Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobro bre, mogli su malo i da namestaju, pa da Lajovic bude na suprotnoj strani zreba od Novaka. Ovako dva najbolja sljakasa na turniru se mogu susresti u polufinalu.

Posted
1 hour ago, Crni Bombarder said:

Nije povreda,ali zaista nije u redu ni ovakvo povlacenje.

Uopste ne "branim" Djokovice,ali dobijes jos jedan ATP turnir u svojoj zemlji,u gradu u kojem zivis i treniras,i onda ga eskiviras zbog vece love na RG. To se tako ne radi,ipak. Na kraju ce igrac kojem ovaj turnir ponajmanje treba i jedini da postupi posteno. A Filip,koji inace plakyyy kako nema jos osvojen ATP turnir,propusta jos jednu priliku za to. A tesko ce i u buducnosti imati mnogo boljih od ove.

Sve si u pravu. Mada za Djerea ne bih iskljucio neku povredu prosle sedmice, pa da iz tog razloga zeli da odmori pred RG. Steta jer je sigurno mogao da igra zavrsnicu turnira

Posted

A Krajinovic kad je bio kod Viskovica i Govedarice, govorio kako silne planove ima za sljaku, da ce ozbiljno da se pripremi, da ce dati svoj maksimum i konacno pokusati da osvoji turnir.

• Ha-ha 1
Posted
17 minutes ago, Boxy said:

A Krajinovic kad je bio kod Viskovica i Govedarice, govorio kako silne planove ima za sljaku, da ce ozbiljno da se pripremi, da ce dati svoj maksimum i konacno pokusati da osvoji turnir.

2yofSgv.gif

• Ha-ha 6
Posted (edited)

Novak dobio protivnika: Moraing-a (nikad cula), pa ako njega prodje onda ide ili na Coriu ili na Cuevasa.

Ako ja dobro tumacim, finale BG-2 bi trebalo da se igra u petak. :smiley33:  Sto bi u sustini bilo dobro zbog RG, ali ne secam se da sam videla to nekad ranije.

Edited by wwww
Posted
20 hours ago, wwww said:

Novak dobio protivnika: Moraing-a (nikad cula), pa ako njega prodje onda ide ili na Coriu ili na Cuevasa.

odgledah gerasimovljev choke godine, bolje da nisam ) :

svaba je poluamaterski igrac sa nerezonskim udarcima i korisniji bi mu bio jednosatni intenzivniji trening sa Misom,laslom ili filipom.

ali su zato Kuevas i Basilasvili (kad mu se igra) vrlo dobra priprema za Pariz.

Topo i Medo su generacija,

juce sa Korijom mini flashback sa RG 2005. i sjajnih uvodnih set i po mladog Novaka protiv argentincevog cuvenijeg burazera..

u prevodu, imacemo koga da bodrimo i u godinama koje dolaze...

Posted

el profesor ustao na levu nogu, pimpler ga preslišao..

više me ne bi zacudilo ni da Molcan i Martin obrše u finalu ili polufinalu

Posted
10 minutes ago, Boxy said:

Ima ljudi na tribinama, ali ja nisam nista cula zvanicno

Bilo ih je i na prošlom turniru kad ih nije bilo zvanično :classic_biggrin: ovaj broj mi prilično nezvanično izgleda, možda će ih pustiti više za završnicu.