Jump to content

Recommended Posts

Posted
11 minutes ago, Wingwalker said:

kako se zove ovo na 2:30...?:Hail:

Neka vrsta "fake between-the-legs-pass". Samo sto uglavnom zaista i provuku loptu kroz noge, totalno zbune odbranu u tranziciji i zavrsi se isto ovako, polaganjem.  

Posted
1 minute ago, L' Imperatore said:

Zar nije bio jedan sa istim imenom u Maccabiju? I smješnom frizurom

Na njega i mislim, presao tokom sezone u Buckse

• Thanks 1
Posted
34 minutes ago, Wingwalker said:

gde dosadno...?

kako se zove ovo na 2:30...?:Hail:

Idi u qrac

Potisnuo sam negde da je moguće da nam opet zapadne ovakav neki majstor, brate mili kako vozi ove prednje promene ko na igrici i onda prodor i baaaaam kuca kako ti duša ište.

Igrač za koga nema dileme da li bi  platio kartu da ga gledam.

• Like 2
Posted
46 minutes ago, John Dies at the End said:

Kakav je ovaj Michael Eric? Radonjin tips ili ne? :classic_biggrin:

Klasa ispod centara koji su bili ili jos jesu na trzistu - Monro, Blek, Hanter, Judo, Noko pa i Zaite su bolji. 

Posted

Lorenzo je bas ozbiljan majstor, imao je nesto losiju sezonu i verovatno da nam je dostupan. Posto je Jovic vrvt done deal, bas mi je zao sto opet necemo gledati bratinu i to u nekim malo zdravijim okolnostima.

• Like 1
Posted (edited)

Ja i dalje cekam Dzimera Fredeta, ali bi i Dzerom mogao da bude kvalitetan ubica za evropske standarde.

Prosle godine je nesretno trejdovan u tim koji je imao najvecu disproporciju u kvalitetu spolja i unutra, pa otkaz nije bio sokantan. Vazno da su Vizardsi zadrzali Lena na startnoj petici wtf. 

Anyway, koledz zvezda, karijera u silaznoj putanji, nesto do njega,  nesto do srece, voleo bih ga u CZ na rehab.

Edited by leki bg
Posted
16 minutes ago, Losmi17 said:

Potpisujte nesto pre nego sto dodje novi talas vrucine.

Robinson: Signed

Covic: Робинсон сајнед контракт фор милион ДИНАРС пер сизн...

Robinson:

• Ha-ha 4
Posted (edited)
2 minutes ago, thelosttribe said:

Kad dođe Monro, @Laki21 da sprovede ovu ideju u delo.

laki bi je sproveo kada u drugom delu sezone schilbuju monroa, mislim da nije fan takvih igrača  : i

Edited by oubrevo.
  • Like 1
  • Ha-ha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...