Haklberi Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 Neka igraju međusobno 110 kola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 Rekoh da je ovo super neozbiljno izgledalo za tako veliki projekat. Izasli sa 3 pasusa i kao pikamo neku nasu ligu od avgusta samo da znate, izorganizovacemo do leta ko donosi loptu, a ko ranac da nam bude stativa. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 (edited) 😄 Edited April 20, 2021 by vladaboss90 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzo Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 Čitam malo forume navijača ovih klubova a evo sigurno sam desetak minuta gledao protest navijača Čelsija, ima jedna stvar o kojoj razmišljam od kada se pojavila ova vest a to je da ipak verujem da jedan navijač sa emocijama vredi bar kao 100 onih "pre bih gledao Man Utd vs Real svake nedelje nego vs Ajax/Dortmund..." Svet je postao jaaako plastičan a fudbal ga prati sve brže. Mene ne može niko da ubedi da jedan navijač Liverpula iz Azije može više da se raduje osvajanju LŠ-a nego ja što sam se radovao protiv Jang Bojsa ili Kopenhagena. Isto tako ne verujem da su tugovali više nego ja protiv Strazbura ili Bordoa. Ali na globalnom nivou to postaje sve manje bitno, što bi HP reklo "Ništa nije sveto sve je bruto i neto sve je zabava". 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 17 minutes ago, Miki28 said: Bruno, Rashford i sad Shaw i Maguire su se suprostavili Edu. Ovo sto Rashford radi zadnjih godinu i nesto je fascinantno💪 Megvajer se pokacio bas sa Woodwardom na sastanku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 4 minutes ago, BattleBender said: Megvajer se pokacio bas sa Woodwardom na sastanku Woodward OUT!!!! Nadam se da nije sala. Ajde i Glejzeri out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 Dajte Totenhemu titulu prve Super Lige, i zatvarajte kafanu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 Kakva je ovo blamaza, Bog te maz'o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haklberi Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 Drago mi je što su navijači dokazali da kvalitet nije jedini razlog gledanja fudbala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 Ode Ed Vudvord. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunji Awojobi Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 27 minutes ago, Mile1 said: U ovoj ligi ostali samo jos djubrentus i real madrid smradid Razumem ove amere koji ne znaju šta je ofsajd, ali kakve su klovnove od sebe napravili Anjeli i Perez, ljudi moji. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 4 minutes ago, MilošVB said: Ode Ed Vudvord. Ode i Anjeli. Zaigrali su se ali nece moci Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 Nema od toga ništa. Secam se kad su se ismevali fanovi Uniteda zbog protesta protiv glejzera, jos pre 15ak godina. Izgleda da sad ljudi mogu sad da osete kako je kad te neko zlostavlja i tretira tvoj klub kao korporaciju, izvlaceci profit za sebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 Ovi nisu normalni, jucer izasli iz ECA i sad odustaju od projekta, a ostavke direktora i predsjednika lete na sve strane. Pa jebat ce ih sad UEFA sve zajedno nisu ni svjesni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 Velika pobeda fudbala. Bravo 🙏. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haklberi Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 E sad da vidimo šta ne valja u novom formatu LŠ. 😄 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 4 minutes ago, BattleBender said: Nema od toga ništa. Secam se kad su se ismevali fanovi Uniteda zbog protesta protiv glejzera, jos pre 15ak godina. Izgleda da sad ljudi mogu sad da osete kako je kad te neko zlostavlja i tretira tvoj klub kao korporaciju, izvlaceci profit za sebe. Mislis da se ne mogu istjerat gamad iz kluba? Ovo je idealna prilika jer ce imati podrsku i ostatka fudbalske javnosti. Glejzeri su najvece zlo koje se desilo fudbalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 2 minutes ago, Godzo said: Čitam malo forume navijača ovih klubova a evo sigurno sam desetak minuta gledao protest navijača Čelsija, ima jedna stvar o kojoj razmišljam od kada se pojavila ova vest a to je da ipak verujem da jedan navijač sa emocijama vredi bar kao 100 onih "pre bih gledao Man Utd vs Real svake nedelje nego vs Ajax/Dortmund..." Svet je postao jaaako plastičan a fudbal ga prati sve brže. Mene ne može niko da ubedi da jedan navijač Liverpula iz Azije može više da se raduje osvajanju LŠ-a nego ja što sam se radovao protiv Jang Bojsa ili Kopenhagena. Isto tako ne verujem da su tugovali više nego ja protiv Strazbura ili Bordoa. Ali na globalnom nivou to postaje sve manje bitno, što bi HP reklo "Ništa nije sveto sve je bruto i neto sve je zabava". Dortmund i Ajax spadaju u top20 klubova tako da ne vidim kako bi oni zaobisli Superligu. Ovo je vrlo moguce poraz, ali ce sigurno da ubrza neke stvari ka zatvaranju i Superliga ce u nekom obliku da zazivi. Ko ce tu biti organizator je krajnje nebitno. Samo za tako nesto je potrebno jos malo da se devalviraju nacionalna prvenstva kako bi svim vodecim klubovima sem iz PL postalo skoro pa besmisleno da je igraju i jedini logican nastavak su njihova barem dva medjusobna okrsaja na godisnjem nivou. Sada se ceo ovaj proces odigrao prerano. Emocije se ne mogu tako posmatrati i razlikuju se od zemlje do zemlje. Sto ides severnije i prvo sto vidis je manje sunca i da to utice na raspolozenje ljudi. Svaka razlicitost je dobra i ne vidim tu nista lose u tudjem poimanju fudbala. Fudbal kada bi se samo fokusirao na strastvene navijace bi davno otisao u kurac. Ne treba Azijate(iako i tamo postoje nijanse) gledati drugacije i sa neke visine. Toliko ima faktora koji uticu na ljudsko ponasanje i tudje preferencije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 Dakle - Čelzi, City, Atletiko - out. Barselona, United će vrlo brzo doneti odluku. Obzriom da je otišao Anjeli, verovatno i Juventus out. Lepa vest za navijače United-a je što verovatno i Ameri napuštaju klub, tako da možda dođe i neko kome rezultat jeste važan. Ja sam rekao sinoć (valjda sinoć) - malo su se zaigrali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 Uefa je samo manje zlo, nikakav andjeo. Sukob sa ovom nesrecnom Super ligom je kao sukob ovih kotorskih klanova. Jedna porodica se otcepila od Dona, ali neuspesno. Samo sto ce sada don Uefa da prigrli jos jace ove pobegulje i tutne im jos vise para. Naravno, na stetu slabijih. 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baros Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 1 hour ago, gggggggg said: uvek smo bili gospodski klub. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts