Son_of_a_gun Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 Kako da ti kažem, jedno je kad novinar prenese nečiju izjavu a drugo kad sam napiše članak izmisli neke cifre, kako ti tvrdiš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 Da li se zna zbog cega Mozli nije prosao lekarske? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 Ali da jedino Marvin donekle odreaguje na ono Kuperovo o mogućnosti da se i zaradi prodajom nekih pojačanja u budućnosti uz zaključak o timu sa najboljim odnosom cena/kvalitet u Evropi. Gde dalje od ovoga? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brimstone Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 Sve stvari su teske pre nego postanu lake 🖤🤍 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 https://www.instagram.com/p/CSs9vOgsDUV/?utm_medium=share_sheet 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Znači uslov za Petruševa je bio jednogodišnji ugovor. Što se Filipa tiče, baš rizično razmišjanje, ako je njegovo naravno. Ako krene dobro da igra, neće biti problema. Ali šta ako krene malo lošije, a Danston i Plajs nastave da igraju dobro? Koji će motiv imati Efes da ga gura, ako je već ugovor na godinu dana? Što se nas tiče, po prvi put ne žalim što nije došao. Iako bi čak vrlo verovatno imali koristi od njega i u toj jednoj sezoni, opet mi je baš nebulozno potpisavati jednogodišnji ugovor sa 21godišnjim igračem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Petrusev je Misku trenutno glavno grlo u ergeli za skoru, neposrednu zaradu. Rizicno jeste donekle, ali on svakako ima cime da pokrije eventualni gubitak. Nadam se zbog 'stacije da se ovo nece zavrsiti kao sa Zagorcem sa kojim je isla vrlo slicna prica oko navodnih kontakata sa KKP i KKCZ mesecima pre drafta i NBA price, pa se bilo gadljivo, puca se na vise, pa cemo onda Memphis, pa onda ajde neku Spaniju ipak bolje, da bi sada koju godinu kasnije maltene trebao sam da placa da ga puste da igra i u onakvom Partizanu. Mislim da je Filip tamo gore bolji materijal svakako, pa sam veci optimista, ali zazor postoji. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Stvarno se nadam da cekaju da Pangos isprati nba ponude pa da eventualno dodje kod nas, to bi bio bingo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Pa rekose i Savic i Obra da ce doci jos dvojica ili trojica u zavisnosti od Mozlijevog stanja. Tako da je to gotovo sigurno mali Madar i neki mladi centar sa letnje lige. Ne bi me iznenadilo da pojure Balsu kad je vec Petrusev propao. Pangos nije realan, on trazi bar 3 puta vise nego sto mi mozemo da ponudimo. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brimstone Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Smailagić za SK: NBA me „dovela“ u Partizan Quote „Mislim da nisam jedini među novim igračima crno-belih kod kojih je na dolazak presudno uticao Željko Obradović. Možda je ovo moj najbolji potez u karijeri što sam došao da radim da radim sa stručnjakom takvog iskustva, od koga može toliko novog da se nauči. A, na prvom mestu, da se dosta napreduje, imam toliko mnogo toga još da učim“, iskreno će Smailagić za Sport Klub. https://sportklub.rs/blog/blog-ostalo/smailagic-za-sk-nba-me-dovela-u-partizan/ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 12 minutes ago, Brimstone said: „Mislim da nisam jedini među novim igračima crno-belih kod kojih je na dolazak presudno uticao Željko Obradović" Znamo, spremili smo i majice... 5 1 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Reče mi jedan čo'jek da Saviću/Zocu plej i nije toliki prioritet koliko dobar ball handler na bilo kojoj poziciji od 1 do 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 29 minutes ago, Ne sam Safete said: Reče mi jedan čo'jek da Saviću/Zocu plej i nije toliki prioritet koliko dobar ball handler na bilo kojoj poziciji od 1 do 3. 7 dana, insajderisanje 3 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 15 minutes ago, SteveFrancis#3 said: 7 dana, insajderisanje Naveo sam izvor, popravil'ma 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Ajzea Hartenstajn? Ako dovedemo i njega i Madara hocu da imamo akciju koja se zove serbian-jew doublecross Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Ne mogu… [emoji23] 1 1 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 bukvalno ne znam koja od 4 stavke je smesnija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Наводно профил води његов син. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 (edited) Info iz prve (njegove ruke licno), ako je uopste bilo dileme - Jan ostaje u Feneru. Sreo sam ga na Tesli, za trenutak se zbog same lokacije ponadao, ali ipak hladan tušić 😁 Edited August 18, 2021 by Alex_Serbia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 1 hour ago, Referent said: Наводно профил води његов син. Mladji ili stariji ? Tesko brate Likovi se vrv zajebavaju, trose lovu, putuju i bambusaju drugarice u novom land rover discovery sport-u 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 2 hours ago, Son_of_a_gun said: Ne mogu… kako to da kuper nije ovo postavio, obicno od prvi postavlje ovde sve sto tamo izadje, a plus i zvuci kao nesto sto bi on rekao.. ☕ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brimstone Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Dobrodosao 🖤🤍 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 21 minutes ago, ranzo said: Mladji ili stariji ? Tesko brate Likovi se vrv zajebavaju, trose lovu, putuju i bambusaju drugarice u novom land rover discovery sport-u Немам појма, а није ни битно баш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 3 minutes ago, Brimstone said: Dobrodosao 🖤🤍 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts