Kooineeperk Posted January 23 Share Posted January 23 Volim Nis, ali odavno je vreme da se kup vrati u neku vecu halu, a zasto da ne i u Arenu. U vreme kada veciti pune Arene svake nedelje, mi igramo derbi u maloj hali. Pa i taj Hercegovac iz Gajdobre i Cacak94, bio bi im uzitak da igraju u Areni. Ti igraci mozda nikada to ne dozive... @Don Dusko @uvrnuto da prebacite komentare iz KLS teme, ja sam greskom tamo zapoceo pricu o Kupu? Hvala. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted January 23 Author Share Posted January 23 (edited) Ne slazem se. Sve se vec igra u Beogradu, samo fali jos kup. Prebacivanje u Arenu bi bilo zarad dobijanja jednog spektakla u vidu derbija, a samih derbija u Areni vec ima dovoljno u sezoni. Na ostalim ne vecitim utakmicama poseta bi bila jako mala i to bi izgledalo bas bedno u dvorani od 20k ljudi. Ja sam za to da se malo da i ostalim gradovima, ali realno infrastruktura nam je ocajna. Ne znam sad da li je Jezero veca hala od Caira, za kup 2013. su se i dodavale montazne tribine iza koseva, medjutim Cair je puno modernija dvorana od ove nase i jasno mi je zasto ima prednost. Moglo bi npr. u Novom Sadu da se igra. To je prebaceno jedne godine kada nije bilo gledalaca i onda se vratilo u Nis. Edited January 23 by Del Piero 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted January 23 Share Posted January 23 Kapiram logiku ali to bi po mom mišljenju bio totalni promašaj, u Beogradu se svake nedelje dešava košarkaški spektakl i imaćemo potencijalno 10+ derbija u Areni, valjda kao zemlja košarke treba istu da promovišemo i van prestonice Što se ovih manjih ekipa tiče, okej ima to smisla ali njima utakmice sa večitima su same po sebi za pamćenje gde god se igrale a nešto ne verujem da bi Arena i trećinu bila puna za te utakmice (sad zamisli da ne igraju sa blizancima) Ono što je tužno je da u istoj toj zemlji košarke ne postoji hala van Beograda u kojoj je moguće organizovati derbi, a da se ne zove Čair ili Spens (a Novi Sad ne želi da bude domaćin završnog turnira Kupa Radivoja Koraća) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted January 23 Share Posted January 23 A sta ce nama uopste hale van BG, kada drzava niti daje novac za KK iz Nisa, KG, NS, Subotice i ostalih vecih gradova niti se pravi kampanja da ljudi dodju i podrze te klubove, a ne da dolaze samo kad igraju KKP i KKCZ i ponasaju se kao da gledaju mec Srbija - Belgija (sa tim sto je Belgija u ovom primeru klub iz njihovog grada ). To kao sad kad grade stadione u Loznici i Leskovcu da bi Cukaricki iz Beograd igrao mec ECL i to protiv Olympiacosa i onda dodju delije i navijaju za goste. I ovaj kup je vec godinama samo relikvija nekadasnje mnogo bolje proslosti, kada je u KG Radnicki pred punim tribinama svojih navijaca zeleo da prodje u finale protiv KKP/KKCZ ili kada su u polufinalu igrali Hemofarm i FMP koji su imali i pravili ozbiljne igrace. Sada kup ovako izgleda: KKCZ - treceligas u kojem igraju momci sa basketa, filijala KKCZ - Borac sa tri jeftina stranca i 5-6 domacih proseka, Biznis Miska Raznatovica - Vojvodina SNS, KKP - prvoligas u kojem igraju amateri. Onda slede spektakli: KKCZ - filijala KKCZ i Miskov klub - KKP ili evroligaski susret titana i KK Misko koji ih ceka u finalu. Ono sto je najbolje je da ni navijace KKP i KKCZ zapravo nista od ovoga ne interesuje osim kada igraju jedni protiv drugih, drugim recima, dolazi se zbog spektakla i vredjanja druge strane, a ne zbog kosarke (doduse, tesko da mec sa KLS igracinama moze da se podvede pod isti sport kao nek mec u EC ili EL). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted January 23 Share Posted January 23 Kao da sam vec citao negde ovaj post.. Ma mora da mi se prividja 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted January 24 Share Posted January 24 To kao da se zalis da neko pise - "SNS jos jednom pokrao izbore". Svaki put kada neko napise da "narod zeli Vucica" legitimno je da neko odgovori kako je taj Vucic na vlasti evo sad ce 15 godina. Isto tako svaki put kada neko napise da u zemlji sa amaterskim klubovima nedostaje hala legitimno je i da se odgovori da je prica o izgradnji hala besmislica. Pa ne idem ja ovde i pisem to sto pisem jer je proslo jubilarnih 10 ili 5 dana od poslednjeg posta slicne sadrzine, pa hajde opet. Samo odgovaram na postove ljudi sa kojima se ne slazem, kao sto bi neko drugi odgovarao na post "najveca mana ove vlasti je sto nije izgradila dovoljno puteva". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted January 24 Author Share Posted January 24 3 hours ago, Shikamaru said: (a Novi Sad ne želi da bude domaćin završnog turnira Kupa Radivoja Koraća) Zasto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted January 24 Share Posted January 24 (edited) Po priči od pre par godina, ne žele da plaćaju štetu koju navijači naprave u i oko Spensa Zato i jesu pristali kad je bila korona jer se igralo pred praznim tribinama Edited January 24 by Shikamaru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted January 24 Share Posted January 24 Ma kup u Nišu je već neka vrsta tradicije, ne bih ja to mijenjao. Neutralan teren, dobra atmosfera, narod na jugu malo da vidi solidnu košarku... Rijetka dobra ideja koja je iznikla iz KSS. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted January 24 Share Posted January 24 Zbog cega je Vrsac ispao iz price o KRK? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 24 Share Posted January 24 @Del Piero nije to samo da bi gledali jos jedan derbi u Areni. Prvo, to bi bio jedan derbi gde bi jedin put u sezoni bilo "pola-pola" hala. Ja to zelim da gledam. Naravno, uz uslov da nema baklji ili neceg jos goreg. Drugo, kao sto sam rekao, to bi bila prilika da i ovi ne-ABA-ligasi zaigraju u nasoj najvecoj hali. Kad ce ti igraci igrati tu ako ne na kupu? Kako se u premijer ligi FA cup (pa cak i polufinale, i FA Community Shield i mnogi drugi finalni dogadjaji cak i polu-amaterskog fudbala) uvek igra na nacionalnom stadionu? A trece, pa nije Nis jedini grad u Srbiji gde moze da se igra KRK ako vec nije Beograd. Igralo se u Spensu (Novi Sad), Jezeru (Kragujevac), Milenijumu (Vrsac)... od poslednjih 10 turnira, 8 je odigrano u Cairu. I ako je vec tako da mislite da bi, a verovatno i bi, Arena bila prazna za polufinalne parove - pa neka bude slobodan ulaz prva dva dana! Pogotovo sto pada za Sretenje, neko bi odveo klince, majku, baku, deku i na te utakmice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted February 5 Share Posted February 5 Zaboravio sam popodne, ali da ne bude da sam i u potpunosti propustio priliku da pljunem po savezu: Legende su jutros u 12 na društvenim mrežama najavili da od 13h kreće prodaja karata, a naravno u 14h su sve karte bile rasprodate zato što ceo donji prsten i dobar deo gornjeg ide sponzorima i glavama bliskim savezu. Ali ne valja pomerati kup iz grada koji nema ligaša ne na KLS-u, nego ni na B ligi u neki od gradova sa većom salom i košarkaškom tradicijom, jer se ipak u Nišu najbolje jede, a uz to i džabe. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted February 14 Author Share Posted February 14 Cacak 94 vodi 12 razlike pred poslednju cetvrtinu protiv Borca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 14 Share Posted February 14 Imacemo prvo iznenadjenje na ovom kupu. Cacak 94 se poigrava sa Borcem u 2 pol 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 14 Share Posted February 14 Kako loša košarka. Imala je Zvezda sreće sa žrebom. Može odmorna do finala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 14 Share Posted February 14 Ipak pridje Birac ali ova otvorena trojka Uskokovica je bas bolna I evo kazne sa druge strane Sada i 2 otvorene trojke promasene od Carapica i Segua Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 14 Share Posted February 14 5 minutes ago, Čočo said: Kako loša košarka. Imala je Zvezda sreće sa žrebom. Može odmorna do finala. Ma da. Ovdje bi Stefan Lazarevic bio najbolji igrac na obje strane. Ovaj Carapic je kao neki suter a lik kamenjarcina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted February 14 Author Share Posted February 14 Kakve dve poludistance Grojica, mozda i presudne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 14 Share Posted February 14 (edited) 2 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Ma da. Ovdje bi Stefan Lazarevic bio najbolji igrac na obje strane. Ovaj Carapic je kao neki suter a lik kamenjarcina Pa ja i očekujem klinjare one da osete malo dres i parket. Šta sve ovi pogađaju. I posle kažu slaba srpska košarka. 😄 Edited February 14 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 14 Share Posted February 14 Bas blamantno izdanje Aba ligasa 2/18 sut za 3 poena u 2 pol. Od ovih 18 barem 16 su skroz otvorene trojke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted February 14 Author Share Posted February 14 Neozbiljno od Borca. Godinama igraju kao nepovlasceni, kao autsajderi, protiv Zvezde, Partizana (cak su jedne godine izgubili dobijen mec protiv CZV), nikako da udju u polufinale. I sad kad su bili ogromni favoriti odigraju ovako potcenjivacki i nonsalantno i to sve dodje na naplatu u drugom poluvremenu kad ne mogu da pogode otvoren sut, a ovima krece da ulazi sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted February 15 Author Share Posted February 15 Vojvodina vodi 15 razlike protiv Mege u drugoj cetvrtini. Nikad jaca KLS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted February 15 Share Posted February 15 On 1/24/2024 at 10:16 AM, СтелаРоса said: Zbog cega je Vrsac ispao iz price o KRK? Ne znam, Milenijum je u svoje doba bila fenomenalna dvorana, vrscani vole kosarku, a bilo bi navijaca i iz BG i Vojvodine sto posto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted February 15 Share Posted February 15 KLS>ABA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted February 15 Author Share Posted February 15 27 razlike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts