Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, SteveFrancis#3 said:

Ljudi, prikljucio nam se Rade Zagorac!

Jel misliš na onu trojku iz očaja iz ćoška, så poda, kad je vrijeme isticalo!? Jednostavno nije razmišljao i odmah koristan. Rekoh ja da njega treba na Haiku navuci da pojednostavi stvari i biće koristan. Ništa više od toga, od njega ljudi i ne očekuju.

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
21 minutes ago, odupri se ludilu said:

Jel misliš na onu trojku iz očaja iz ćoška, så poda, kad je vrijeme isticalo!? Jednostavno nije razmišljao i odmah koristan. Rekoh ja da njega treba na Haiku navuci da pojednostavi stvari i biće koristan. Ništa više od toga, od njega ljudi i ne očekuju.

Evo i snimka

https://vox92.net/forum/index.php?/profile/1897-rade-zagorac/&wr=eyJhcHAiOiJmb3J1bXMiLCJtb2R1bGUiOiJmb3J1bXMtY29tbWVudCIsImlkXzEiOjIyOCwiaWRfMiI6NjUzNTczfQ==

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
37 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Bez njegovih 5 bilo bi 87-89. Dakle odlucio tekmu.

To ti je kao ono kad ljudožderi zarobe trojicu i zaprete im da će ih pojesti ako im zbir dužina polnih organa nije barem 1 metar.

I sad ovom prvom 50cm

Ovom drugom 49cm.

Ovom trecem 1 cm. Ali da ne beše taj 1cm otišli bi oni u kazan.

Posted

Sve u svemu, prozor lepo pokazao u kojem su nam stanju igrači. Vrlo zabrinjavajuće.

Nadam se nekom ozbiljnom pojačanju, a ne novoj mački u džaku. Previše ih već imamo.

• Like 1
Posted

Sta znam, ja nisam video tu nista posebno drugacije od onoga sto stalno vidjamo. Aleksa je mozda za nijansu opusteniji, ne libi se da opali pa nesto i udje spolja.

Alen dobar, Zagor i Danguba standard.

Btw kako je Teokratija u svakom svom potezu pokazao sta znaci plejmejker (ok, ne igra odbranu, to je druga stvar 😄 )

• Like 1
Posted

Gledajući vaše utakmice najkonstantniji mi je Smailagić. On će sledeće sezone biti najbolja četvorka u Evropi. Kuruc je dobar materijal ali je problem glava, divlji temperament i što deluje da mu često nisu sve ovce na broju.

Posted (edited)

Odlican je Smajli, pun pogodak Partizana. I tek ce biti dobar kad malo bolje nauci defanzivu.

Kad smo vec kod njega, jel nije teza povreda?

Edited by Edward Louis Severson III
Pitanje
Posted
4 minutes ago, Edward Louis Severson III said:

Odlican je Smajli, pun pogodak Partizana. I tek ce biti dobar kad malo bolje nauci defanzivu.

Kad smo vec kod njega, jel nije teza povreda?

Kari rece da nije

• Love 1
Posted
2 hours ago, Marvin said:

Sta znam, ja nisam video tu nista posebno drugacije od onoga sto stalno vidjamo. Aleksa je mozda za nijansu opusteniji, ne libi se da opali pa nesto i udje spolja.

Alen dobar, Zagor i Danguba standard.

Btw kako je Teokratija u svakom svom potezu pokazao sta znaci plejmejker (ok, ne igra odbranu, to je druga stvar 😄 )

Pa u tome jeste problem. 

Madar još jednom pokazao da se snalazi samo u neobaveznoj košarci, Kuruc da ne može vola da ubode, Rade da ne može ništa baš, itd...

Kurucov šut još uvek postoji samo u teoriji, a bez istog teško da će nešto moći da uradi.

Da, Teo je bog, zaista se lepo uklopio sa našim momcima :default_coffee:

Posted (edited)

Bitno da je Kurucsu jasno sta trener trazi od njega 😅  😅  😅

Sto se ostalih tice, od Dangube je ovo vrhunski domet, 3&D&D (dunk) et ic fajnest

Edited by Marvin
  • Ha-ha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...