Son_of_a_gun Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 2 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 Puče 100 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 55 minutes ago, Kronostime said: Imas na SK1 utakmicu, mozes da je pogledas i kasnije pa proceni natenane gde si se zajeb`o u procenama. Pgodih za Smajlija...i reka sam i nasim da je bolje dovesti njega nego Bjelicu...ova trojka trojki je ocajna..na Serbe mislim Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 This is beginning of beautiful friendship.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 Mnogo ozbiljnija rotacija igraca od strane Žoca i odma druga priča. Smailagic otkrovenje, ozbiljno pojacanje. Zagorac samo bez lopte da igra i onda to izgleda odlicno,a pogotovo ako ovako bude pogađao za tri. U odbrani je uz Lideja bio najbolji u ekipi. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 Panter i centar (jos uvek se nadam Zli) ce dodati novu dimenziju ekipi Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 Avramović je imao 7 asistencija,ali COL nije reper jer su ocajni u odbrani. Dzabe Karmajkl u ovakvoj ekipi gde spolja imas Jaku,Kina i Pulena. Kapiram da ce i ove sezone igrati kosarku sa mnogo poena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 Ova ekipa je na 2+ godine pod ugovorom i trenira ih Zeljko Obradovic. Meni dosta! Ako je iz polumrtvog Zagorca izvukao ovo danas vidjeno - verujem svaku rec koju on o Zoran Savic izgovore. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isiah Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 Smailagic ima jos mnogo da uci da bi postao produktivan igrac na evroligaskom nivou. Hajpa bez. Kurucs mi je omiljen igrac za sada, zatim Madar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 I kakve zakljucke mozemo izvesti nakon druge pripremne? Jel ponovo osvajamo sve? Alen otkrovenje, kakva razlika sa njim u ekipi. Kuruc za sada izgubljen u vremenu i prostoru, nadam se da ce se uskoro adaptirati i proigrati nesto. Balsa mora jos mnogo pasulja da pojede za seniorsku kosarku. Zagor kapitenski danas, u oba pravca. P.S. Jel jos nekoga Avramovic gradjom i nekim kretnjama podseca na Sveda? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 Ok, ovo je reakcija koju smo čekali.Osvajamo sve!Sent from my M2007J3SG using Tapatalk 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 3 minutes ago, Klipan said: P.S. Jel jos nekoga Avramovic gradjom i nekim kretnjama podseca na Sveda? da, jbt, ne mislim stilom košarke, nego nekako držanjem i stavom tela kada vodi loptu... ima stvarno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 (edited) 2 minutes ago, realno *w said: da, jbt, ne mislim stilom košarke, nego nekako držanjem i stavom tela kada vodi loptu... ima stvarno Ma skinuo je i onaj specifican lagani trk nazad posle postignutih poena, sa cudno podignutim laktovima i pogledom sa strane…bem li ga ako ima smisla ovo sto sam opisao, ali je bas specificna kretnja za Sveda. Edited September 3, 2021 by Klipan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 Kuruc za sada izgubljen u vremenu i prostoru, nadam se da ce se uskoro adaptirati i proigrati nesto. ?!!Sent from my SM-G970F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 . 9 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 (edited) @Alek The Great Pregrubo je zvucalo. Mislio sam na igru u napadu, gde je bas lose suterski poceo. Ostali elementi za sada skroz ok. A nadam se da ce uskoro krenuti taj sut, jer mi deluje da ce mu to tek otvoriti igru. Edited September 3, 2021 by Klipan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 Ovako iz glave, čim je ušao ostavio je Blažiča samog pod košem. U sljedeća dva napada je isto ispadao samo što nisu valorizovali, posle je došao tobe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 Kako da sastavim rečenicu a da ne zvuči bolesno - hteo bi da naglasim kako Radons deluje ogromno, sve suprotno od Painersa fizički Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 Veliki je ali slab tehničar 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 Vidi se neki nagovestaj igre: poen vise, brzi napadi i asistencije.... Igraci su dovoljno mladi da se uklope u to i to mi daje neki spokoj u ocekivanju sezone. Naravno, treba nam jos dobar mamojeb centar, pa da se posibamo sa svima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 Veliki je ali slab tehničarHoćeš da kažeš da je velik pa je dovoljno samo da se pojavi i ne mora ništa da radi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 (edited) 5 minutes ago, Kronostime said: Vidi se neki nagovestaj igre: poen vise, brzi napadi i asistencije.... Igraci su dovoljno mladi da se uklope u to i to mi daje neki spokoj u ocekivanju sezone. Naravno, treba nam jos dobar mamojeb centar, pa da se posibamo sa svima. Ova ekipa je iz bez Pantera vrlo respektabilna ekipa, a kamoli sa Panterom i novim centrom. Edited September 3, 2021 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 Polako ljudi fino je ovo izgledalo i vide se obrisi na šta bi moglo da liči ali COL su se skoro spustili sa planine imaju neke igrače koji su bili na OL neke nove Pulena i onog drugog "divljaka" ...tako da ni oni nisu baš u takmicarskoj formi. Mi imamo atletiku i polivalentnost igrača a čini mi se i napadačke setove da nama teški centar mozda i ne treba. Mislim da bi Lazmoliki završio posao. Utisci ...Madar na klupi 2/3 utakmice, Madar poludistanca bas segsi i utisak večeri Rolling by Danga wtf momenat. Da zaboravi u prvom se jasno čuo Zoc kako viče :Rade glava, Rade glava razmišljaj! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 Partizan ce peglati vrhunsku odbranu sa ovako visokim i atletski mocnim igracima, Panter,Dangubic,Zagorac,Kurucs,Lidej,Smailagic svi odlicni defanzivci. Jos ukoliko ta petica bude dobar defanzivac bas ce biti teško dati im koš. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts