Tomiprunet Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Opa, ti bi grupnjak?Tacno sam znao [emoji23] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 12 minutes ago, Slavisa iz Tavankuta said: Tacno sam znao 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 1 hour ago, Slavisa iz Tavankuta said: Tacno sam znao Moze i ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 44 minutes ago, Kronostime said: Moze i ovo Ne mogu gledati video od 5 minuta. Dugacko je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 10 minutes ago, Slavisa iz Tavankuta said: Ne mogu gledati video od 5 minuta. Dugacko je to. E, jeblo me evropejstvo i civilizovanost. Pruzis grancicu, dobro, bre, skotovi: jeste zalosna vrbova od 2m duzine koju sam licno brao.... i ne moze da pogleda clip? To na Kosmaj nece doci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 E, jeblo me evropejstvo i civilizovanost. Pruzis grancicu, dobro, bre, skotovi: jeste zalosna vrbova od 2m duzine koju sam licno brao.... i ne moze da pogleda clip? To na Kosmaj nece doci:s_d:Takav dugacak video nisam vec dugo gledao. Dobro ajd pogledat cu ga kad budem imao tj ako budem imao vremena :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 ^ Sedi 1. Domaci mora da se radi. Kako ces da ucestvujes u diskusiji? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harmonika Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 (edited) Don Juana, nemanju, Lakija,Suncicu..sve sa kojima ovde dobor komuniciram Edited February 20, 2021 by Harmonika 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vince Carter Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Klotzen, Devojka Luke Razića, Amigo, Perkos. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 (edited) Чланица Pletilja неправедно изостављена са мог првобитног списка. Волео бих да је почастим кафом на рибарцу нпр. Понео бих нотес и хемијску и пустио је да прича. Верујем да бих могао штошта да научим и корисних ствари да запишем. Треба ми "лајф гуру", мени више него иком 😄 uini ми је исто одувек био готиван лик. Него, нисмо на истој таласној дужини гледе неких социјалних питања. Ваљало би га преваспитати. Најбоље на кошаркашком терену, само ако ми да пар месеци да се извучем из кататоније и спремим се за лето. 1 на 1! 😈 Edited February 23, 2021 by RatzenStadt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sreta-steta Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 @Pletilja i @Honey Badger definitivno. Sa prvom o bilo cemu, sa drugim o lebu i na leba. @mrd o kolima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted March 31, 2021 Share Posted March 31, 2021 @Darth Bane 😄 Neumorni trol 😄 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 volela bih da upoznam Alek the Great nekako zvuci kao...ma znate kao ko.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harmonika Posted May 20, 2021 Share Posted May 20, 2021 Kao sma malo bolje upoznao forumase, evo neko spiska ljudi koje bih upoznao, evnentualno Don Juan nemanja ciao Clash Kronostime Hugo Punch Suncica od ovih s akojima se manje slazem, pa urosa recimo, jer imam dobru interakciju, iako nam se dosta stavova razilazi..mislim da to sa drugima ne bih mogao.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 21, 2021 Share Posted May 21, 2021 (edited) 7 hours ago, Harmonika said: Kao sma malo bolje upoznao forumase, evo neko spiska ljudi koje bih upoznao, evnentualno Don Juan nemanja ciao Clash Kronostime Hugo Punch Suncica od ovih s akojima se manje slazem, pa urosa recimo, jer imam dobru interakciju, iako nam se dosta stavova razilazi..mislim da to sa drugima ne bih mogao.. Edited May 21, 2021 by Kronostime 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Popovic Posted May 26, 2021 Share Posted May 26, 2021 Ja bih volio da upoznam kinika, vjekoslava,,pletilju,urosa,c.bombardera i najvise mi leze zoran 59 i ironsaid. Ima vas jos ali eto...... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Popovic Posted May 26, 2021 Share Posted May 26, 2021 Kako sam mogao da te zaboravim djevojcice .Jeg beklager. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted June 16, 2021 Author Share Posted June 16, 2021 On 5/27/2021 at 1:22 AM, koca popovic said: Kako sam mogao da te zaboravim djevojcice .Jeg beklager. Koga ste zaboravili? Ja sam zaboravila zaboravila sam moju generaciju rođenu u doba Variole..a mislim da bismo mogli da se vidimo kad nam je zgodno, jer živimo blizu..možda smo se nekada i sreli uživo.. @Kronostime izvini! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harmonika Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 (edited) Mada tesko da cu upoznati bilo koga, jer, gledacu da i ne pisem vise ovde, red je da ipak, malo korigujem spisak: Konstantin, sa njim se mozes razumeti, okej je.. Devojka, i dalje stoji Darko Don Juan goldeberg Sretn Zujkic uros, i dalje, za mene..sta on misli, vec ne znam.. Pletilja zoran59 i druga iz Panceva, mada, stalno menjao nickove, Eward Luis je sada valjda.. ostali koje sma navodio ranie, sanekima imam neka neslaganja, neki ostavljaju utiak da nemaju neko pozitivno misljenje o meni, i to je njihovo pravo, ne patim svima da se dopadam, narocito ne online, ja sam probao da imam lepu komunikaciju, mozda nisam umeo, nema problema, i dalje Kronosu sve najbolje zelim, zaista.. dok se za dosta clanova fourma ipak, nadam da ih necu sresti ni na ulici, mada, I ako dodje do toga, necu znati.. Edited May 1, 2022 by Harmonika 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted May 2, 2022 Share Posted May 2, 2022 On 5/1/2022 at 6:38 AM, Harmonika said: Mada tesko da cu upoznati bilo koga, jer, gledacu da i ne pisem vise ovde, red je da ipak, malo korigujem spisak: Konstantin, sa njim se mozes razumeti, okej je.. Devojka, i dalje stoji Darko Don Juan goldeberg Sretn Zujkic uros, i dalje, za mene..sta on misli, vec ne znam.. Pletilja zoran59 i druga iz Panceva, mada, stalno menjao nickove, Eward Luis je sada valjda.. ostali koje sma navodio ranie, sanekima imam neka neslaganja, neki ostavljaju utiak da nemaju neko pozitivno misljenje o meni, i to je njihovo pravo, ne patim svima da se dopadam, narocito ne online, ja sam probao da imam lepu komunikaciju, mozda nisam umeo, nema problema, i dalje Kronosu sve najbolje zelim, zaista.. dok se za dosta clanova fourma ipak, nadam da ih necu sresti ni na ulici, mada, I ako dodje do toga, necu znati.. Sređujem neke porodične biznise + projekat u toku, baš neka gužva. Ali imaj me u vidu za druženje prvom prilikom 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harmonika Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 Ma, no worries, obaveze idu prve..i ja sam zauzet..vazno je da ostajemo dobri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Popovic Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 On 6/17/2021 at 12:51 AM, Devojka Luke Razića said: Koga ste zaboravili? Ja sam zaboravila zaboravila sam moju generaciju rođenu u doba Variole..a mislim da bismo mogli da se vidimo kad nam je zgodno, jer živimo blizu..možda smo se nekada i sreli uživo.. @Kronostime izvini! Pa tebe....... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 Joj, bre... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 (edited) Sve muskarce sa foruma. Edited May 3, 2022 by RatzenStadt 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Popovic Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 21 hours ago, RatzenStadt said: Sve muskarce sa foruma. Sta??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts