Leonard Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 11 minutes ago, realno *w said: Zadar je baš nisko pao, ako mora da mu da otvoreni ugovor. Svi hrvatski klubovi su bas nisko pali. Iz godine u godinu tonu sve dublje. Nema ni naznaka da ce biti bolje u skorije vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Jonathan Galloway reached an agreement with KK Zadar, a source told Sportando. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Novi Bolden u ABA (doduse ABA2 je u pitanju) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 23 hours ago, Borca said: Novi Bolden u ABA (doduse ABA2 je u pitanju) Trebao bi uskoro da se prikljuci i bivsi centar Sutjeske Sidy Djitte 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Posle Petruseva i Tepica, evo jednog potpisa za Megu iz njenog pogona. Pratio sam ga u mladjim selekcijama, pored skilla deluje mi da ima i dobar stav, dovoljno drskosti da napravi nesto vise od sebe. Da vidimo sada kako ce to biti u seniorskoj kosarci. https://www.bcmegabasket.net/2020/08/12/luka-paunovic-potpisao-prvi-profesionalni-ugovor-sa-megom/ Quote LUKA PAUNOVIĆ POTPISAO PRVI PROFESIONALNI UGOVOR SA MEGOM 12.08.2020. Junior Mega Bemaxa Luka Paunović je nedavno napunio 18. godina a danas je potpisao i prvi profesionalni ugovor sa klubom. Paunović je u prošloj sezoni nastupao za juniore Mege a prvu godinu ugovora će provesti na pozajmici u OKK Beogradu sa kojim će nastupati u Košarkaškoj ligi Srbije. Po potpisivanju višegodišnjeg ugovora sa klubom Luka Paunović je istakao da je izuzetno ponosan što je potpisao ugovor sa klubom u kome je odrastao: – Izuzetno sam srećan i ponosan što ću svoj prvi profesionalni ugovor potpisati sa klubom kao što je Mega. Za protekle 4 godine koliko sam u klubu u kome sam bukvalno odrastao, imao sam priliku da se uverim u odlične uslove za napredak mladih igrača, što je rezultovalo fantastičnim rezultatima u mlađim kategorijama, a i što se može videti po igračima koji su izašli iz omladinskog pogona kluba u prethodnim godinama, rekao je mladi igrač Mege i nastavio: – Sve to je za mene dodatna motivacija, a ujedno i obaveza da nastavim da dajem sve od sebe, kako na treninzima tako i na utakmicama, kako bih opravdao očekivanja rukovodstva kluba i zaslužio mesto u prvom timu. Mega je najbolja sredina za razvoj mladih igrača, da pokažu svoj talenat, a ja se nadam da ću uz veliki trud na treninzima i utakmicama uspeti da to iskoristim. Hvala klubu što je pokazao da veruje u mene, daću sve od sebe da se odužim za to, izjavio je Paunović. Luka Paunović je rođen 07.08.2002. godine u Beogradu, visok je 195 centimetara i igra na poziciji beka. U Megu je došao tokom leta 2016. godine i u ove četiri sezone je nastupao za sve mlađe selekcije kluba, počevši od pionira. Sa pionirima je 2017. godine bio šampion Srbije (MVP finalnog turnira) i pobednik Mini kupa, a titulu je osvojio i sa kadetima Mege 2018. godine. Sa juniorima bio drugi na Finalnom turniru juniorske Evrolige u Vitoriji prošle godine. Na kvalifikacionom turniru juniorske Evrolige koji je održan u februaru je izabran u najbolju petorku turnira pošto je u proseku beležio 17.3 poena, 6.3 skokova, 4.8 asistencija uz prosečan indeks korisnosti 24.8. U Roda Juniorskoj ligi Srbije, gde su juniori Mege bili prvoplasirani u trenutku prekida, u proseku je imao 11.2 poena, 5.8 skokova, 3.8 asistencija i 1.9 ukradenih lopti po meču. Na polufinalnom ABA juniorskom turniru u Beogradu koji je Mega osvojila bez poraza, u proseku beležio 11.6 poena i 4 skoka. Paunović je 2018. godine nastupio i za kadetsku selekciju Srbije na Evropskom prvenstvu za igrače do 16 godina u Novom Sadu gde je u proseku beležio 6.6 poena i 3.1 skok. Čestitamo Paune! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Jedno pitanje: Koja vam je najodvratnija kombinacija boja od svih koje mogu da se vide u postu gore? Meni je ova rozo - drecavo zuta za koplje iznad svih ostalih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 I roze zelena je isto jaka. 9 hours ago, MrTwister said: Trebao bi uskoro da se prikljuci i bivsi centar Sutjeske Sidy Djitte 😄 Kako smo ono rekli, Siđi Dite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 7 hours ago, goldberg said: Jedno pitanje: Koja vam je najodvratnija kombinacija boja od svih koje mogu da se vide u postu gore? Meni je ova rozo - drecavo zuta za koplje iznad svih ostalih. meni crno-bela ...sad ozbiljno, malo me je sramota ali meni su svi ovi megini dresovi ili okej ili super. imaju tu neku zivinu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron23 Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 7 hours ago, goldberg said: Jedno pitanje: Koja vam je najodvratnija kombinacija boja od svih koje mogu da se vide u postu gore? Meni je ova rozo - drecavo zuta za koplje iznad svih ostalih. Imam takav personalizovan dres, i mogu ri reći da je sjajan 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Barone, mislim da ne mora baš sve da se deli na topiku. 23 minutes ago, uini said: meni crno-bela Tebi sigurno nije, ne foliraj se. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Uh, komšije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 @Cooper meni je ovo skroz okej, nije neka drama za deceniju uspeha. secam se da su partizanovci tvrdili kako je sav taj njihov dug nastao za par sezona & posle zbog cinjenice da nisu vesti sa uplatnicama u bankama kapiram da kad se eliminisu dugovi drzavi i bankama ostane cca 500/600 iljada da se plati 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 #kkcrvenazvezda Jel nas ovo Tegi konacno priznao? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Samo što nije za deceniju, nego za 3 ili 4 godine od povratka kluba pod ovim brojem u APR. Ne znam kako je to Tegi pogrešio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 10 minutes ago, Cooper said: Samo što nije za deceniju, nego za 3 ili 4 godine od povratka kluba pod ovim brojem u APR. Ne znam kako je to Tegi pogrešio. pa kako sad pogresio, jebiga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzo Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Ja ne znam da li postoji neko ko razmišlja svojom glavom a da misli da to nije tako i da je sve ružičasto ( kao megini dresovi) i sa jedne i sa druge strane brda/Kalemegdana. I u basketu i u fudbalu... Samo eto objavi se poslovanje o jednima pa se ovi drugi nasladjuju i obratno. Razlika je samo što je nama trenutno lepše jer iako imamo dugove bolji smo u oba sporta. E da, svaka pohvala za istraživačko novinarstvo, malo je takvih u Srbiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Meni su smesna ova prepucavanja oko dugova beogradskih blizanaca. Bukvalno dok god je pod sapom drzave to bukvalno nista ne znaci sem mozda sitnih ucena za neke uprave klubova da se svremena na vreme zahvale ili pricaju o unutrasnjoj i spoljnoj politici na posebnim televizijama. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Mislio sam da ovde nije dozvoljeno prenošenje pisanija tzv novinara, koji to više nije ni formalno.Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 ABA liga ce se igrati po novom sistemu? Navodno ce prvih sest kola biti igrano u Laktasima,a sledecih sest u Podgorici..citam da postoji takav predlog. Dakako,zbog epidemioloske situacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Diznilend u Laktasima. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 35 minutes ago, Crni Bombarder said: ABA liga ce se igrati po novom sistemu? Navodno ce prvih sest kola biti igrano u Laktasima,a sledecih sest u Podgorici..citam da postoji takav predlog. Dakako,zbog epidemioloske situacije. Kako su samo pored Ljubljane, Zagreba i Beograda izabrali Laktaše Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 5 minutes ago, Green23 said: Kako su samo pored Ljubljane, Zagreba i Beograda izabrali Laktaše Dobro pitanje..zapravo jos nije zvanicno odluceno,ali se Dodik jr.nametnuo Link to comment Share on other sites More sharing options...
steva cenejac Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 BiH je u Sloveniji na crvenoj listi, što znači karantin za 14 dana pri dolasku u Sloveniju. Kako bi Cedevita izlazila i igrala europske mečeve? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 24 minutes ago, steva cenejac said: BiH je u Sloveniji na crvenoj listi, što znači karantin za 14 dana pri dolasku u Sloveniju. Kako bi Cedevita izlazila i igrala europske mečeve? ABA ne počinje sutra, već za 2 meseca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts