Jump to content

Recommended Posts

Posted
18 minutes ago, Cooper said:

Jovan Novak

Odličan izbor, potencijalno...tačno nam fali njegov šut za 3 sa jedne noge, pa da u napadu zaličimo h globtroterse iz najboljih dana. Avramovićčitaineveruje.

• Ha-ha 4
Posted

Da prosecem novi avatar "jedan poziv menja sve".....

Da da...Novak je pouzdan sa 50% manje šanse da nagazi liniju za 3 poena.

Valjao bi nam neki dodavac koji zna da igra odbranu ...ima li takvih uopšte na tržištu 

• Like 1
Posted
42 minutes ago, odupri se ludilu said:

sa 50% manje šanse da nagazi liniju za 3 poena.

kumulativno 25%, što bi rekao lizard na mestu predcednika sviJU gradjana.

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Valjaju ljudi svašta bez pokrića, čim neko ostane bez kluba eto ga odmah kod nas. Danas potpisuju Pekar u pokušaju i Kuhar, sutra ko zna ko. 

Ja sam zadovoljan s ovim što imamo a vi kako hoćete.

Edited by Son_of_a_gun
  • Thanks 2
Posted

Ja bih voleo da cujem razgovor Obradovica i Mura na treningu. Sa samopouzdanjem i slobodom sa pocetka sezone, ne bih ni ja trazio vise bilo koga. Ali ako nastavi ovako, bojim se da je promena neminovna.

Posted (edited)

Murova uloga (izgleda) je da drzi vodu dok Madar i Avram ne postanu ono sto zeljko ocekuje i zeli. A da bi postali, moraju da igraju poprilicno. Za Dalasa onda ostaju ove mrvice i samim tim, razbijeno samopouzdanje. Kao igrac koji moze puno da doprinese (narocito napadacki), on se zestoko marginalizuje i minutazom/ulogom tretira kao jedino prelazno resenje u ovom rosteru. Makar je to moje vidjenje 

Jbg i on je samo covek. A nesto sumnjam da mu je Zeljko predocio ovakvu ulogu u telefonskom razgovoru.

Edited by Alex_Serbia
Posted (edited)
On 12/27/2021 at 4:43 PM, Cooper said:

Dobili su preporuku u toku dana da im je pametnije da traže odlaganje iako su bili spremni da igraju sa ovih 10 zdravih igrača.

i tako, ispade ti jos jednom panj..

ABA liga saopštila je da su čak devetorica košarkaša pozitivni na koronu, kao i kompletan stručni štab Mege. "ABA liga će uskoro saopštiti novi datum", objavila je liga.

da se igrala, i da je neko od igraca partizana bio pozitivan nakon toga, onda bi opet bilo da je to sve maslo coxa..

Edited by n4l1m
  • Like 1
Posted

"Uoči Nove godine, KK Partizan je pripremio iznenađenje za svoje navijače. U prodaju je pustio ograničenu seriju rakija, od šljive, dunje i kajsije koje bi trebalo da asociraju na najveći klupski uspeh, osvajanje titule prvaka Evrope.

Zanimljivo je da će svaka flaša biti numerisana, a cena će biti 1.992 dinara"

693e1f7c415189a9d50de3de7e2388b9.jpg316f17d54ccd8e6b9a93e61f647b7d8c.jpg

• Like 10
  • Ha-ha 4
Posted
54 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Hoces reci ne tako dobar, ali jeftin

Ne, nego najbolji odnos cene i kvaliteta. 😎

Nismo mi komsiluk pa da se rasipamo. 

• Like 2
Posted
5 hours ago, Cooper said:

"Uoči Nove godine, KK Partizan je pripremio iznenađenje za svoje navijače. U prodaju je pustio ograničenu seriju rakija, od šljive, dunje i kajsije koje bi trebalo da asociraju na najveći klupski uspeh, osvajanje titule prvaka Evrope.

Zanimljivo je da će svaka flaša biti numerisana, a cena će biti 1.992 dinara"

693e1f7c415189a9d50de3de7e2388b9.jpg316f17d54ccd8e6b9a93e61f647b7d8c.jpg

Grobovača!!!

A za rusko tržište special editions Grobljanka!

• Ha-ha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...