Helena Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 Slažem se ja, ali Novak je to izborio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 Nije ovo bio post protiv Novaka..nadam se da to svi razumeju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 Mislim da si malo preostar pod utiskom meca. Novak je jedan od najboljih igraca svih vremena, mnogi su ovih 10+ godina uz njega svasta prosli i ljudi dolaze da ga uzivo pogledaju kada im se vec ukazala prilika. Prema njemu mnogi imaju posebnu emociju i to se ne moze sakriti tokom meca. Ostali nasi igraci su tu samo bonus, oni za koje se navija u drugim mecevima. Mozda bi sve bilo drugacije i da je Novak u nekoj iole formi i da je bolje odigrao mec (slicno je prosle godine u BG bilo protiv Lasla i Miomira). Svaki Novakov navijac je danas verovatno imao glavobolje zbog njegove igre, tesko je tu i razmisljati o rivalu, ma ko to bio. Dobra stvar je sto ce jedan nas igrac biti u finalu, pa da vidimo kako ce se za njega navijati u nedelju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 Nisam. Nije valjda i Lajović tu "da uživo pogleda Novaka"? Zašto je njemu bilo neprijatno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 Iskreno rečeno jako me je iznenadilo što je Kecmanović dobio Lehečku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 Alkaraz-Cicipas finale Barcelone, u Minhenu, Rune-Van de neznamkakosepiše. Kecman servirao za meč, sad će izgubiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 Istrosili su se obojica prilicno, Rubljov ce sutra rutinirati Ducija kako god. Sta god da bude, sjajna je nedelja iza njega, dosta bodova i lepa zarada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 Ja sam blago sokiran da je Lajovic dobio, maltene koliko i ovo protiv Novaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 40 minutes ago, McLeod said: Ja sam blago sokiran da je Lajovic dobio, maltene koliko i ovo protiv Novaka. S obzirom koliko ne voli sljaku i da je generalno u losijoj formi ove godine nego prosle, dobro se Kecmanovic pokazao ovde i u Estorilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted April 23, 2023 Share Posted April 23, 2023 Strasan tenis Lajovica danas, evo duplog brejka u trecem setu. Ovo je izgleda onaj turnir kada jednom,dvaput godisnje Duci melje na sljaci. Imao je cak sansu i u drugom jer mu je stalno disao za vratom u njegovim servis gemovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted April 23, 2023 Share Posted April 23, 2023 Bravo Duci Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 23, 2023 Share Posted April 23, 2023 Nisam verovala, zato je i dobio. U stvari i dalje ne verujem, već sam videla Rubljova kako se vraća sa 5:1 na 5:5 Bravo! Izgleda da ni on još ne veruje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted April 23, 2023 Share Posted April 23, 2023 Bravo Duci! Velika pobeda, sjajna nedelja za njega. Sreca pa iscupa poslednji gem, izgledao je kao da je na isparenjima i da igra po nekom automatizmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted April 23, 2023 Share Posted April 23, 2023 Bravo Dutzee 21 hours ago, Kosjan Willavić said: Rubljov ce sutra rutinirati Ducija kako god. Učio si od najboljih 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 23, 2023 Share Posted April 23, 2023 Rubljov je mica prava 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted April 23, 2023 Share Posted April 23, 2023 4 minutes ago, 4th and Goal said: Bravo Dutzee Učio si od najboljih 😁 Sudeci po ovoj sedmici, ja sam neki Rune, nadolazeca snaga baksuza 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted April 23, 2023 Share Posted April 23, 2023 Ali prezenter(i), a u ovom slučaju i novinar (bar je bio, prenosio je i Vimbldon i druge slemove na B92) mora da zna šta priča. Na predstavljanju Ducija, kaže kako je pobedio tri domaća igrača...jedini domaći igrač je bio Džumhur. Čak i Duci kaže da će pričati na "našem" jeziku. Čestitke Dušanu i na pobedi i na ponašanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 23, 2023 Share Posted April 23, 2023 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted April 23, 2023 Share Posted April 23, 2023 5 hours ago, Kosjan Willavić said: Strasan tenis Lajovica danas, evo duplog brejka u trecem setu. Ovo je izgleda onaj turnir kada jednom,dvaput godisnje Duci melje na sljaci. Imao je cak sansu i u drugom jer mu je stalno disao za vratom u njegovim servis gemovima. Po mom mišljenju, igrao je bolji tenis pre par meseci u Buenos Airesu i Riu, ali oba puta naleteo na Alcaraza u QF. Te njegove amplitude su mu največi problem. Recimo taj turnir u Riu igrao odlično. Po mom mišljenju u večeem delu meča igrao bolje čak i od Alcaraza. I onda ode u Santiago sa puno povoljnijim fieldom, gde očekuješ da sa takvom formom napravi odličan rezultat - šipak. Izugbi od etcheverya, a i do njega se jedva dovukao, jer nije igrao ni približno tako dobro kao sedmicu pre. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted April 23, 2023 Share Posted April 23, 2023 Sto rece Kosjan ovo je taj random turnir na sljaci kojim se Lajovic odrzava godinama 😄 Ali uprkos tome, svaka cast. Znacice mu ovo, a mozda mu i produzi karijeru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted October 8 Share Posted October 8 Do sada su Tijafo, Vavrinka, Museti, Pol, De Minaur i Cilic potvrdili učešće. Četiri top20 igrača plus dva grend slem sampiona je poprilično solidno za 250 turnir. Ali posto je ovo zadnji turnir pred finalni turnir realno da dodje i do spontanih otkaza ili ucesca u zavisnosti od race pozicije. Možda će i Nole igrati ako je rano eliminisan u Parizu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 8 Share Posted October 8 Pitanje je hoće li on i Pariz igrati uopšte, a ne Beograd. S obzirom da neće juriti bodove za Torino, nema razloga da igra u Beogradu osim ako ga familija baš namoli ne bi li prodali malo više karata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted October 8 Share Posted October 8 Neće igrati Beograd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts