Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sudjenje blago domacinsko. Jedina greska u nasu korist bio faul Zagora na Kobsu. Smajli je igrac manje na obe strane terena. On po svaku cenu ide u onaj roling, mozga bez.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Posted
Just now, SteveFrancis#3 said:

ako vam je ovo dobro, onda nista

Bukvalno. Jedino dobro iz ove utakmice je vazna pobeda i verovatno obezbedjeno drugo mesto, ostatak za zaborav

Posted
Just now, jedibojan said:

Bukvalno. Jedino dobro iz ove utakmice je vazna pobeda i verovatno obezbedjeno drugo mesto, ostatak za zaborav

I Madarova partija. 

Ovo je po meni pokazna vežba svog kukanja oko nemanja pleja na većini tekmi. Čim se jedan od ove dvojice pojavi na tekmi, odmah to mnogo lepše izgleda.

• Like 2
Posted
ako vam je ovo dobro, onda nista

“Idi gledaj FMP!” [emoji14]

Kakve smo utakmice gledali ova je još i dobra. Dobra energija, malo smo bolje skakali, malo manje ispadali u odbrani, malo je bolje lopta išla u napadu, et voila…

Ništa epohalno ali eto.
  • Like 2
Posted

Cenim da je ova ekipa baš gotivna za gledanje i dobru zajebanciju, svima osim navijačima Partizana.

Bukvalno svaki igrač ima epizode "od sjaja do očaja" i nikad ne znaš ko je u kojoj fazi. Nemamo ni jednu konstantu na koju uvek možeš da računaš kao siguricu.

E sad, kad je više sjaja nego očaja možemo i da se nadamo pobedi nalik večerašnjoj. A kad je većina u "očajnoj" fazi, desi se Ljetkabelis i slično...

• Like 2
Posted

Bukvalno svaki igrač ima epizode "od sjaja do očaja" i nikad ne znaš ko je u kojoj fazi. Nemamo ni jednu konstantu na koju uvek možeš da računaš kao siguricu.

Ne znam, meni je Rade kapiten prilično konstantan.
  • Like 5
  • Ha-ha 5
Posted
6 minutes ago, realno *w said:

I Madarova partija. 

Ovo je po meni pokazna vežba svog kukanja oko nemanja pleja na većini tekmi. Čim se jedan od ove dvojice pojavi na tekmi, odmah to mnogo lepše izgleda.

Dobro, u principu ne dobija se Buducnost u podgorici a da nista ne valja. Balsa je odradio odlican posao, Leday se pojavio u drugom, skok je izgledao bolje (osim kad je Smajli u igri). Ali generalno mi je igra daleko od onoga cemu sam se nadao da ce biti u martu...

Da li pobedom protiv francuza imamo to drugo mesto ili kakva nam je tamo racunica?

Posted

Gledao sam Buducnost malo i protiv Cedevite, i protiv vas 4/4. Oni su ljudi bas u kanalu, sto ne umanjuje vasu pobedu. Zapravo hocu da kazem da nisam sumnjao da dobijate tamo i da se gledamo u finalu. 

Posted

Sta se desava sa Tristanom ako neko nesto zna,zasto ne dobija minutazu,ako nije povreda ne vidim razlog za to? Jeste mlad i to ali ni 10 minuta a toliki talentat?

Posted

Madar je zasluzio da bas on da onu trojku, kao nagrada za sav trud. Generalno mi se dopalo njegovo razmisljanje u napadu veceras, non stop je trazio najprakticnija resenja da se postigne kos, imao strpljenja... a uz to nas podsetio na svoj talenat i mogucnost da poentira iz mnogo razlicitih situacija, na razlicite nacine.

Samo da ostane i nastavi da ide u pravom smeru, bice masina na obe strane terena.

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Luchifer89 said:

Uvek.

Ekipa koju poslanik Gagić odradi, samo slučajno uz pomoć sudija može da pobedi dolje

Ajd mi pojasni tu pomoć sudija?

Osim faula Zagora na Kobsu.

A neposredno pre toga, naša dva nepostojeća faula u napadu...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...