Perkos2 Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Vreme je za Oršića Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Možda konačno svane Daliću pa Rebića vrati na tu poziciju a na poziciju CF konačno stavi nekog ko to i igra. No Perišić je veliki hendikep, praktično najbolji igrač HRV na ovom EP. Moraće Modrić da odigra kao Zmaj da oni ovo prođu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 (edited) Perišić je uz Modrića najbolji igrač reprezentacije. Jbg, šta je tu je. Taman da bude spreman i odmoran za polufinale. Pardon, tek u finalu će nastupiti. Edited June 27, 2021 by Bugl Khan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Austrijanci, Mađari, pa i Danci protiv Belgije su pokazali da se može ravnopravno igrati i s najjačima. Perišić je jako važan za Hr, ali ga se može zamijeniti. Za razliku od Modrića, koji jedini stvarno čini razliku, i bez kojeg se protiv iole jačih ekipa ne može. Problem je i neigranje Lovrena, iako se mora računati s barem jednom njegovom idiotarijom po utakmici, ali na ovakvoj utakmici će faliti njegov bezobrazluk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Ma može ga se zamjeniti u smislu staviš drugo krilo. Ali Perišić je jedini naš igrač koji uvijek zabija na velikim turnirima, igra s obje noge, koristan je u prekidima itd. Veliki udarac. Al jbg, takva smo reprezentacija, bar 3-4 izostanka iz prvih 11 bi se jako osjetilo. Modrić, Broz, Livaković, čak bi rekao i Petković. Lovren je vođa te obrane, i iako ima kikseve, bitan je. Protiv Škota je valjda odnio 7/10 zračnih duela. Al opet ga se može lakše zamjeniti nego ostale. Zanima me kako će Dalić to riješiti. Oće vratit Rebića na lijevo krilo, ili će dat šansu Oršiću, možda Brekalu. Samo da ne krene kemijati s Kramarićem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 (edited) Mislim da smo sinoć bili presteogi prema Alabi. Sada gledam prvi gol i ubeđen sam da je Alaba napravio najmanju grešku. Naime Beloti je povukao Hiteregra i ostavio rupu na sredini i Alaba se našao sam između Kijeze koji je po strani i još jednog Italijana koji ima otvoren put ka golu. On po inerciji kreće da zatvori sredinu i onda mu se Kijeza ubacuje iza leđa. Da je krenuo na Kijezu, drugi italijanski igrač bi imao jedan na jedan sa golmanom. Imam sliku kao dokaz, ali ne umem da je postavim 🤣 Edited June 27, 2021 by Don Juan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Nakon što su postali prvi otac i sin strijelci u Ligi prvaka, Enrico i Federico Chiesa su postali i prvi otac i sin strijelci na Euru. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Obrati pažnju gde se Alaba nalazi kada je već jasno da će ovaj što trči na Kijezu da propliva. Niti pokriva gol, niti pokriva Pesinu niti ide na Kijezu. To je ogromna greška. Takođe on je taj koji je trebao da izleti na Kijezu a ne da čeka onog što je trčao 20 metara do Kijeze pa čak i po cenu da Pesina ostane sam. Naravno ima tu i krivice drugih ali najveći deo je njegova odgovornost. Dobar je on igrač ali sinoć nije igrao dobro, pogotovo u drugom delu kada je i umor učinio svoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Po meni isto Alaba nije najveći krivac. Bio je tamo di treba biti. Chiesa je primio tešku loptu u teškoj poziciji i Austrijanac pored njega je trebao samo čuvati prostor umjesto da tako izleti, al jbg, lako je sad pričati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Pešta puna holanđana i čeha, verovatno još jedna tekma sa odličnom atmosferom. Kod holanđana je uvek žurka. Evo live prenosa provoda njihovih navijača : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Težak smor od utakmice za sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Najgore je kada je neka ovako smor utakmica kažu, mnogo su pretrčali. Pa hebote da sam hteo da gledam kako ljudi trče gledao bih atletiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Cesi su smor, a Holandjani losi za sada. Valjalo bi da se Depay sastavi malo u nastavku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Izgleda kao ona sinoć. Holandija na oko bolja ali Česi ipak ravnopravni. Za razliku od AUS sinoć Česi igraju malo defanzivnije i kako vreme prolazi sve će manje napadati jer će gubiti mnogo snage na te tranzicije. Još ako im selektor omane ko sinoć Austrijanac biće problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Meni je zanimljiva utakmica. Češka igra dosta dobro. Fali im neki kreativac u napadu. Holandija mršava. Nema te kombinatorike u napadu koju su pokazivali u grupnim duelima. Dumfries im je praktično glavni igrač u napadu, sve što su stvorili je bilo preko njega. van Aanholt je užasan, stalno visi u ofsajdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Zeznuti su Cesi vrlo. Brzi, dosta se krecu, imaju tu finu transformaciju iz odbrane u kontre, ne bi me cudilo da im prodje neka u drugom poluvremenu kad noge budu jos teze i koncentracija padne. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Ovo je crveni karton, kako los De Liht Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Čist crveni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Užasan potez De Ligta. Vratilo im se za ovo glupiranje Malena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Au sta uradise holandjani za minut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Bogami, Holandjani su blizu ambisa. Jos zicer malopre Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 (edited) nije ti ovo penaltus rodjace. Edited June 27, 2021 by HAMMER 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Ja mislim da je Šik napravio faul nad De Lihtom. Po meni greška sudije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Bravo Cesi💪💪💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Eto veselja 😁. Blizu smo prvog iznenađenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts