Kankkunen Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 Quote Jordan Loyd pens one-year-deal with Valencia. Imao dobru sezonu 17/18 u Izraelu, čini se kao kombo 1/2 ... večina timova pravi zalihe na kecu (3 igrača) Bajernu fali 1 igrač i Zvezdi 1,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 Wroten se sigurno mogao pojuriti kao rezervna opcija ako je u jbnom Zadru zavrsio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Vasilis Karalampopulos verovatno u Oliju. Prošle godine sam komentarisa da me je iznenadio tok njegove karijere, imao je baš težak prelazak na seniorsku košarku, ali opet mislim da ga se Pao prelako odrekao. Njima uvek manjka domaćih igrača, a ovde ipak pričamo o momku koji je bio MVP Fiba U20 na kojem su Grci uzeli zlato (2017.). Nije nešto posebno odigrao ni prošle godine u Lavriu, ali krenulo je to nabolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Cuj, bas iznenadjenje za mene. Inace, mislio sam da ce ranije uspjeti. Kako sam onda povezao price Sale je fasovao posao i zbog njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 dal se ikad desilo da neki tim dovede 13 novih igraca, samo voronov iz prosle sezone ostao.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Dobar i kompatibilan tim. Abromaitis je kradja ozbiljna, jako potcenjen igrac. Ako se uigraju brzo nece biti los tim. Mozda su mogli boljeg PG, ali izgubili bi timsku igru koju Plaza voli da forsira i rotaciju od 12 igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Rekao bi da će Zenit biti najgora ekipa u EL ove sezone. Rekao bi I da bi u EK bili prosek sa ovim timom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 1 hour ago, propolis said: Rekao bi da će Zenit biti najgora ekipa u EL ove sezone. Rekao bi I da bi u EK bili prosek sa ovim timom. Mislim da lose mislis. Tim uopste nije los. Alba, Asvel nisu u startu bolji. Plaza je odlican trener. Ko bi to u EC bio bolji ds kazes da je ovo prosek? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Asvel deluje najtanje, posle ide ta grupa u kojoj smo mi, Zenit, Alba i Valensija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Ako zanemarimo Sarasa, ne bih nesto Zalgiris stavljao ispred nas. 1. Fener, Barsa, Real, Efes 2. Himki, CSKA, PAO, Milano 3. Makabi, Baskonia, Oly 4. Zalgiris, Zvezda, Valensija 5.Alba, Zenit 6. Asvel Naravno tesko da ce sve biti ovako jer ce biti pozitivnih i negativnih iznenadjenja, ovako bih samo po rosterima sortirao. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Realno tesko je zanemariti Sarasa. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Alba po imenima spada medju 2-3 najslabije, ali svakako nisu za potcenjivanje. Jako disciplinovani, preiskusan trener, dobra publika... Osim 3-4 ekipe u Berlinu će retko ko dobro proći. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Tek sad videh da je Saras doveo Ledaya, Nigella Hayesa I Landale. Sva tri su top igraci, ultra moderni visoki igrači koji su pokretni, a zadnja dvojica sa odličnim sutem spolja. Ne znam ko je ovaj Perez, a ako je dobar Zalgiris ulazi medju 8 bez problema. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 Po cemu ie Hejs top igrac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 Zato sto je opasan trpac sa pozicije 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 Ne bi ga mijenjao ni za Fajea, kamoli Simanica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 Ni ja, lik je EC prosek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 (edited) LeDay i Landale bi trebalo da imaju opasne sezone. Obojica pokretljivi, sutiraju za 3, dobri atletski, krace receno pravi moderni igraci. Sve vrline ce im doci do izrazaja u napadu Zalgirisa. Edited August 10, 2019 by Del Piero 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 14 hours ago, Sector said: Ako zanemarimo Sarasa, ne bih nesto Zalgiris stavljao ispred nas. 1. Fener, Barsa, Real, Efes 2. Himki, CSKA, PAO, Milano 3. Makabi, Baskonia, Oly 4. Zalgiris, Zvezda, Valensija 5.Alba, Zenit 6. Asvel Naravno tesko da ce sve biti ovako jer ce biti pozitivnih i negativnih iznenadjenja, ovako bih samo po rosterima sortirao. Bayern? Gde njega vidis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 Oni su mi nesto izmedju 3 i 4, mada sve zavisi od tog pleja kog cekaju. Takodje Maccabi ako bi nagovorio Delaneya ili Adamsa to bi im znacajno podiglo mogucnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 38 minutes ago, Del Piero said: LeDay i Landale bi trebalo da imaju opasne sezone. Obojica pokretljivi, sutiraju za 3, dobri atletski, krace receno pravi moderni igraci. Sve vrline ce im doci do izrazaja u napadu Zalgirisa. Meni nije jasno sta je puklo izmedju LeDeja i Olija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 37 minutes ago, Del Piero said: LeDay i Landale bi trebalo da imaju opasne sezone. Obojica pokretljivi, sutiraju za 3, dobri atletski, krace receno pravi moderni igraci. Sve vrline ce im doci do izrazaja u napadu Zalgirisa. Hayes je bolji suter od obojice, prava strec cetvorka i on će biti igrac koji će bas da pravi razliku I veliki prostor u napadu. U EK je imao preko 40posto za 3 što je fantastično za poziciju 4. Uz Herisona je bio ubedljivo najbolji igrač Galate. U Zalgirisu će biti u maltene najboljem sistemu u Evropi i tek će tu doci do izrazaja njegova prangija i odlicna igra u tranziciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Kaspi zvanicno u Makabiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Očekivano i logično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts