Shunsuke Nakamura Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Moraš baš da budeš velika moralna nula kad na ovaj način prenosiš utakmicu. Iskuliraš udaranje Zagorca, ali zato ti smeta što se Dela Vale nasmijao. I kakav je muk nastao nakon trojke Ivanovića, 3-4 sekunde se ništa ne čuje. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Nije to muk. Duh je napustao telo u tom trenutku, jedva je preteko. 3 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 (edited) 3 hours ago, pavijan2 said: ono sto je zagorac odigrao 2015/16. sa samo 20 godine je bilo odlicno, a polufinale u podgorici fenomenalno. sad sta se posle izdesavalo, to ni misko ne zna. Da jbt, pa ja sam prvi tad mislio da ce izrasti u bas ozbiljnog igraca. Doterao je do predmeta sprdnje, kako medju suparnickom, tako i medju sopstvenom publikom. Edited January 16, 2021 by Kosjan Willavić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Još jedan odložen meč u ABA zbog covida.Negde 26. po redu.Prekidajte sezonu i zaštitite igrače.Ovo ne vodi nikuda. 1 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Nije losa ideja Kupi. Na Jadranu bez promena, svi ucesnici EL i EC ostaju isti. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Kure i ja sam za prekid sezone. Nema smisla vise ovo mucenje i odlaganje. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dralle Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Најлакше је не играти, не живети. Мораш се прилагођавати ситуацији. Мора се спорт реорганизовати и са овим што се зна и има наставити. Шта би се добило да се више не игра неки спорт? Ко би тренирао, ко би се такмичио, од чега би милиони људи живело? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
steva cenejac Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Svi igrači Krke, koji imaju pozitivan test, več su preboleli koronu. I to najkasnije oko nove godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Moze prekid sezone i sve isto. Taman da nam FC3 donese trecu EL zaredom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Utakmice koje nisu odigrane jos uvek: Round 5 Cedevita Olimpija : Budućnost VOLI Round 6 Budućnost VOLI : Igokea Round 7 Zadar : Budućnost VOLI Round 11 Crvena zvezda mts : Cedevita Olimpija Zadar : Borac Round 12 Zadar : Cibona Round 13 Krka : FMP Cibona : Borac Round 14 Mornar : Zadar Krka : Cedevita Olimpija Crvena zvezda mts : Cibona Round 15 Igokea : Krka Crvena zvezda mts : Borac Zadar 4 utakmice od toga 3 kod kuce - da se organizuje jedan mini turnir tamo. Super covid taktika bi bila da sklopis jeftin tim na pocetku i namerno zarazis igrace do polovine sezone, i onda dovedes 2-3-4 jaka pojacanja da odigraju udarnicki par meseci do kraja sezone 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Volden je za klasu iznad CMM-a, a kad se setim da je letos bilo nedoumica na fazon ko je bolje prosao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 8 minutes ago, Markoss said: Volden je za klasu iznad CMM-a, a kad se setim da je letos bilo nedoumica na fazon ko je bolje prosao... Nezahvalno je porediti trenutno igre CMM i Woldena. CMM je igrao jako dobro u COL i bio je bolji od Woldena u Partizanu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Ipak mislim da se tu desio dupli zajeb. Vama bi vise znacilo da ste doveli Pangosa koji je u rangu plate + obestecenja za Voldena, dok bi nama bilo bolje da je Volden ostao. Ovako duplo golo. Ali bar je Zoroski obrnuo proviziju 2x i podelio sa nekim likovima poznatim redakciji... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 21 minutes ago, Markoss said: Volden je za klasu iznad CMM-a, a kad se setim da je letos bilo nedoumica na fazon ko je bolje prosao... Jbg, CMM je prošle sezone izgledao dosta bolje, lako je sad biti general. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 49 minutes ago, Kooineeperk said: Utakmice koje nisu odigrane jos uvek: Round 5 Cedevita Olimpija : Budućnost VOLI Round 6 Budućnost VOLI : Igokea Round 7 Zadar : Budućnost VOLI Round 11 Crvena zvezda mts : Cedevita Olimpija Zadar : Borac Round 12 Zadar : Cibona Round 13 Krka : FMP Cibona : Borac Round 14 Mornar : Zadar Krka : Cedevita Olimpija Crvena zvezda mts : Cibona Round 15 Igokea : Krka Crvena zvezda mts : Borac Zadar 4 utakmice od toga 3 kod kuce - da se organizuje jedan mini turnir tamo. Super covid taktika bi bila da sklopis jeftin tim na pocetku i namerno zarazis igrace do polovine sezone, i onda dovedes 2-3-4 jaka pojacanja da odigraju udarnicki par meseci do kraja sezone 😄 Novi igrači ne mogu igrati utakmice iz prethodnih kola Aba lige Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 1 minute ago, Perkos2 said: Novi igrači ne mogu igrati utakmice iz prethodnih kola Aba lige Da li si 100% siguran? To sam i ja pomislio, medjutim nastaje toliki haos sa zaostalim utakmicama da i jeste to tako propisano bas ce biti tesko za ispratiti. Secate se kad je Mudrinski odigrao jednu vise utakmicu u ligi nego sto je bilo kola te sezone? 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Ko je Mudrinski, za koje KK je on igrao? PS Znam ko je Mudrinski, ne znam sta ce na ovom topicu... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 32 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Jbg, CMM je prošle sezone izgledao dosta bolje, lako je sad biti general. Dosta ljudi je na kkcz topiku bilo za Waldena i prije pocetka sezone, ukljucujuci i mene. Na stranu sto ni Walden nije igrac za lidera el tima. Ta neka uloga najboljeg sestog igraca mu je realnost sto naravno nije lose. Najveci problem su mu procenti na ulazu i manjak kreacije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 56 minutes ago, Markoss said: Volden je za klasu iznad CMM-a, a kad se setim da je letos bilo nedoumica na fazon ko je bolje prosao... Čuj za klasu, pitanje da li je uopšte bolji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 2 minutes ago, Sector said: Dosta ljudi je na kkcz topiku bilo za Waldena i prije pocetka sezone, ukljucujuci i mene. Na stranu sto ni Walden nije igrac za lidera el tima. Ta neka uloga najboljeg sestog igraca mu je realnost sto naravno nije lose. Najveci problem su mu procenti na ulazu i manjak kreacije. Ne pričam konkretno o Walden vs CMM poređenju. Samo kažem da je CMM bio dobar prošle sezone, imao je smisla njegov potpis za KKP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 (edited) 26 minutes ago, goofy said: Ko je Mudrinski, za koje KK je on igrao? PS Znam ko je Mudrinski, ne znam sta ce na ovom topicu... Pa procitaj o cemu je diskusija - naveo sam primer iz fudbalske lige gde nije bilo tog pravila. edit: @Perkos2 na brzinu sam bacio pogled medju ovim igracima unutar aba lige sto su cirkulisali i nema primera da je neko odigrao naknadnu utakmicu nekog kola u kom je bio clan drugog tima. Videcemo, tek treba da se igraju zaostale. Bilo bi smisleno da zaista postoji to pravilo. Edited January 17, 2021 by Kooineeperk Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Pare su merilo kvaliteta. Dakle cmm je bolji od voldena. E sad, te pare, odnosno visina ugovora, se kod ovog nivoa loptanja formiraju prema ucinku iz prosle sezone. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Nama situacija nimalo nije jednostavna... Nemamo pravo na kiks.... Nikad nije izjednacenija bila ABA: Mornar se izdvojio a mi, BUD i KKP isti broj bodova. Olimpija nam dise za vratom. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 11 minutes ago, ivan9 said: Nama situacija nimalo nije jednostavna... Nemamo pravo na kiks.... Nikad nije izjednacenija bila ABA: Mornar se izdvojio a mi, BUD i KKP isti broj bodova. Olimpija nam dise za vratom. 🙂 Malo je jedan "tata" ili...? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 (edited) 18 minutes ago, Barkley#34 said: Malo je jedan "tata" ili...? malo ili te boli patka kad se isto radi na maticnom ti topiku? 21 hours ago, Patriota iz kauca said: Ovde su nas krali a tu ste nas bili. Košarkaška pismenost i talenat protiv utreniranih rabadžija, trebalo je da odnos bude i veći tada. Edited January 17, 2021 by Takeshi_Kovacs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts