Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jordan Loyd pens one-year-deal with Valencia.

Imao dobru sezonu 17/18 u Izraelu, čini se kao kombo 1/2 ...

večina timova pravi zalihe na kecu (3 igrača) Bajernu fali 1 igrač i Zvezdi 1,5 :classic_smile:

Posted

Vasilis Karalampopulos verovatno u Oliju.

Prošle godine sam komentarisa da me je iznenadio tok njegove karijere, imao je baš težak prelazak na seniorsku košarku, ali opet mislim da ga se Pao prelako odrekao. Njima uvek manjka domaćih igrača, a ovde ipak pričamo o momku koji je bio MVP Fiba U20 na kojem su Grci uzeli zlato (2017.).

Nije nešto posebno odigrao ni prošle godine u Lavriu, ali krenulo je to nabolje.

Posted

Dobar i kompatibilan tim. Abromaitis je kradja ozbiljna, jako potcenjen igrac. Ako se uigraju brzo nece biti los tim. Mozda su mogli boljeg PG, ali izgubili bi timsku igru koju Plaza voli da forsira i rotaciju od 12 igraca.

Posted
1 hour ago, propolis said:

Rekao bi da će Zenit biti najgora ekipa u EL ove sezone. Rekao bi I da bi u EK bili prosek sa ovim timom. 

Mislim da lose mislis. Tim uopste nije los. Alba, Asvel nisu u startu bolji. Plaza je odlican trener. Ko bi to u EC bio bolji ds kazes da je ovo prosek?

• Like 1
Posted

Ako zanemarimo Sarasa, ne bih nesto Zalgiris stavljao ispred nas.

1. Fener, Barsa, Real, Efes

2. Himki, CSKA, PAO, Milano

3. Makabi, Baskonia, Oly

4. Zalgiris, Zvezda, Valensija

5.Alba, Zenit

6. Asvel

Naravno tesko da ce sve biti ovako jer ce biti pozitivnih i negativnih iznenadjenja, ovako bih samo po rosterima sortirao.

• Like 4
Posted

Alba po imenima spada medju 2-3 najslabije, ali svakako nisu za potcenjivanje. Jako disciplinovani, preiskusan trener, dobra publika... Osim 3-4 ekipe u Berlinu će retko ko dobro proći. 

• Like 1
Posted

Tek sad videh da je Saras doveo Ledaya, Nigella Hayesa I Landale. Sva tri su top igraci, ultra moderni visoki igrači koji su pokretni, a zadnja dvojica sa odličnim sutem spolja. 

Ne znam ko je ovaj Perez, a ako je dobar Zalgiris ulazi medju 8 bez problema. 

• Like 1
Posted (edited)

LeDay i Landale bi trebalo da imaju opasne sezone. Obojica pokretljivi, sutiraju za 3, dobri atletski, krace receno pravi moderni igraci. Sve vrline ce im doci do izrazaja u napadu Zalgirisa.

Edited by Del Piero
  • Like 3
Posted
14 hours ago, Sector said:

Ako zanemarimo Sarasa, ne bih nesto Zalgiris stavljao ispred nas.

1. Fener, Barsa, Real, Efes

2. Himki, CSKA, PAO, Milano

3. Makabi, Baskonia, Oly

4. Zalgiris, Zvezda, Valensija

5.Alba, Zenit

6. Asvel

Naravno tesko da ce sve biti ovako jer ce biti pozitivnih i negativnih iznenadjenja, ovako bih samo po rosterima sortirao.

Bayern? Gde njega vidis?

Posted

Oni su mi nesto izmedju 3 i 4, mada sve zavisi od tog pleja kog cekaju. 

Takodje Maccabi ako bi nagovorio Delaneya ili Adamsa to bi im znacajno podiglo mogucnosti.

Posted
38 minutes ago, Del Piero said:

LeDay i Landale bi trebalo da imaju opasne sezone. Obojica pokretljivi, sutiraju za 3, dobri atletski, krace receno pravi moderni igraci. Sve vrline ce im doci do izrazaja u napadu Zalgirisa.

Meni nije jasno sta je puklo izmedju LeDeja i Olija.

Posted
37 minutes ago, Del Piero said:

Hayes je bolji suter od obojice, prava strec cetvorka i on će biti igrac koji će bas da pravi razliku I veliki prostor u napadu. U EK je imao preko 40posto za 3 što je fantastično za poziciju 4.

Uz Herisona je bio ubedljivo najbolji igrač Galate.

U Zalgirisu će biti u maltene najboljem sistemu u Evropi i tek će tu doci do izrazaja njegova prangija i odlicna igra u tranziciji. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...