Popular Post srlepajce Posted August 26, 2021 Popular Post Share Posted August 26, 2021 47 9 1 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чавудин Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 (edited) 7 minutes ago, VISOKOLETAC said: Koga zanima, evo malo Stefana Lazarevica: Ја сам погледао задњих дана због њега једно 7, 8 утакмица фмп-а и могу рећи да ме је баш одушевио. Много је више од тога што се види на снимцима. Константно је користан, скаче, опасан је са поста, одлично види пасове, сналажљив доста... У одбрани јако паметан исто, може да брани од 1 до 4. Солидан спот ап шут. На Калинића подсећа, очекујем минутажу за њега. Edited August 26, 2021 by Чавудин 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 37 minutes ago, Dragan Mićić said: I krompiraaa! Nemoj da mi zaostajes jajca i krompiraaa! Dok ne dodje centar svako jutro doruckujem dva jajca i kobaju u sredini. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 6 hours ago, Kankkunen said: Evo još 44 sekunde, al kvalitetne DeDa se još nije oporavio od prethodnog treninga, nigde ga nema 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 26, 2021 Author Share Posted August 26, 2021 13 minutes ago, Ridji said: DeDa se još nije oporavio od prethodnog treninga, nigde ga nema U teretani kotrlja tegove. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 6 hours ago, Liska Manjina said: Apsolutno! Čak su i potpisali neki sporazum. Zato im je država i dala neke pare, a Igokea im i posudila dva igrača. Najbolji igrač prošle godine je bio Tanasković, ove godine je prebačen u Igokeu. Valjda su osnovali jos neki Borac koji igra u drugoj ligi RS - SKK Borac je taj Borac, a OKK Borac je filijala Igokee. 5 hours ago, Hugo Punch said: Aj ovako. S obzirom da svakim novim danom raste sansa za Stimetom, ili ne daj boze Terijem, da se malo igramo. Koji ili kakav igrac bi vas ovde najvise razocarao pa cak i iznervirao, da ga dovedemo. Stime je van konkurencije pa ne pominjite njega. Nocne more od Emanuela ce potrajati jos neko vreme pa je i on van konkurencije. Ajd...udrite. Sta mislite koliko glupo resenje nam se moze desiti na centru? Sada vec je novi Lipovij od 210cm sasvim realna mogucnost. Kuzmic jedino sto sada zna je da brani low post od zidanja, jer su mu duge ruke i jak je. Sve sto zahteva neku pokretljivost ili motoriku, forget about it. Raduljica, Gist, Lessort, Malcolm Thomas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 1 hour ago, srlepajce said: Lepo je videti za promenu ovog decka na svojoj strani. 20 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 Quincy Miller signed a contract with Nacional Basketball, the Uruguayan team announced. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 https://sportklub.rs/kosarka/srbija-kls/kako-je-zvezdi-ukradena-sansa-da-dominira-i-evropom/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 6 hours ago, Markoss said: Nisam tebi replicirao u smislu toga da ne znas, nego sam se vise osvrnuo na cinjenicu da se znalo za njih od pionira da su talenti, a da su sad upitni za seniore FMP-a. To je tek jedan u moru problema, sto i ti talenti koje dovedemo vremenom postaju losiji. Mislim da je jasno ko je za to odgovoran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inbox Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 14 hours ago, Knipex said: Kuzmiću je lopta ispadala iz ruku i kad je bio najspremniji i to iz dva razloga. Prvi je neverovatno drvene ruke. Osećaj za loptu i šut skoro nepostojeći, sve radi mehanički. Drugi razlog je problem sa vidom i zbog toga najčešće ima problem da uhvati loptu koja dolazi malo većom brzinom. Ja to ne kapiram. Postoje kontaktna sociva, postoje zastitne naocare, a mislim da te naocare postoje i sa dioptrijom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Osećaj prostora nije isti jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 To je tek jedan u moru problema, sto i ti talenti koje dovedemo vremenom postaju losiji. Mislim da je jasno ko je za to odgovoran.ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 17 hours ago, dulematic said: Musli ne volim ni za doručak 😄 Sto bi reko moj matori: Jednom sam ugazio u to. 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 16 hours ago, Laki21 said: Jel na krkače? Pod rame i opleti 😄 krupnija je ona od pola nas što pišemo ovde 12 hours ago, goldberg said: Valjda su osnovali jos neki Borac koji igra u drugoj ligi RS - SKK Borac je taj Borac, a OKK Borac je filijala Igokee. Tačno, bilo je priča oko kontinuiteta, ali iskren da budem nisam to isprati. Ne sviđa se ljudima da budu filajala Igokee, a čuo sam da je bilo i ozbiljno rivalstvo između ta dva kluba. Stari Borac se nikad nije mešao u politiku, te je usled toga ugašen od strane države. Ovaj novi Borac je dobio solidne pare pa su bili konkurentni u ABA 2. Svuda ista priča, sprega sa državom i namakinjanje sponzora. Navijačima kao smeta, ali vidim da ima ljudi na tribinama. Zadnji put sam ih gledao protiv Igokee gde se Dalibor Ilić poigravao sa protivnicima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 1 hour ago, Takeshi_Kovacs said: ko? Nije nikakva zagonetka, mislim na trenere u mladjim kategorijama predvodjene koordinatorom nasih MK, Klipom. Mnogo puta sam pisao o kriterijumima za dovodjenje igraca kod nas i zahtevima koji se postavljaju pred te igrace koji su apsolutno katastrofalni, da se ne ponavljam. Ono sto je jos tuznije je da tu i dalje ne dolazi ni do kakvih promena. Covica ta stavka ne zanima osim kad dodje kvalifikacioni turnir u Zelezniku gde im natovari ozbiljan pritisak osvajanja i onda opet nista do sledece godine i istog dogadjaja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 ne bih rekao da je to tako crno i belo i apsolutno mi nije ideja da aboliram trenere u mladjim kategorijama, ali ima tu puno kockica koje treba sloziti 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Petak je dan za metak. Idem na pocinak, kad se probudim da gori stranica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 srecan stimbe svima koji slave https://www.crvenazvezdainfo.com/iznenadan-transfer-stimac-se-vraca-u-crvenu-zvezdu/ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Idi u qrac, padoh sa stolice. A i ja sam budala što se pecam ko somina. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Storm Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Da li je Stimac zasluzio da postane predmet najvece sprdnje kod navijaca Zvezde? Aj sto ga grobari ismevaju i govore mu da je majmun. Ali Zvezdasi se ophode prema njegovom liku i delu kao da je malouman, ne bas zabavno. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Evo nekih zanimljivih igrača koji mogu da igraju na C sa summer league rostera koji teško da će dobiti šansu u NBA, a da nisu rukiji, pitanje je da li ima tu materijala za EL startera, meni su boldovani posebno interesantni: Eric Moreland Bruno Fernando Chris Silva Nick Richards Vernon Carey Omari Spellman Tariq Owens Grant Jerrett Devontae Cacok Justin Patton Kyle Alexander Kenneth Faried Chimezie Metu Jarell Martin 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 5 minutes ago, Storm said: Da li je Stimac zasluzio da postane predmet najvece sprdnje kod navijaca Zvezde? ja ne bih uopste rekao da je predmet sprdnje vise straha nekog 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 I jutros za dorucak dva jajca sa kobajom u sredini. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inbox Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 7 minutes ago, Chaos Is Me said: Evo nekih zanimljivih igrača koji mogu da igraju na C sa summer league rostera koji teško da će dobiti šansu u NBA, a da nisu rukiji, pitanje je da li ima tu materijala za EL startera, meni su boldovani posebno interesantni: Eric Moreland Bruno Fernando Chris Silva Nick Richards Vernon Carey Omari Spellman Tariq Owens Grant Jerrett Devontae Cacok Justin Patton Kyle Alexander Kenneth Faried Chimezie Metu Jarell Martin Omari Spellman, 203, debeljuca. Ista pozicija je Jarell, ali je 206 i laksi. Obojica su cetvorke (kako mi se cini), a utisak je da vise vole da izadju na 3 i pripale nego da se taru o znojave protivnike. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts