Jump to content

Recommended Posts

Posted
9 hours ago, VLADIMIR PERIC VALTER said:

Reprenzentativna cetvorka Bircevic u Partizanu, tu su bas pokriveni sad, vrlo vrlo jak tim.

8 hours ago, VLADIMIR PERIC VALTER said:

Partizan juri i Gaudloka, kakva imena za ekipu koja igra Evrokup, Cibona trazi zamenu za Milera na koledzu.

Dosadan si

• Thanks 1
Posted
1 hour ago, Shonewizard said:

Šta tačno ima da se uklapa ili ne uklapa u zvaničnu statistiku kada je gledanost u pitanju? Evo podataka od prošle sezone, a slična je situacija i u prethodne 3-4:

Att.jpg

Mozda je bolje ovde da nastavimo jer se tice ABA lige.

Nisam siguran koliko je tacna ova statistika(slazem se da je zvanicna i da nemamo bolju) a i obrazlozicu zbog cega:

Posete na utakmicama KKP: 7000, 6500, 6500, 3300, 6500, 1200, 6000, 5000....

Posete na utakmicama KKCZ: 3048, 5978, 2345, 5435, 3274, 3987, 3254, 4673...

Nadam se da uvidjas zasto smatram da je zvanicna statistika losa jer klubovi sami dostavljaju podatke o posetama.

Meni je neverovatno da vi uvek prodate karti za iskljucivo okrugle cifre 😄

• Like 1
Posted

Ne prodaju se. Za Partizanove utakmice se karte samo dele ili se ljudi pod pretnjom oružjem teraju iz udobnosti svoga doma u Pionir da gledaju to mučenje. Vidim Voodoo poterao tu priču na KKP topiku po ko zna koji put, pa se nastavlja i ovde da bi se eto valjda relativizovala ta priča o tome kako je KKP najgledaniji sezonama unazad i pored toga što ne učestvuje u EL. To (gledanost) je valjda jasno svakome ko gleda utakmice makar samo i preko TV-a. Možeš lako da uočiš razliku u posetama na tribinama. Nije kao da su u pitanju samo desetine ili stotine ljudi. Iz one gore tabele - oduzmite Zvezdi poslednje 4 utakmice (1 protiv KKP i 3 protiv Budućnosti u plejofu) gde je bila krcata hala što će reći 20-25.000 ljudi (ako ne i više) i dođete do brojke od oko 50ak hiljada ukupno (verovatno i manje) na 12 utakmica što je daleko ispod KKP čak i da se ne izbacuju brojke tačno u osobu.

Nema potrebe da se izmišlja o nekakvim hordama ljudi koje ulaze besplatno. Da, određene grupe navijača sigurno imaju free ulaz kad požele ali oni često i ne dolaze tekme ili kada dođu predstavljaju manjinski deo publike. I verovatno, pored toga, ima ljudi, kao i svuda, bliskih klubu koji mogu da uđu za dž kad požele ali gro (običnih) gledalaca ili je kupio godišnju ili kupi kartu pred tekmu svaki put regularno. Polazim od sebe i svog društva i onih ostalih za koje znam da idu povremeno na KKP. Svi uvek kupujemo karte i ne pamtim kada je neko od nas ušao besplatno na utakmicu, a da zvanično nije otvoren ulaz za sve tako da bih molio da se prestane sa tim glupostima.

Posted

relax, zajebavam se

jasno je da kkp ima najkosarkaskiju i najverniju publiku

samo jeste smesno ono za posete. tacno zamisljam nekog tamo vinjak-majstora na blagajni kako salje izvestaj o poseti

"bilo je 5239...ma da zaokruzimo na 5300...u stvari 5500 pa nek ide zivot"

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
Mozda je bolje ovde da nastavimo jer se tice ABA lige.
Nisam siguran koliko je tacna ova statistika(slazem se da je zvanicna i da nemamo bolju) a i obrazlozicu zbog cega:
Posete na utakmicama KKP: 7000, 6500, 6500, 3300, 6500, 1200, 6000, 5000....
Posete na utakmicama KKCZ: 3048, 5978, 2345, 5435, 3274, 3987, 3254, 4673...
Nadam se da uvidjas zasto smatram da je zvanicna statistika losa jer klubovi sami dostavljaju podatke o posetama.
Meni je neverovatno da vi uvek prodate karti za iskljucivo okrugle cifre [emoji1]

Kapiram šta govoriš, zaista se nikad nisam detaljnije bavio time, sem čitanja zvaničnih podataka.

Pretpostavljam da kod nas zbog raznoraznih frakcija koje ulaze "na gomilu" nema preciznijih podataka o broju prodatih karata. Sa druge strane, i da su u svakoj utakmici dodali po 500-600 ljudi, opet bi u prosjeku to bilo oko 5000 po utakmici, a ne vjerujem da se baš toliko paušalno radi i da se takve greške prave u kontinuitetu.

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk

Posted
19 minutes ago, Swift Pancakez said:

relax, zajebavam se

jasno je da kkp ima najkosarkaskiju i najverniju publiku

samo jeste smesno ono za posete. tacno zamisljam nekog tamo vinjak-majstora na blagajni kako salje izvestaj o poseti

"bilo je 5239...ma da zaokruzimo na 5300...u stvari 5500 pa nek ide zivot"

Ne, ne... Gde nađe tih 39, piši 5200...

Tako da smo još i u minusu  😉

• Like 1
Posted
37 minutes ago, Gile said:

bolje i to nego neokruglo😊🙂

Na utakmici je bila tolika guzva da su samo ocitavali sezonske, a regularne karte cepkali i ocitavali posle da bismo svi usli na vreme. Jbg, nisu navikli ljudi na toliku guzvu, pre toga je samo Partizan igrao u Areni...

• Like 1
Posted

Stajao sam na jednoj nozi na stepenicama celu utakmicu. Na poluvremenu uspeo da promenim nogu jer su neki pametnjakovici isli u wc :classic_dry:

• Like 1
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted

Zaokruzi na jednu nogu :lol_2: Ispred arene dok sam cekao prijatelja da stigne sa kartama sretnem komsiju, igrao za Dunav iz Banovaca u to vreme, pita da li hocu da mi da kartu jer on nema nameru da se lomi na ulazu i u hali po takvoj guzvi. Posle mi rekao da mu je zglob bio rovit i da ne bi mogao da izdrzi da stoji toliko. Dao je kartu nekoj devojci koja je prolazila, okrenuo se i otisao kuci :lol_2: Pomislih kakav ludak pa ja bih na trepavicama stajao...

Posted

"Priče što je Cedevita dala hrvatskoj košarci meni su i danas nejasne jer smo i dalje u Hrvatskoj s Cedevitom Junior i najvećim brojem djece i to je već jedan veliki doprinos. Na žalost HKS nije prepoznao našu želju da nastavimo s igranjem u Premijer ligi. Imamo pravno tumačenje da je Cedevita Junior sljednik Cedevite i da bi trebala nastaviti igrati sva natjecanja u Hrvatskoj koja je igrala i Cedevita, a samim tim i Premijer ligu. Međutim HKS ima drugačije tumačenje koje mi prihvaćamo. Mi smo u ovom trenutku registrirani kao klub koji bi trebao početi od najniže lige, međutim želja nam je igrati u puno višem rangu i u pregovorima smo s klubom iz prve lige s kojima bi se opet spojili i igrali Prvu hrvatsku ligu s našim najperspektivnijim juniorima koji su uglavnom hrvatski reprezentativci."

Posted (edited)

Sad nesto gledam i vidim da je Luka Bozic zavrsio sa Zadrom i da trenutno nema klub.Kako je to moguce, da verovatno najkorisniji igrac lige prosle sezone nema klub krajem avgusta?! Cedevita i Cibona, sta rade?Ako ne i neki solidan evropski klub?

Edited by Gudura
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...