Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
1 minute ago, SteveFrancis#3 said:

Ima li vesti trazi li se SF?

Steve Francis?

Edit: Alex brži. Danas na topicu sve sami Bogovi (h)umora. 😁

Edited by Son_of_a_gun
  • Like 1
Posted

Skuplja se lova za pojacanja...

Aleksa Stepanović više nije košarkaš Partizana NIS. Doskorašnji krilni centar crno-belih će uz dogovoreno obeštećenje preći u FMP iz Železnika. Od početka tekuće sezone, Stepanović nije bio u sastavu, a ovog popodneva su dogovoreni uslovi pod kojima će promeniti sredinu. 

Posted

Aleksa Stepanović više nije košarkaš Partizana NIS. Doskorašnji krilni centar crno-belih će uz dogovoreno obeštećenje preći u FMP iz Železnika. Od početka tekuće sezone, Stepanović nije bio u sastavu, a ovog popodneva su dogovoreni uslovi pod kojima će promeniti sredinu. 

ŠTA
NAM
RADE
JBT
VIŠE
???
  • Like 1
Posted (edited)
21 minutes ago, Cooper said:

Voleo bih da smo neka niskobudžetna ekipa od pre par godina i da ga gledam na terenu. Nekako mi deluje lik partizanski. 😄

Od ostalih vesti, Beonegro i uvrnuto će davati vetar u leđa našim košarkašima u Parizu. 😉

Edited by uvrnuto
  • Like 5
  • Love 3
  • WOW 1
Posted
6 minutes ago, Marvin said:

Ccc posle kazu FMP je mala Zvezda. A ovamo limar i limenke trejduju igrace 😄

Čović Jr. radi iza leđa Čović Sr. 😂😂

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
14 minutes ago, uvrnuto said:

Od ostalih vesti, Beonegro i uvrnuto će davati vetar u leđa našim košarkašima u Parizu. 😉

ovo je kao kada kari ide lično da poseti viđenije reprezentativce. 

napiši mu pismo ko kari peji 🍉

• Like 2
  • Ha-ha 6
Posted
25 minutes ago, Klipan said:

Znaci sutra bez pleja…oh wait.

Elem, a sta je sa Madarom? Zna li se?

Ako sam dobro razumeo ledja. Ali nisam siguran da jesam, zato pitam

• Like 1
Posted
13 hours ago, Jakob Aman said:

Dali smo za celu utakmicu koliko Baskonija za poluvreme. Tužno. 

Rruralni krajevi...niko im nije javio da igraju protiv najbolje odbrane u Evropi.

Posted
5 minutes ago, KockoOblo said:

Rruralni krajevi...niko im nije javio da igraju protiv najbolje odbrane u Evropi.

Ti mora da si sa avangarde došao, crno beli rsb.

14 hours ago, realno *w said:

Turk Telekom dobio Lokomotivu, to je odličan rezultat za nas.

Zbog čega misliš da je to dobro za vas?

U ovom sistemu takmičenja dobro za vas mogu biti samo vaše pobede jer sigurno ulazite u plej of,prolazi 8 od 10 ekipa.

Poenta je imati što više pobeda u grupi jer te pobede donose prednost domaćeg terena kroz plej of.

Posted
10 minutes ago, propolis said:

Poenta je imati što više pobeda u grupi jer te pobede donose prednost domaćeg terena kroz plej of.

Pa da, ali valjda i konkurent da ima manje pobeda.

• Like 1
Posted
1 hour ago, KockoOblo said:

Nije problem imati misljenje, cak i kada je glupo kao to tvoje da je Zvezdina odbrana busna ko sir, problem je sujetno ne priznavati da nisi u pravu cak i kada sve cinjenice govore u prilog tome. 
Jos je gore ovako da sacekas iz prikrajka i svoju netacnu tvrdnju ponovis totalno ignorisuci cinjenicu da je Zvezda juce igrala bez prvog pleja koji je by the way najboji strelac tima, bez rezervnog centra a treci ne postoji i pola utakmice bez najvaznijeg igraca Kalinica, dva dana posle iscrpljujuceg derbija u BG protiv vas. 

Al ono kao sto kaze  jedan nas bivsi trener, realnost nije briga na koju se obaziremo. 

• Like 3
  • Thanks 1
Posted
1 hour ago, uvrnuto said:

Pa da, ali valjda i konkurent da ima manje pobeda.

Onda vam odgovara da redom gube Virtus, Valensija, Huventud,Gran Kanarija, Budućnost...mada mislim da je rano pričati o konkurenciji, možda tamo posle 10tog kola.

Posted
7 minutes ago, Tamburinjo said:

cak i kada je glupo kao to tvoje da je Zvezdina odbrana busna ko sir

Stekao sam takvo mišljenje gledajući utakmice. Može biti da je pogrešno i glupo, ali takvo je kakvo je. Gledao sam juče popodne (još jednom) utakmicu protiv Asvela ( na SK 😃 ), i sada sam još ubedjeniji da mi je tvrdnja ispravna. Odgledao sam i prvo poluvreme protiv Baskonije, i to je to...za nas ste prejaki, bićete i na proleće,ali sa ozbiljnim ekipama nemate šanse. Skinućete par skalpova, i tu je kraj.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...