Mairosu Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Čestitam doslednost na ovim hrvatskim trenerskim olupinama. Barem Spahija ne mora da brine za neko buduće vreme, naćiće se nešto i za njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Zar nije Subotic rodjen u Herceg Novom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Demantovali su tobos da nije on trener, ali da su pregovori jos u toku. Sama cinjenica da se pregovara sa njim je dovoljno da se vidi koliko je ocajna situacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Bez da izgleda kao da prebrajamo eritrocite, al' Lefteris je meni nekako najviše vezan za hrvatsku školu košarke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hummingbird Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 A koga biste vi predlozili za trenera Buducnosti? 🤔 Imajte u vidu da ce morati da prilicno smanje budzet jer vise ne igraju evroligu i da vise nece moci da placaju po 6-7 skupih stranaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Jovovic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Nekako ce taj "budzet" vazda tokom sezone da ispliva i bude jaci nego od ovih sto igraju EL kao i prethodnih sezona, sa izuzetkom ove zadnje tako da se ne sjekiram oko toga. Problem je sto su ljudi tvrdoglavi oko necega sto ocigledno ne funkcionise i umjesto nesto drugacije da pokusaju, i dalje se radi jedno isto, ocekujuci drugacije rezultate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 9 hours ago, Golijat said: Jovovic? Twister je beše pisao da se nije na lep način rastao sa rukovodstvom kluba? Inače, gde je i šta radi taj čovek? Bio je pravi nastavljač Dejan Radonjić košarke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 12 minutes ago, Chaos Is Me said: Twister je beše pisao da se nije na lep način rastao sa rukovodstvom kluba? Inače, gde je i šta radi taj čovek? Bio je pravi nastavljač Dejan Radonjić košarke. U Poljskoj, Stelmet Zelena Gora. Hvala SK na prenosima VTB-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Twister je beše pisao da se nije na lep način rastao sa rukovodstvom kluba? Inače, gde je i šta radi taj čovek? Bio je pravi nastavljač Dejan Radonjić košarke. U Zielonoj Gori je bio zadnje vrijeme. Prije toga uveo MBC u prvu ligu Njemačke i sa njima izborio opstanak nekoliko kola prije kraja sa najmanjim budžetom u ligi tad.Malo je reći da je rad u tim uslovima u Poljskoj težak, obzirom da plate ne dobijaju ni stručni štab ni igrači pa kad odu onda ti igrači krenu loši rezultati i oscilacije u igri pa su ove sezone ispali u polufinalu plej-ofa Poljske. Ne znam jesu li 2 plate dobili on i Djaletic. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooDerina Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Odličan trener, voleo bih da ga vidim u Zvezdi jednog dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Kad napuni 70 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooDerina Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Pa nije ni 37 jos napunio 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 HKS odbio prijavu za HT Premijer ligu Cedevite junior Autor: Hrvatski košarkaški savezPhoto: KK Cedevita I sve po zakonu... Nastavno na priopćenje HKS-a od 7. lipnja 2019., Hrvatski košarkaški savez je zaprimio prijavu za natjecanje u HT Premijer ligi za sezonu 2019/20 od strane novoosnovanog pravnog subjekta KK Cedevita Junior. S obzirom na to da je KK Cedevita stekla neprenosivo pravo nastupa u HT Premijer ligi te kako nisu podastrijeti dokazi o tome da bi KK Cedevita Junior bila pravni sljednik KK Cedevite, Hrvatski košarkaški savez ne može prihvatiti navedenu prijavu za natjecanje. U protivnom bi nastao neprihvatljiv pravni presedan koji bi dugoročno otvorio brojna statusno pravna i regulatorna pitanja koja ne bi bila prihvatljiva niti u skladu s važećim pozitivno pravnim propisima i normama. KK Cedevita Junior kao novoosnovani pravni subjekt ne može biti doveden u povoljniji sportsko pravni položaj u odnosu na ostale članice Hrvatskog košarkaškog saveza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 (edited) 3 hours ago, VoodooDerina said: Pa nije ni 37 jos napunio 🙂 Greska. Mislio sam na Piksija Subotića. Edited June 21, 2019 by pavijan2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 17 hours ago, MrTwister said: Sead Šehović u Mornar takodje. Navodno jure i Pulena, iako mi deluje kao malo nerealno pojacanje. Milko je vec realnije 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Navodno jure i Pulena, iako mi deluje kao malo nerealno pojacanje. Milko je vec realnije [emoji1] Mislim da će još jednog do kraja nedelje i onda do kraja mjeseca da završe rabotu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 23 hours ago, MrTwister said: 23 hours ago, Kosjan Willavić said: Navodno jure i Pulena, iako mi deluje kao malo nerealno pojacanje. Milko je vec realnije Mislim da će još jednog do kraja nedelje i onda do kraja mjeseca da završe rabotu :) Jel istina da je Milkan potpisao za Mornar ugovor na 2 god? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 Quote Veteran forward Milko Bjelica has signed a two-year deal with KK Mornar Bar of the ABA Liga, the team announced. biće da je istina Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanPG Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 PotpisaoSent from my Redmi 5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 A koga biste vi predlozili za trenera Buducnosti? [emoji848] Imajte u vidu da ce morati da prilicno smanje budzet jer vise ne igraju evroligu i da vise nece moci da placaju po 6-7 skupih stranaca. Jakovljevića. Ili Trinkijerija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 Kakvu ce odbranu igrati mornar auuu 🔥🔥🔥 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 Crnogorski samuraj se znaci ipak vratio kuci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 Ulece tu Trica negde u decembru, pa Muta u februaru i sa Spahijom zavrsavaju sezonu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts