finalisti, vec na kraju regularea, kada je Djordi shvatio da je vrag odneo šalu i da je Igokea #1. Još gore. Lično mi je bilo žao Igokee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 . 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 Dobro nam se vratio tebra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bajro(n)Zupic Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 Vidim da je u zgodnom trenutku pocela prica o naplati neplacenog poreza i posledicno mogucem bankrotu KKP 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 Čestitke nama... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 31 minutes ago, Bajro(n)Zupic said: Vidim da je u zgodnom trenutku pocela prica o naplati neplacenog poreza i posledicno mogucem bankrotu KKP To je jer smo mi drzavni projekat, znas. Kako mislis nema logike? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 (edited) Upozorenje i jednima i drugima da se manu frljanja random brojevima, pa i onog dobronamernog i činjeničnog. Gledam sad, ne znam odakle bih krenuo sa čišćenjem. Imate temu za to. Takođe, za one kojima smeta dužina upisa pojedinih forumaša postoji opcija ignore. Edited June 16, 2022 by uvrnuto 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 1 hour ago, Bajro(n)Zupic said: Vidim da je u zgodnom trenutku pocela prica o naplati neplacenog poreza i posledicno mogucem bankrotu KKP Zna se iz čije kuhinje to dolazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 (edited) 5 hours ago, Edward Louis Severson III said: Jedino ovo oko Cibone, ali ni to nije kriva Zvezda. Jesam li ja negde napisao da je Zvezda kriva? Radi se samo o igranju koje nije izboreno na terenu... Edited June 15, 2022 by goofy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 1 hour ago, goofy said: Jesam li ja negde napisao da je Zvezda kriva? Radi se samo o igranju koje nije izboreno na terenu... Nisi napisao ali i dalje nisi u pracu inicijalno. Prvi slučaj vezano za Igokeu je izborebo na terenu pobedom nad Radničkim KG. Treći slučaj je poništena sezona. Dakle, samo Cibona je poklon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 Sva 3 su poklon, s tim da je u poslednjem slucaju mnogo vise ekipa dobilo poklon. Jer ako se brise cela sezona kao gumicom, zasto EL, EC, ABA, itd...nisu vratile ulaganja klubovima? Zasto igraci nisu vratili plate? Znam, suluda je hipoteza, ali isto tako i odluka. Svako ozbiljnije takmicenje je naslo nacin da se nastavi i zavrsi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 (edited) 18 minutes ago, Edward Louis Severson III said: Nisi napisao ali i dalje nisi u pracu inicijalno. Prvi slučaj vezano za Igokeu je izborebo na terenu pobedom nad Radničkim KG. Treći slučaj je poništena sezona. Dakle, samo Cibona je poklon. Istina je da je Zvezda svako svoje ucesce u EL izborila na terenu. 2013. kao finalista plejofa, 2014. kao prvoplasirani tim regularnog dela posle odustajanja jednog finaliste. 2015., 2016., 2017., 2019., 2021., 2022. kao prvak ABA LIGE. 2020. je ponovljena sezona 2019/20. prekinuta zbog korone. Sve ostalo su naklapanja. Edited June 15, 2022 by pavijan2 1 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 Kul, sad znamo i tvoju istinu. Aj dosta vise, zar je bitno uopste. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 2 minutes ago, fillam said: Kul, sad znamo i tvoju istinu. Aj dosta vise, zar je bitno uopste. Repetitio est mater studiorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 22 minutes ago, Alex_Serbia said: Znam, suluda je hipoteza, znam da sam đubre ali moram da primetim kako je partizanovcima apstraktna nepravda ono što je zvezdašima sudija. sećam se kada ste smatrali da vam pripada hala koju vam je neki političar obećao ili a licenca zato što krvarite po celoj evroligi. mislim da je krajnje vreme da se manemo tih zabluda & teorija, bilo na makro ili na mikro nivou ili među-nivou. stalno neko nešto oduzima nama i poklanja njima. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 Jaaaao nemoj sad da potežemo A licencu molim te… [emoji16] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts