Kronostime Posted September 3, 2021 Author Share Posted September 3, 2021 16 minutes ago, Clash said: Pa to jes, al proveri sa nije cerka automehanicara, onda si ugasio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 1 hour ago, RatzenStadt said: Kao da nisam cuo za alkohol i koje efekte ima njegovo konzumiranje Sve to adrenalin nulifikuje tebra... Onda ces se raspasti od nejebice,ne znam sta drugo moze biti sigurnije i proverenije..ako nisi mogao na alkoholu, onda zaboravi...ona se ohladila, verovatno ce naci nekog drugog, udati se, roditi decu, razvesti, pa ces onda skupiti hrabrost.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 Druže RS, skupi iljadu dve eura, plati nekoliko različitih profesionaki dan za danom dok ne stucaš sve pare, zatim izleči što si zapatio (postoje antibiotici za sve) i bićeš ko nov i spreman psihički i fizički za no cash obračun. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 Ceri se Kronose mrtav sam ozbiljan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 Čekaj, čovek kaže da nema kinte, nije sposoban da zaradi, da ima dijagnoze F..., kuka što je udario alfu vraćajući se sa dejta i ti mu kažeš da plati profi usluge par soma eura?Ubi ga u pojam načisto! Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 27, 2021 Author Share Posted September 27, 2021 5 hours ago, Laki21 said: Ceri se Kronose mrtav sam ozbiljan. Ako uzme potrosacki kredit kod banke za tvoj predlog - ti si mu zirant. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 4 hours ago, shonke said: Čekaj, čovek kaže da nema kinte, nije sposoban da zaradi, da ima dijagnoze F..., kuka što je udario alfu vraćajući se sa dejta i ti mu kažeš da plati profi usluge par soma eura? Ubi ga u pojam načisto! Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Proda Alfu - dvije muhe jednim udarcem 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 18 hours ago, Budha said: Proda Alfu - dvije muhe jednim udarcem 🙂 Ih kao da je to lako, pa ko će da kupi Alfu??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 29, 2021 Author Share Posted September 29, 2021 15 hours ago, urosg3 said: Ih kao da je to lako, pa ko će da kupi Alfu??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 8, 2021 Author Share Posted October 8, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 (edited) On 9/28/2021 at 2:45 PM, urosg3 said: Ih kao da je to lako, pa ko će da kupi Alfu??? Kad sam ja pre 2 godine uspeo da prodam Golf 2 i to vrlo brzo, 87 godiste, ovo mu dodje laganica Edited October 8, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 8, 2021 Author Share Posted October 8, 2021 39 minutes ago, Zvezdinho said: Kad sam ja pre 2 godine uspeo da prodam Golf 2 i to vrlo brzo, 87 godiste, ovo mu dodje laganica Golf 2 je neunistiv (EZ motor?), Alfa je sexy automobil - sa njim vezbas "partersku gimnastiku" i vise nego sto zelis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Idem sad u offtopic. Sad kako idem na obuku za vozača, setio sam se situacije kako Ratzen ima problema da ostvari odnos sa devojkom, ali je bez problema položio za kola? @RatzenStadt Po nekoj mojoj logici bi to trebalo biti 5x teže, jer pojma nemaš kakav će biti ispitivač/policajac, a ako mu se ne svidiš, tvoj džep će da puca. Devojka, ako te odbije, boli te uvo, samo digneš sidro. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Sta ako je u komisiji bila policajka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 Ok, trigerovao si me, priznajem. Pre par meseci sam svesno ostavio bez odgovora nekoliko clanova na ovoj temi kako ne bih dalje privatizovao temu obrazlagajuci svoju inferiornost i neadekvatnost, iako je nekima bila cak i intrigantna, kako mi je delovalo. 1 hour ago, Dracarys said: Idem sad u offtopic. Sad kako idem na obuku za vozača, setio sam se situacije kako Ratzen ima problema da ostvari odnos sa devojkom, ali je bez problema položio za kola? Po nekoj mojoj logici bi to trebalo biti 5x teže, jer pojma nemaš kakav će biti ispitivač/policajac Pa buraz, tumacenjem logike koja je prethodila ovom suludom poredjenju, dolazim do zakljucka da muskarce/ljude posmatras kao homogena bica 😄 Aman, svi imamo svoje kapacitete (intelektualne, emotivne, prakticne...), s tim u vezi i sklonosti, talente, sposobnosti... Jasno je da se pojedine vestine mogu trenirati, ali limiti i dalje postoje, iako je njihovo postojanje egzaktno nedokazivo, postoje druge metode i testiranja. Npr, moji jedini talenti su prokrastrinacija i hronicni umor iako nisam prosao kroz fizicki/psihicki napor. Ne znam da li ti je jasno da moje ogranicenje (ovo je precizniji izraz od "problema", koji si ti upotrebio) nije ispoljivo samo u nesposobnosti da ostvarim odnos, bilo kakve vrste sa zenskim polom, vec se prozima u mnoge sfere zivota. Nije samo strah u pitanju. Ja sam osoba sa ozbiljnom intelektualnom zaostaloscu i duhovnom nerazvijenoscu, limitiranih govornih sposobnosti, hipersenzitivan na dodir, bez mogucnosti prilagodjavanja i improvizacije, bez logike i analitike. O ostalim nedostacima, a koji su nepozeljni u interpersonalnim odnosima, poput nepostojanog smisla za humor, bez harizma i sl. da ne pricam. Pretpostavljam da je dozvoljeno sebe nazvati retardiranom osobom, bez pretnje za privremenim udaljavanjem, jer ja to jesam, u pravom smislu reci. To sto posedujem normalne motoricke sposobnosti i sto sam ovladao citanjem, pisanjem, voznjom, odrzavanjem osnovne higijene i sl, me mozda cine "manje retardiranim", ali i dalje retardiranim, iako su me psihijatri i psiholozi citav zivot ubedjivali u suprotno. Zato sam i prestao da se vucaram od ordinacije do ordinacije, a i da pijem lekove, evo vec 6 meseci. Dakle, poredjenje ti je skroz deplasirano. Vise smisla bi imalo da si ucenje "zavodjenja", i svega sto prethodi tome, uporedio sa slepom osobom koja bi da nauci da vozi auto. Quote Devojka, ako te odbije, boli te uvo, samo digneš sidro. Haha... Pa tebra, treba doci do povoljne konjukture za odbijanje najpre 😄 Ja za 34 god. nisam uspeo da se javim devojci koja mi se svidja. Zapravo, nisam ni upoznao zenu, osim nuznih kontakata koje sam morao da ostvarim i nekako odrzavam (na poslu npr.) Cesto se pitam, o cemu se prica sa zenama, kako izgleda neobavezni razgovor jednog para. Kunem ti se da nemam nikakvu predstavu.Not that it matters though, jer ja nemam nijednu drugu temu za razgovor osim fudbala i eventualno mog kockarskog stradanja. 1 hour ago, Drug Crni said: Sta ako je u komisiji bila policajka? Ti vec razmisljas u pravom smeru xD Dok sam bio mladji, desavala mi se "analiticka paraliza". Dugo nije... Valda sam dovoljno sazreo, toliko da izbegnem neprijatne situacije, tj da eliminisem mogucnost da se uopste desi. Mislim, ne mo's znati. Kad ti emocije zamagle mozak, razum prestaje i prelazi se u neki "instict mode" 😞 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenko Puzigaca Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 Ako sve što si napisao nije nešto zabave radi (kao što deluje da jeste) možda bi trebalo da uradiš test na Aspergerov sindrom. Zato što ako si svestan svega toga što si napisao, očigledno si "normalan" šta god to značilo. Ako ostali misle da nisi "normalan", njihov problem. Možda bi trebalo da i oni zakače, kako bi rekao Kartmen, Ass Burgers, pa da vide Što se tiče tih konkretnih "problema" sa tim nagonima i to. Pa, Ražeš Kutrapali iz TBBT je jednom rekao, mada mislim da se ponavljam. Najveća ljubav koju čovek može da doživi je ljubav prema sebi. Što možda u ovom kontekstu implicira ruku u gaćama, ali nisam mislio na to. Nego na ono "ko nije za sebe, nije ni za druge" 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 On 5/25/2022 at 2:02 AM, RatzenStadt said: Ja sam osoba sa ozbiljnom intelektualnom zaostaloscu i duhovnom nerazvijenoscu, limitiranih govornih sposobnosti, hipersenzitivan na dodir, bez mogucnosti prilagodjavanja i improvizacije, bez logike i analitike. O ostalim nedostacima, a koji su nepozeljni u interpersonalnim odnosima, poput nepostojanog smisla za humor, bez harizma i sl. da ne pricam. Brate, moguce je da imas neki problem sa medjuljudskim interakcijama, ali nemoguce je da si osoba sa intelektualnom zaostaloscu, a da napises ovakav post, jer da jesi, onda je cca 60% Srbije intelektualno zaostalo. Doduse, Vucic jeste osvojio oko 60%. 🤔 Salim se, nije da ce mi sad ovde nesto da te hrabrimo, ali ti mnogo potcenjujes sebe. Necu ja sad da ti dajem savete, to treba verovatno terapeut. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 (edited) 4 hours ago, AgroLaki said: Brate, moguce je da imas neki problem sa medjuljudskim interakcijama, ali nemoguce je da si osoba sa intelektualnom zaostaloscu, a da napises ovakav post, jer da jesi, onda je cca 60% Srbije intelektualno zaostalo. Doduse, Vucic jeste osvojio oko 60%. 🤔 Salim se, nije da ce mi sad ovde nesto da te hrabrimo, ali ti mnogo potcenjujes sebe. Necu ja sad da ti dajem savete, to treba verovatno terapeut. Dobro, da, bar ne glasam za Vucica. A bio sam trigerovan, pa sam se prekomerno naruzio, jer me je doticni clan podstakao da se prisetim svih svojih neuspeha i nedostignuca, za propusteni deo zivota koji bi trebalo da bude njegov fundamentalni deo. Pa se setim svih zajeba, svake vrste u koji sam se doveo losim odlukama. U jako losoj poziciji sam. Pa ono, reci da mrzim sebe bi bio understatement. Zato se polivam govnima. A sto se tice fobije u interpersonalnim odnosima i moje nemustosti, ja evo ne znam, cini mi se da postaje sve gore, tj da se pogorsalo od kako sam prestao sa farmakoterapijom. Bas prosle nedelje dosla nova koleginica na kratko u kanc i svidja mi se jako, ali bas, bas... Znam je iz vidjenja od ranije, jer je kolega kojeg je dosla da pozdravi pokusavao da nas spoji, sto sam izricito odbijao iz straha. I zamisli, zamucao sam kad sam progovorio, dvaput. Pored svih poteskoca u govoru, bar mi se to nije desavalo, al' eto, ni 30-e nisu kasno zivotno doba da dobijes felerspreher za neke ljude. Stvarno mi deluje da mi se soc. anksioznost dodatno pogorsala u poslednje vreme i gotovo sam siguran da je razlog to sto sam prestao sa terapijom u potpunosti, jer terapija mi je uvek donosila blago poboljsanje na tom polju. Problem je zapravo sto me lekovi (pogotov AD) dovedu u stanje ogromnog bola u kurcu. Nedovoljno da budem potpuno opusten u soc. interakcijama, ali svakako manje brinem za posledice. Sad cu bas da izracionalizujem, ali mislim da me je to i dovelo u finansijski predikament iz kog cu se jako tesko iskobeljati. Neki balans izmedju, doziranje terapije, ocito nije moguce naci. Ili anksiozni krastavac, ili budaletina bez imalo brige za buducnost. Samo razmisljanje o povratku farmakoterapiji me dovodi u "Dama ili tigar" izbor... ...a ici "goloruk" na zene, ili u pohod na neke druge zivotne pobede, pah, bojim se previse 😄 Edited May 30, 2022 by RatzenStadt Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Aman covece, mdma je za tebe, u malim dozama naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Tek sad vidim Puzigacin upis. Zaista cesto pomislim da imam autizam. Ono, svako se poistoveti sa sirokim spektrom tekstova iz psihologije, ali ja zaista ispunjavam osnovna obelezja Aspergera npr. Izrazavanje u tekstualnoj formi na pristojnom nivou, a potpuna nemustost u govoru. Repetativno ponasanje. Hipersenzitivnost na dodir. Soc. vestine nepostojece. ... 12 minutes ago, deez nuts. said: Aman covece, mdma je za tebe, u malim dozama naravno. Evo ne znam... Cesto sam razmisljao da probam spid, ali nisam dolazio u priliku da dodjem do tih "zurkastih" lakih droga. Trodon mi je bio ok, u ranim 20-im sam uzimao, ali i sa njim sam bio hooked vrlo brzo. Cist sam vec dugo, i nisam hteo nista da uzimam dok sam bio na terapiji, ali cesto razmisljam o toj opciji vec neko vreme. Najverovatnije bi to bio korak koji bi me odveo u potpunu propast, jer sam generalno ovisnicka licnost i slabog karaktera (i dijagnozu kompulsivnog kockara imam, izmedju ostalih). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Sta ti zapravo hoces od te druge, zenske, osobe ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 51 minutes ago, Dragan said: Sta ti zapravo hoces od te druge, zenske, osobe ? A onoliki naslov teme! 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 1 hour ago, RatzenStadt said: Tek sad vidim Puzigacin upis. Zaista cesto pomislim da imam autizam. Ono, svako se poistoveti sa sirokim spektrom tekstova iz psihologije, ali ja zaista ispunjavam osnovna obelezja Aspergera npr. Izrazavanje u tekstualnoj formi na pristojnom nivou, a potpuna nemustost u govoru. Repetativno ponasanje. Hipersenzitivnost na dodir. Soc. vestine nepostojece. ... Evo ne znam... Cesto sam razmisljao da probam spid, ali nisam dolazio u priliku da dodjem do tih "zurkastih" lakih droga. Trodon mi je bio ok, u ranim 20-im sam uzimao, ali i sa njim sam bio hooked vrlo brzo. Cist sam vec dugo, i nisam hteo nista da uzimam dok sam bio na terapiji, ali cesto razmisljam o toj opciji vec neko vreme. Najverovatnije bi to bio korak koji bi me odveo u potpunu propast, jer sam generalno ovisnicka licnost i slabog karaktera (i dijagnozu kompulsivnog kockara imam, izmedju ostalih). Bezi od spida, navuces se kao konj. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 1 hour ago, Dragan said: Sta ti zapravo hoces od te druge, zenske, osobe ? Ozbiljno pitas? Verujem da mi se ljubavni (i seksualni) imaginarijum ne razlikuje previse od onog koji ima prosecna osoba. Bliskost, izgradnja medjusobnog poverenja i postovanja, podrske i sl. Ne znam, receno mi je da su zene meke, oble i mirisljave. Nadam se da su u pravu 😄 Kazu mi, oni koji me poznaju dugo i znaju da sam i dalje v'rdzin, "nisi izgubio veru u bezgranicnu ljubav, jer nikada nisi imao devojku". Mozda je i dobro sto ce ostati tako, jer je san o sreci, vise nego sreca 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 (edited) @RatzenStadtSvaka čast na otvorenosti i iskrenosti. Mislim da bi bilo dobro za tebe da posetiš psihoterapeuta, budi slobodan da se javiš u inbox na tu temu, ako želiš. Edited May 30, 2022 by DameTime 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts