Filbi Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 10 minutes ago, Rajon Rondo said: Dobro, da ja pitam vas (insajdere) nesto k'o covek, bez uvijanja: Kad ce se znat prepusta li Covara braci kormilo? Unapred zahvalan. 12.08. izborna skupstina , a pre toga kod insajdera 😉 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 1 hour ago, Takeshi_Kovacs said: mile protiv tranzicije Mile proti "kadinjače" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 1 hour ago, Takeshi_Kovacs said: mile protiv tranzicije Mile protiv Brankozicije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 13 minutes ago, Filbi said: 12.08. izborna skupstina , a pre toga kod insajdera 😉 To pre me i zanima. Kasno druze da se ceka avgust, ovi ce do tada dovesti pola evrope, mi tad sa bracom V mozemo samo da jurimo Lilarda. Mora to ranije, nezvanicno, neko rukovanje da padne sto pre. "Idemo ruka" stos. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 31 minutes ago, pavijan2 said: Nije ga @Laki21džabe stavio u spot. 28 minutes ago, Krava kaze mu said: Laki Paramount prodakshn Ne prodaje se Šegi!!! 7 6 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 barca partizan zvezda. tu je jedino zvezda bila realna. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 (edited) Jbt Vini ne prestaje. A kad mu neko to kaze nesto lose za Mela oce da ugrize. Edited July 6, 2021 by Don Radonja Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 1 minute ago, Don Radonja said: Jbt Vini ne prestaje. ja iskreno ne mogu da zamislim dobrića ni u partizanu ni u barseloni, iz različitih razloga. zato i napisah da mi je od tih priča se vesti jedino ovo logično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Just now, oubrevo. said: ja iskreno ne mogu da zamislim dobrića ni u partizanu ni u barseloni, iz različitih razloga. zato i napisah da mi je od tih priča se vesti jedino ovo logično. Aha.Jbg-a malo mi pregorela masina jer znam da Dobrica ne volis. Izvini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 ja iskreno ne mogu da zamislim dobrića ni u partizanu ni u barseloni, iz različitih razloga. zato i napisah da mi je od tih priča se vesti jedino ovo logično.Zato sto ti nisi komsijski privatni finansijer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Sta znam, videce se u EL da li je Dobric zaista otisao par stepenika iznad. Sad u ovom trenutku, to niko ne moze da zna. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 (edited) edit @Don Radonja ne volim ga i dalje , nego mi je cela ta priča ovih dana bila tino-nino mislim, to sa ova dva kluba. Edited July 6, 2021 by oubrevo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Dobrić rekao istorijsko NE Staljinu! 5 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Fenomenalna vest je potpisivanje novog ugovora Dobrica, samo to ne mora da znaci da nećemo da ga prodamo ako dodje dobra ponuda a istovremeno budemo u problemu sa parama 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 11 minutes ago, Ridji said: Fenomenalna vest je potpisivanje novog ugovora Dobrica, samo to ne mora da znaci da nećemo da ga prodamo ako dodje dobra ponuda a istovremeno budemo u problemu sa parama upavo tako.. ovo samo znaci, da bi umesto 100k, mogli da dobijemo 500k, al to nam opet nista ne igra, sve i da dobric otpise dugovanja, kad nit imamo para, nit bi mogli naci novog dobrica i za 600k.. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 1 hour ago, BojanaCZV said: Sta znam, videce se u EL da li je Dobric zaista otisao par stepenika iznad. Sad u ovom trenutku, to niko ne moze da zna. Zar nije igrao EL vec? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Kamo srece da im je dosao Bjelica 🔥 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Zanimljivo. Partizan prakticno uzima sve iz Milana. Ne znam koliko im je to pametno, jer mi se cini da i nisu bas nesto prosli dobro sa nama 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 jel moguce da se robija toliko usrao od radonje, ima u jednoj sezoni da sprzi 30m, umesto 15+15 kako su planirali.. 8 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Braco, evo potpisujem sada, a posto numem da se samokvotujem, neka neko zapamti: Usracemo ih najstrasnije sledece sezone😎 Karma is a bitch, a ovo izivljavanje jednostavno ne moze dobro po njih da se zavrsi.Vidimo se na Kalisu u junu 2022.😀 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Znate sta je ovde dobro.Sto ce kod njih biti veliki pritisak da se sve osvoji(kad vec toliko ulazu a pustite ove sto vicu Obra effect jer Lidaj i Panter ne bi dosli da igraju EC pa sve da ih vodi Phil Jackson), Mi sad posle toliko godina mozemo uzeti ulogu underdoga... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 cak i stranci lepo primecuju Quote I thought the whole idea of being regarded the undisputed best coach of all Europe was that you could out-coach your opponents. Obradovic is just out-buying them lol. This way even I can take Partizan back to Euroleague.. 12 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Haha pa ovi ladno cerupaju prebogatu final four ekipu za Cipiripi kup, ovo nisu radili ni pijani Rusi. Na koliko li ce Vucicu seceru da naraste. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 posrali bi se mi na njihov tim od 15+ lagano, kad bi pedercina vucic nama dala bar 3m koliko je davao njima dok su igrali ec.. al sve je ovo bio izgleda dogovor i pre nego sto je robijas pristao, ne samo njima 15+, nego nama ni 3.. a tesko da se moze drzati ekipa na fokusu kad im se kasni plata, a mi imamo dug i za proslu sezonu.. 2 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 4 minutes ago, n4l1m said: posrali bi se mi na njihov tim od 15+ lagano, kad bi pedercina vucic nama dala bar 3m koliko je davao njima dok su igrali ec.. al sve je ovo bio izgleda dogovor i pre nego sto je robijas pristao, ne samo njima 15+, nego nama ni 3.. a tesko da se moze drzati ekipa na fokusu kad im se kasni plata, a mi imamo dug i za proslu sezonu.. Par stvari imaj u vidu. Gorece pionir svaku. Igraci ce kidati svako u oba pravca jer ce im dodatno proraditi inat. Odracemo ih tako da ce kukati na Vucica do sledeceg derbija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts