Kronostime Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 2 minutes ago, Angelia said: Pola foruma je prevedeno na kineski? Yoyogiju zabagovao komp. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Just now, Kinik said: ... Ma to je neka budalcina koja napada na 4um. ... Htedoh napisati neki F otvara brdo topica Zar nije i ovde pravilo da ne mozes otvoriti novi topic ako nemas odredjen broj postova? (da se izbegnu ovakvi slucajevi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 6 minutes ago, Sunshine State said: Htedoh napisati neki F otvara brdo topica Zar nije i ovde pravilo da ne mozes otvoriti novi topic ako nemas odredjen broj postova? (da se izbegnu ovakvi slucajevi) Nije, postojeci topici su prebaceni na kineski. Ja pomislila prvo, eto, gotovo, odlepila sam nacisto Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 5 minutes ago, Angelia said: Nije, postojeci topici su prebaceni na kineski. Ja pomislila prvo, eto, gotovo, odlepila sam nacisto ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 4 minutes ago, Angelia said: Nije, postojeci topici su prebaceni na kineski. Ja pomislila prvo, eto, gotovo, odlepila sam nacisto Tip je flooder i reklamira sredjivanje papira za svetske univerzitete. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Just now, A sad said: ? Prestalo. Znam da zvuci suludo, veruj mi. Pola naslova topika je bilo na kineskom Srecom ovaj nije bio pa reko da prijavim. Sad je sve opet u redu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 1 minute ago, Angelia said: Prestalo. Znam da zvuci suludo, veruj mi. Pola naslova topika je bilo na kineskom Srecom ovaj nije bio pa reko da prijavim. Sad je sve opet u redu. Nasli nas kinezi, znaci da nam je dobar traffic. :) Bravo drustvo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Just now, Angelia said: Prestalo. Znam da zvuci suludo, veruj mi. Pola naslova topika je bilo na kineskom Srecom ovaj nije bio pa reko da prijavim. Sad je sve opet u redu. Ma ne. On je otvorio nove topike na kineskom. Samo ih je otvorio 24 za 5 minuta, pa je izgledalo da je sve na kineskom. Reseno je. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Just now, A sad said: Ma ne. On je otvorio nove topike na kineskom. Samo ih je otvorio 24 za 5 minuta, pa je izgledalo da je sve na kineskom. Reseno je. 🙂 Aaaaa zato je meni izgledalo da mi se pola boarda za new content pretvorio u kineski Sad mi je lakse, barem nisam luda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyogi Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 31 minutes ago, Kronostime said: Yoyogiju zabagovao komp. Nemoj si lud, pojma nemam o cemu se radi. Obrisano, ok, nista veze nema sa Yoyogijem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 11 minutes ago, Yoyogi said: Nemoj si lud, pojma nemam o cemu se radi. Obrisano, ok, nista veze nema sa Yoyogijem. Meni ni u testamentu nece pisati: Pri zdravoj svesti i cistoj pameti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Just now, Kronostime said: Meni ni u testamentu nece pisati: Pri zdravoj svesti i cistoj pameti... Kakve veze sa yoyogiem, kad je on sa druge strane bare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bljax Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 On 7/28/2019 at 12:41 PM, Kronostime said: What`s written on Forum - stays on Forum. @Kronostime...What`s written on Forum - stays on Forum?...nebi se reklo da ista ostaje samo na forumu...ti, ostali forumasi, & komplet Internet together... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 (edited) @bljax Daj mi ovu drugu sa "Biider zu Kronostime..." i videces na mom nalogu poruku "Temporarirly unaveilable - bludnici" EDIT zbog kriticara Edited July 31, 2019 by Kronostime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 kad se odradi ručni smiley tipa ovaj 😄 gube se funkcije strelica na tastaturi, tj ne mogu da manipulišem kursorom levo desno gore dole... Slova i miš rade bez greške 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlennGould Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Trajni = pristup Vremenski = pisanje (in my book) @Kido from Junkovac odličan predlog - da vidimo kako stojimo sa tehničkim mogućnostima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinik Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 ... Ni posle bana, zabrane citanja ne moze se nikome spreciti pristup 4umu. Pokrene drugi browser sa koga se nikada nije logovao - i slobodno cita. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlennGould Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Naravno da nikome nije zabranjeno da se anonimno šunja forumom. Naprotiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyogi Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 2 hours ago, Kinik said: ... Ni posle bana, zabrane citanja ne moze se nikome spreciti pristup 4umu. Pokrene drugi browser sa koga se nikada nije logovao - i slobodno cita. ... Ma sta pricas? Hakovanje banovanja i nasusna potreba da se cita? Bas toliko mora? Sto je neko uopste banovan? O banovanima nikada ni rec nisam rekao a ti si bio taj koji je govorio "malo je" (nedovoljan ban) na starom Forumu. Pisi ti svoje dosadne traktate i dva ekrana cut/paste dok nikoga ne vredjas. Ko procita, procita. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 4 hours ago, Kinik said: ... Ni posle bana, zabrane citanja ne moze se nikome spreciti pristup 4umu. Pokrene drugi browser sa koga se nikada nije logovao - i slobodno cita. ... Mislim da se razlika odnosila samo na mogucnost logovanja bez mogucnosti ostavlja postova (dakle, privatne poruke, lajkovi i sve ostalo) i nemogucnosti logovanja uopste. Nije mi poznato da li moze da se spreci korisnik da cita forum bez logovanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donko Darkovski Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 8 minutes ago, goldberg said: Nije mi poznato da li moze da se spreci korisnik da cita forum bez logovanja. Naravno da može, samo treba pustiti par forumaša da nastave istu praksu, ima da većini ogade i ovaj toliko da nikom neće pasti na pamet da dolazi i čita. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Postoji li opcija mark as read sa Activity stranice? Da ne moram da kliknem na temu pashchad ako necu da gledam kerove 🙂 @Stondisha kod mene radi i nakon smajlija 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Vidim, tebi nije smetalo da se vratiš, protivrečiš sam sebi 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 (edited) 4 hours ago, goldberg said: Mislim da se razlika odnosila samo na mogucnost logovanja bez mogucnosti ostavlja postova (dakle, privatne poruke, lajkovi i sve ostalo) i nemogucnosti logovanja uopste. Nije mi poznato da li moze da se spreci korisnik da cita forum bez logovanja. Sve zavisi od platforme na kojoj se nalazi forum. Na nekim platformama forumaš koji je banovan na 7-14 ili više dana nije mogao ni da se loguje a ni da čita forum. *** Imam jedan predlog, ne znam koliko je dobar, molim admin-mod tim da sam proceni. Da li dva pdf-a Razno mogu da se spoje u jedan, a da se napravi pdf koji je postojao i na b92 " Politika za decu" gde bi se prebacivale sve svađe, i slične stvari....u budućnosti, ne mora odmah sada. Edited August 1, 2019 by Džudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Da ne radim edit, mada sam ga bez potrebe već uradila...imam jedno pitanje- molbu: Kome mogu da se obratim za promenu nika- nekom od moderatora, global modu ili nekom od admina? Hvala unapred na odgovoru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts