Chaos Is Me Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Hvala na pojašnjenjima. Nisam ni znao da su obojica u trenažnom procesu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 30 minutes ago, Chaos Is Me said: Hvala na pojašnjenjima. Nisam ni znao da su obojica u trenažnom procesu. Ivanović je i na svetskom igrao 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Brutalna partija Kenijca Omota iz MZT-a. Ubacio je 33 poena, 7/8 za 2, 6/6 za tri. Ne znam da li sam ikad vidio ovako efikasnu 30+ partiju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 On 9/26/2019 at 1:30 PM, MetalHead said: Hajde javljajte se za ABA Fantasy https://vox92.net/forum/index.php?/topic/696-aba-league-fantasy-20192020/ Ko se nije prijavio.... jajasta mu lopta bila! 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Luka Božić novi igrač Budućnosti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Odlično, baš imam želju da ga vidim u nekoj koliko toliko ozbiljnijoj ekipi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 U lep transfer i korak vise za Luku u karijeri, bice zanimljivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Ne znam da li je bilo negde, ali Spageti Rakicevic "pojacao" Krku😎 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 37 minutes ago, Gudura said: Ne znam da li je bilo negde, ali Spageti Rakicevic "pojacao" Krku😎 Momak je talentovan, dobre fizikalije, duge ruke ... bilo je tu potencijala. Njemu se ništa nije otvorilo, bilo je tu previše pogrešnih odluka, menadžera na prvom mestu. Moglo je bolje, al jbg. ni prvi ni poslednji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Da, menadžera 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 1 minute ago, realno *w said: Da, menadžera 😄 Nego? reci nam nešto o tome. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 1 hour ago, Gudura said: Ne znam da li je bilo negde, ali Spageti Rakicevic "pojacao" Krku😎 bas sam se pitao gde je. a isto se pitam i za glisica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peradvind Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 1 hour ago, Haggard said: bas sam se pitao gde je. a isto se pitam i za glisica. Glišić je u Dinamiku valjda, barem je bio prošle sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Au, bokte, baš sam se zaželeo ove naše lige! Pa da počnemooo: Mega - Olimpija Cedevita u 20č 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 (edited) Da ove godine smo se svi poželeli lige, pa i rukovodstvo iste, koje je za prvu utakmicu odredilo susret između tri kluba😏 Edited October 4, 2019 by odupri se ludilu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Mega ima odličan raspored na startu, u prvih osam kola samo jednom idu van Beograda (gostovanje Krki). Čak 5 puta su domaćini i igraju u "gostima" sa FMP i Zvezdom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Neće se Olimpija usrećiti sa Zirbesom. Ostala je od njega samo ruina i to prilično lošeg ponašanja i stava na terenu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 1 minute ago, Chaos Is Me said: Neće se Olimpija usrećiti sa Zirbesom. Ostala je od njega samo ruina i to prilično lošeg ponašanja i stava na terenu. Kakav je ono bio džiberski potez Mega za sad tanka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Sta je uradio Majk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Simon od kad je proigrao, postao je pouzdan igrac. bas je bila strasna ona prva sezona u Zvezdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Sta je uradio Majk? Valjda ljut što sudije nisu svirale faul , dobio nesportsku zbog udaranja Ašćerića. Rimac ga više nije vraćao u igru Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 1 hour ago, Setite se 2011 said: Valjda ljut što sudije nisu svirale faul , dobio nesportsku zbog udaranja Ašćerića. Rimac ga više nije vraćao u igru Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka Za cela 3 minuta u igri. To udaranje bespotrebno, na sredini terena, šlag na tortu koliko je bio van utakmice na obe strane terena. Trifunović iz Mege deluje jako zanimljivo i joş bolje što će izgleda imati minuta nekih baš, pa bi valjalo dečka ispratiti ovu je lepo odigrao, imao par zanimljivih rešenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Mega je promasila SVE... neverovatno koliko su im glavni aduti bili neprecizni. Tri glavna skorera pre pocetka sezone (ne racunajuci visoke igrace), Atic, Trifunovic i Miskovic kao i jedan od glavnih aduta od prosle godine, Asceric, sutirali su ukupno iz igre 12/50 tj. 24% (10/27 za 2 poena i 2/23 za 3 poena). Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeBron Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 Ko je ovaj sto vodi Igokeu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts