Jump to content
Vox92.net Forum

Darth Bane

Members
 • Content Count

  811
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

149 Excellent

Recent Profile Visitors

161 profile views
 1. Ma sta vi mislili o tome ovaj forum je puno siromasniji bez Kinika i jos nekih likova. Osim kuknjave sprocut aktuelne vlasti u Srbiji i Aleksandra Vucica, gotovo da se nema sta suvislo procitati ovde.
 2. MIslim da bi tu trebalo procaskati malo sta kaze zakon. Cini mi se ( priznajem da nisam siguran) - da imaju parvo trziti azil u bilo kojoj zemlji-ne samo u onoj prvoj koja je bezbedna. Ali oni kad beze - beze u toj prvoj bezbednoj zemlji-obicno je to susedna zemlja i tamo apliciraju za azil negde drugde a dok im se ne odobri oni cekaju u izbeglickom kampu. Svu jad i bedu , medjutim, izazivaju prespore administracije - tj birokratija tih "immigration departments" nebitno o kojoj se zemlji radi. Jer, izbeglicki kampovi su predvidjeni kao relativno kratkorocno resenje : nemaju dovoljno osnovnih uslova za iole "normalan " zivot - makar i skroman. Ti kampovi su predvidjeni da - eto, ljudi bas ne umiru od gladi, hladnoce itd. Medjutim, te do zla boga spore administracije, kojima treba po 2-3 godine da obrade nekome zahtev, su po meni glavni krivci. Covek jednostavno "popizdi" cekajuci 2-3 godine na zahtev. I onda oni jednostavno krenu.
 3. Ono sto je za Kosovo najbitnije je da ga prizna Srbija. Inace ni bi ni bilo sve ove frke - ako to ne bi bilo bitno.
 4. MIslim nebitno u vezi ovih priznavanja/nepriznavanja ali ne bih drzave delio na "bitne" i "nebitne".
 5. Ja bih za sva gore nabrojana pitanje kao odgovor izabrao opciju " I am a little crybaby" !
 6. Zapravo dobra stvar je sto ce zimi moci da se koristi kao klizaliste.
 7. Ma ovi su jos gori cak i od ekipe iz 90-tih!
 8. Ne samo priznanje - vec i izvinjenje za pocinjene zlocine. Iskreno i duboko izvinjenje.
 9. Niko ne kaze da je u tom periodu sve bilo lepo! Vec da je period 2012-2019 najgori period u istoriji Srbije i srpskog naroda, pod vlascu koja je najgora u srpskoj istoriji!
 10. I ja se slazem sa gornjom konstantacijom. Moj predlog bi bio: bojkotovati republicke izbore a izaci na lokalnim! Vazno je na lokalu dobiti kljucne gradove u Srbiji.
 11. Slazem se sa ovom konstantacijom. Npr Amerikanac te nikada nece pitati "jeli ti a kad ce se zenis"!?
 12. Da, i kad tih milion "preletacevica" samo zamene dresove i iz SNS-a predju kog ... ko god bude bio na vlasti - sta cemo time dobiti?
 13. Ne znamo kontekst te situacije. Mozda je bilo valjanog razloga da ga zamoli da se pomeri.
×
×
 • Create New...