Klotzen Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Unazad 15 minuta im Italijani previše ulaze u 16. Moraju da ih zaustave ranije jer ovako će jednom da prođu i daju gol. Pogotovo u drugom delu kada i umor odradi svoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Džabe VAR. Po meni čist penal. Ne znam, sta je penal ako ono nije. 2 minutes ago, Klotzen said: Unazad 15 minuta im Italijani previše ulaze u 16. Moraju da ih zaustave ranije jer ovako će jednom da prođu i daju gol. Pogotovo u drugom delu kada i umor odradi svoje. Ulaze oni u 16, ali toliko ima Turaka tamo da im treba minijatura sa malog fudbala da hi se porturila lopta. Ili šut iz daljine, ili im treba visočiji centarfor pa preko krila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted June 11, 2021 Author Share Posted June 11, 2021 2 minutes ago, Don Juan said: Džabe VAR. Po meni čist penal. Ne znam, sta je penal ako ono nije. Ne bi me čudilo da se kasnije kompenzuje na nekoj besmislici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Sabila ih je Italija u 16m. Samo je pitanje kad će pasti gol ako nastave sa ovakvim pritiskom. Spinacola pravi veliku prednost po boku. Berardi igra vrlo loše, mogao bi ubrzo da izađe. Turska igra klasičan bunker. Najgore je što nemaju nikakvu ideju kako da iznesu loptu. Napucavanjem lopte neće ništa postići, čiste to Italijani lagano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Daće Italija kad tad, čak i sa ovako bednim napadačima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Mora Kijeza da uđe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Turci pomešali na koji gol treba da šutiraju 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Prvi dobar potez Berardija i odmah gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Razbijeni Turci, ako ovako nastave biće petarda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Italija koja vodi 2 gola razlika i napada je novitet za mene. 🙂 Doduše i Turci su sramotni, gubiš 3:0 i još uvek igraš bunker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Očekivano gaženje u nastavku. Italijani pucaju od samopouzdanja, do kraja utakmice su napadali. Sredina terena im je sjajna, a sa Veratijem bi to tek bila perverzija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Ovi Turci su nam najsličniji u fudbalu, uvek se nešto prže a kad izađu na teren nigde igre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Turska na EP kao Zvezda u LS.Mislim da je time sve receno.Bas su razocarali.Italija bas zanimljiva,videcemo dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Ovaj fudbal Turske ne vrijedi pet para. Za 90 minuta nijesu povezali tri dobra dodavanja. Razumijem da se brane protiv dosta jačeg protivnika, ali mora da se organizuje neki napad kad se uzme lopta, neka kontra da se odradi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted June 11, 2021 Author Share Posted June 11, 2021 Turci su odigrali kako su odigrali - nikako, ali protiv najjače reprezentacije u grupi. Nije ovo gotovo za njih, ali samo ako do sutra ujutro zaborave ovaj meč, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Turci Dark Horse 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Turci imaju sad dva meča kod kuće takoreći i sa dve pobede idu dalje sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 Smaračina od utakmice realno, da Žabari nisu umuljali nekako prvi ko zna da li bi u dobili. Turci sa taktikom kao skromniji ling long ligaši a nije da su baš San Marino pa da igraju tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 Ne stoji ovo, samo je bilo pitanje kad će pasti gol. Pritisak Italije u prvom poluvremenu je bio baš ozbiljan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 Toliko ozbiljan da nisu imali nijednu šansu osim onog pokušaja glavom Kjelinija, a i to je polu šansa. Jesu imali Italijani loptu sve vreme, al nisu mogli da probiju bunkerčinu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 Ne nikako, samo što su kampovali u 16m. Insinje promašio ogromnu šansu kad su ih odradili na dupli pas. Bilo je tu i nekih udaraca ili centaršuteva koji su vrlo lako mogli da se okarakterišu kao penal. U takvim utakmicama je samo pitanje trenutka kad će pasti gol. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 Ovu Tursku sinoć bi dobila i Zvezda, i to bez Terzinog kupovanja. Užas. Napravili od Italijana nekakav Man City. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 Kakva uspavanka od utakmice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 Mnogo je tanka Svajcarska. Bukvalno svaka tekma PX ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 Dobar je ovaj James, ali nema Vels sem njega i poluraspolozenog Bejla neko oruzje. Svajcarska bolja u teoriji, ali Xherdan nista ne igra, Embolo dobar, Seferovic nervozan, ali im je kljucni igrac tu u napadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts