Jump to content

Recommended Posts

Posted
30 minutes ago, Chaos Is Me said:

Hvala na pojašnjenjima. Nisam ni znao da su obojica u trenažnom procesu. 

Ivanović je i na svetskom igrao 😁

Posted
37 minutes ago, Gudura said:

Ne znam da li je bilo negde, ali Spageti Rakicevic "pojacao" Krku😎

Momak je talentovan, dobre fizikalije, duge ruke ... bilo je tu potencijala.

Njemu se ništa nije otvorilo, bilo je tu previše pogrešnih odluka,  menadžera na prvom mestu.

Moglo je bolje, al jbg. ni prvi ni poslednji.

Posted
1 hour ago, Gudura said:

Ne znam da li je bilo negde, ali Spageti Rakicevic "pojacao" Krku😎

bas sam se pitao gde je.

a isto se pitam i za glisica.

Posted

Mega ima odličan raspored na startu, u prvih osam kola samo jednom idu van Beograda (gostovanje Krki). Čak 5 puta su domaćini i igraju u "gostima" sa FMP i Zvezdom...

Posted
1 minute ago, Chaos Is Me said:

Neće se Olimpija usrećiti sa Zirbesom. Ostala je od njega samo ruina i to prilično lošeg ponašanja i stava na terenu. 

Kakav je ono bio džiberski potez :krstipd4:

Mega za sad tanka.

Posted
1 hour ago, Setite se 2011 said:

Valjda ljut što sudije nisu svirale faul , dobio nesportsku zbog udaranja Ašćerića. Rimac ga više nije vraćao u igru

Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka

Za cela 3 minuta u igri. To udaranje bespotrebno, na sredini terena, šlag na tortu koliko je bio van utakmice na obe strane terena.

Trifunović iz Mege deluje jako zanimljivo i joş bolje što će izgleda imati minuta nekih baš, pa bi valjalo dečka ispratiti ovu je lepo odigrao, imao par zanimljivih rešenja. 

Posted

Mega je promasila SVE... neverovatno koliko su im glavni aduti bili neprecizni. Tri glavna skorera pre pocetka sezone (ne racunajuci visoke igrace), Atic, Trifunovic i Miskovic kao i jedan od glavnih aduta od prosle godine, Asceric, sutirali su ukupno iz igre 12/50 tj. 24% (10/27 za 2 poena i 2/23 za 3 poena).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...