Geronimo Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Marken i 2011. Vreme nocnih mora. A za predsenika jos nismo imali Green Goblina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 2 hours ago, Wingwalker said: Onda ćelavom treba prebiti obe noge na osnovu promašenog rostera. A bonuse je zaslužio koliko i Filip Zvezdin dres. Послато са SM-A125F помоћу Тапатока vidim žestok si momak 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Storm Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 (edited) Jesmo bili kurac pre te 2011. Vratiste mi secanja pominjanjem tih rostera i tih sezona. Ja se secam da nisam verovao u trofej (sem kupa) cak ni 12/13 i 13/14 kad smo bili u igri do kraja aba i kad nas je par losih sekvenci u tim nesrecnim utakmicama sa Partizanom i Cibonom kostalo trofeja. Covara nas je oslobodio kompleksa zvanog Partizan i Dusko Vujosevic. To ko kaze da nije, ne vidi dalje od mrznje prema Covicu. Edited August 30, 2021 by Storm 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Na rsb vele da je ovo s Lesorom blizu da se izjalovi, uz hint da je alternativa vrlo diskutabilna. Masa se odmah spremila za harakiri prepoznavsi Stimbeta u tom nagovestaju, ali kazu nije dobri Vlade. Moguce da je u pitanju Cirbes. U svakom slucaju, ciganijo, drzite fige za brata Matijasa. Boljeg ocito necemo naci. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 (edited) Izgleda nista ni od Lesora. Brzi @fradler Edited August 30, 2021 by srlepajce Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 46 minutes ago, Geronimo said: Marken i 2011. Vreme nocnih mora. A za predsenika jos nismo imali Green Goblina. Dal se još neko seća čuvenog Dvejna Džonsa. Došao čovek, odigrao jednu trening utakmicu i zapalio nazad u Ameriku. Postao dabl dabl mašina u D-ligi. Sreća je lepa samo dok se čeka. Micka zver. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Na rsb vele da je ovo s Lesorom blizu da se izjalovi, uz hint da je alternativa vrlo diskutabilna. Masa se odmah spremila za harakiri prepoznavsi Stimbeta u tom nagovestaju, ali kazu nije dobri Vlade. Moguce da je u pitanju Cirbes. U svakom slucaju, ciganijo, drzite fige za brata Matijasa. Boljeg ocito necemo naci.Je li Milko slobodan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Izgleda da nista od Bleka Izgleda da nista od Monroa Izgleda da nista od Lesora Izgleda da nista od Gembla .... Vujcin miksuje video klip kako Mitrovic igra na postu. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Teško leto za insajdere 8 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 30, 2021 Author Share Posted August 30, 2021 1 minute ago, threepwood said: Teško leto za insajdere Oni su odradili svoj deo posla, problem je sa glavonjama u klubu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Sta nam uradi Sale, centra ne mozemo naci za 3 mjeseca. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Kazu alternativa o kojoj govore nije nas bivsi igrac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Sta nam uradi Sale, centra ne mozemo naci za 3 mjeseca. Kamen na kamenu.. Osta samo Kamenjaš nesuđeni grobar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 30, 2021 Author Share Posted August 30, 2021 Daj onog bucka sa @Chaos Is Me spiska ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Da nam nisu limar i robija usli u igraca. Nanu li im bezobraznu.Možda smo ih navukli na Lesora. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Just now, srlepajce said: Kazu alternativa o kojoj govore nije nas bivsi igrac. Znaci otpadaju Stime, Musli i Raduljica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Ognjen Aškrabić mi se javlja u snovima kao pojačanje na poziciji centra. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Da ponovim, vreme je da se gosn Rimac otvori za Bleka. Prava jedna sica za njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabljuroligbringer Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 22 minutes ago, pavijan2 said: Dal se još neko seća čuvenog Dvejna Džonsa. Došao čovek, odigrao jednu trening utakmicu i zapalio nazad u Ameriku. Postao dabl dabl mašina u D-ligi. Sreća je lepa samo dok se čeka. Micka zver. Mislim da je to bilo jednu ili dve sezone ranije. Odigrao valjda protiv Mege prijateljsku (u secanju mi je neka bas mala hala) i brze bolje nazad za Ameriku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Skenjao sam se, sad očekujem Žigu Dimeca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 30, 2021 Author Share Posted August 30, 2021 1 minute ago, TiMiDi said: Mislim da je to bilo jednu ili dve sezone ranije. Odigrao valjda protiv Mege prijateljsku (u secanju mi je neka bas mala hala) i brze bolje nazad za Ameriku. Žena mu poslala poruku:"Dolazi kući" Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 2 minutes ago, TiMiDi said: Mislim da je to bilo jednu ili dve sezone ranije. Odigrao valjda protiv Mege prijateljsku (u secanju mi je neka bas mala hala) i brze bolje nazad za Ameriku. Ja se kroz maglu sečam nekih rumuna Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Jos ce ispasti da je kum mislio na kockara Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 21 minutes ago, srlepajce said: Kazu alternativa o kojoj govore nije nas bivsi igrac. Cek cek, od svih 'izgleda da nema nista od...' insinuacija, jedino nema one sa Gemblom. Steta, bas mi se svideo ovaj rolekoster od svitanja do sumraka, a kao najjaci momenat bih izdvojio ovaj btw. vidi se i da voli crveno belu boju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 (edited) . Edited August 30, 2021 by Valensija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts