Jump to content

Rubin, Badel & Skenderbeg (vesti iz Regiona)

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Drug Crni said:

Meni ne smeta njegova slika sa puškom; od velikosrpske pošasti se svako imao pravo braniti: i Hrvati i Bošnjaci i Albanci..sad atakuju na Crnu Goru..

Au. Može se opljunuti po srpskim četnicima, nacionalistima i radikalima, bez razumevanja za lika koji slavi Oluju. Vrlo dobro znaš da se Oluja nije desila samo zbog nekakve "velikosrpske pošasti". I mani me priče da ti neko nešto podmeće, pošto si bukvalno to izrazio u svom postu. 

Posted (edited)
56 minutes ago, Barkley#34 said:

Ja ne poričem to pravo nikome ali samo kažem da se nisu samo branili i da nije samo "velikosrpska pošast" uzrok svemu. Uostalom, Đinđić je jednom davno mnogo bolje formulisao par reči na tu temu.

Ali to su prošla vremena, sada bi trebalo da razmišljamo o budućnosti, a poštovani Picula piše o "zalaganju za mir i jačanju demokracije" sa sve puškom u ruci, dok ovde nailazi na puno razumevanje za takav nastup. Demokrata&mirorvorac. Krasota jedna.

Što je najgore takvi ljudi neironično misle to što baljezgaju ne primećujući da su šizofreni i apsurdni do granice burleske. 

To me podseti na jedan CG mim o samozvanim antifašistima. Disertacije iz psihologije mogu da se pišu. 

Spoiler

spacer.png

Edited by Molina23
Posted
30 minutes ago, Ludi za Poli said:

Da ostane zabiljezeno da je mitropolit SPC otkrio spomenik cetnickom koljacu Pavlu Djurisicu pa da je onda isti sklonjen u crkvu SPC da ne bi bio unisten.  

Paranoišem ali mi uopšte ne bi bilo čudno da je onaj Knežević kao najvernije Vučićevo kuče to pogurao, uz još neke, kako bi se još jedna tema potegla u Srbiji. Uz lokalna uobičajena glupa podjebavanja.

41 minutes ago, Drug Crni said:

Ja nisam nazvao Piculu nikakvim herojem ili časnim čovekom, što mi je učitano. Nisam se ni o tzv.Oluji izjasnio, tako da i ti podmećeš

Nije mi bila namera da ti podmetnem bilo šta, pa mi je žao ako je tako protumačeno.