Jump to content

Rade Zagorac

Član foruma
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

941 profile views

Rade Zagorac's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

132

Reputation

  1. Koliko ce da traje ovo veceras?
  2. Sad sam dobio poruku od strica iz Australije: ,,Haj Rade, ovde tvouj ankl, biou sam vaksinejtid tri tajms, ali posle ovog vit Novak, ja sam anti vakser nau."
  3. Ako izgubimo rukomet od Hrvata, Novak mora da pobedi na sudu kako zna i ume za dobrobit nacije.
  4. U svakom slucaju, hvala devojkama sto su mi otkrile ovaj snimak za koji nisam ni znao 🤣
  5. To su podaci, crno na belo, nemam sta ja da ga prozivam ili ne. Logika ti je divna jer padas na njihovo dogovoreno prozivanje.
  6. Volim kako se Vulin primio sa ovim uniformama, maskama, kacketima 🤣
  7. Dakle, jedan jedini incident na Gazeli, o kome sada bruje u rezimskim medijima, desio se posle 15h, kada je blokada zavrsena i izazvali su ga ratni veterani. Bez sale, onaj covek sto prica sa novinarom N1 nije dobro i treba mu psihijatrijska pomoc, ne zelim da ga uvredim, mozda i nije placen, zivi u nekom svom svetu.
  8. Likovi dolaze u 15:00. Ja sam kasnio, popeo se na most, bili su ispred mene i dosli su 35 minuta posle mene. Tom brzinom se ne bi kretali ni da su direktno dosli iz bitke i svi su ranjeni, na stakama... Onda njih 20 blokira put i jos pravi sranja, verovatno da posluzi rezimskim medijima za slikanje i to ce objaviti kao sliku koliko je ljudi bilo i plus da pricaju o incidentima.
  9. Pozdrav za ove kojima je hladno 😂 Ma, sto bih, nema razloga No, lik ga je izduvao i postao je nebitan, ne treba ga vise ni spominjati. Nek uziva u kinti jos malo dok se ne promeni vlast 😁
  10. Kako prosla proslava na Trgu? 😂 Nastavljen kontinuitet, idemo dalje. Lose vreme, Savo Juda zbunio narod, super proslo, nema stajanja.
×
×
  • Create New...