Janne240 Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Pohvalio bih lep novi/stari dizajn foruma, a posto je jos uvek sve novo, "pod celofanom", još ne znam koliko je i funkcionalno. Srećan rad na novoj platformi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Postoji li desktop version dugmence? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 (edited) U notification settings sam iskljucio 'Play a sound when I receive a notification' opciju ali i dalje cujem beep kada se pojavi novi reply u temi koja mi je otvorena. Zna li neko resenje vec sada? Edit: suddenly je ipak pocelo da radi Edited April 28, 2019 by Manu Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 imao sam problem prilikom pravljenja naloga i napravio sam nalog pavijan2 sa druge adrese. sad mi na prvi e-mail stize obavestenje da mi je i nalog pavijan registrovan. molim vas da obrisete nalog pavijan, a ja nastavljam da pisem sa naloga pavijan2. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 (edited) 5 hours ago, dekkard said: Raširi stranu na Chrome-u sa dva prsta. Da, ali onda se linearno povećava sve, a ne samo tekst. Poenta je sledeća; od svega što postoji na netu (odnosno odnoga što sam ja otvorio), a što čitam preko Hroma na Androidu, ovaj forum ima ubedljivo najmanja slova. Npr. više nego upola manja od počivšeg B92. Evo primera: Dakle, podešavanja Hroma i Androida su IDENTIČNA, no razlika u veličini slova je drastična. Ova veća mogu da čitam i bez naočara, a ova manja ni u ludilu, znači moraju cvike. Edited April 28, 2019 by Laki21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 pretpostavljam da su dečije bolesti u pitanju i da će sve leći, da smo sad svi navalili na forum i kapiram da je gužva...pa pretpostavljam da je to razlog što se, barem meni, stranice i topici foruma otvaraju primetno sporije nego na starom (preko kompa)...al kapiram da će se sve srediti Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Kako da radi brze kad je za 20h postojanja 415 ljudi registrovano, 1500 postova ispisano plus admini i dalje rade u pozadini i fiksaju bagove. Plus moderacija vezba banovanje 😁 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 27 minutes ago, Laki21 said: Da, ali onda se linearno povećava sve, a ne samo tekst. Poenta je sledeća; od svega što postoji na netu (odnosno odnoga što sam ja otvorio), a što čitam preko Hroma na Androidu, ovaj forum ima ubedljivo najmanja slova. Npr. više nego upola manja od počivšeg B92. Evo primera: Dakle, podešavanja Hroma i Androida su IDENTIČNA, no razlika u veličini slova je drastična. Ova veća mogu da čitam i bez naočara, a ova manja ni u ludilu, znači moraju cvike. Brate, ti si gori od mog caleta (sorry, nije za zajebanciju bas). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stex Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 20 minutes ago, NMX said: pretpostavljam da su dečije bolesti u pitanju i da će sve leći, da smo sad svi navalili na forum i kapiram da je gužva...pa pretpostavljam da je to razlog što se, barem meni, stranice i topici foruma otvaraju primetno sporije nego na starom (preko kompa)...al kapiram da će se sve srediti isti problem, velika poseta i forum sporije radi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 ladno sam naslov pročitao kao: ,,Bogovi i funkcionalnost foruma" raskrupnite slovca malo...i tamna pozadina bi bila dobra opcija za odabir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dee jay Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 verovatno realni pokusava da napravi nalog. pomozite mu dok sve ne porusi 😄 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Laki bokte ti ako bez cvika ideš u Pionir ne vidiš Filipa dobro 🙂 Sad je jasnija ona imamo čoveka manje u odbrani a i u napadu 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 23 minutes ago, Wingwalker said: raskrupnite slovca malo...i tamna pozadina bi bila dobra opcija za odabir. Kad forum bude imao tapatalk support sve će te stvari biti lako rešive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Kritika koja to u stvari nije: sporo mi se loadaju stranice. A onda pomislim, registrovalo se milion ljudi u 0 vremena, pa pogledam dole i ima 125 active users... Majko mila, trebace dva turbokompresora na server i posebni agregat za hladjenje... 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Sam si sebi odgovorio, Zoki :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 2 hours ago, mister-no said: Laki bokte ti ako bez cvika ideš u Pionir ne vidiš Filipa dobro 🙂 Sad je jasnija ona imamo čoveka manje u odbrani a i u napadu 😁 Vidis da mora da vidi lokvu krvi da bi video kod nekog "krvava kolena" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
melankolic Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 (edited) Iz razloga kreativnog maskiranja rasističkih, suprematističkih i ksenofobnih ideja (posebno glede migranata, ko ima pravo na šta i gde da ode i sl.) kojima su skloni simpatizeri alt- righta, zamolio bih moderaciju da se ovo Andurilovo pravilo... Quote Sovinizam - 30-60 danaPrimeri: relativizacija ili negiranje sudski utvrdjenih zlocina, nazivanje celih naroda pogrdnim imenima, uvredljive generalizacije koje se odnose na celi narod, neku teritoriju ili poreklo. ... malo proširi kako nikom od njih ne bi (kao na FB92) palo na pamet da se s takvim stvarima zajebava a oni koji ukazuju na takve pojave proglašavaju stalkerima i bolesnicima (što ovde, nadam se, neće biti dozvoljeno ali a.r. su kako rekoh kreativni pa će i tu naći način da sebe proglase žrtvom) . Formulaciju odaberite sami. Hvala. Edited April 28, 2019 by melankolic 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozu Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Saglasan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 (edited) Bug, kad god odem na new content setting koji sam postavila od mog zadnjeg citanja se restartuje na 365 dana i onda izadje milion (preterujem) prethodnih topika koje nisam procitala. Jel moze nekako da setting bude uvek isti? Edit: nasla kako da to izvedem Sta mogu kad mrzim da cackam po settingsu Drugi Edit: Priznajem poraz, radilo je samo na dva klika, ipak je bug Edited April 29, 2019 by Angelia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Ubacena mogucnost koriscenja Tapatalka. Isprobajte. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Radi. Jedino što yt klipovi nisu embedded. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 (edited) Da li mogu jutub klipovi da budu manji? Malo je nepregledno kad zauzme ceo desktop. edit: Sad tek provaljujem da ima fora minimiziranja kvotovanog posta, svaka cast, sjajan opcija pogotovo kada neko kvotuje carsav post. i jedno glupo pitanje ne znam dal je izvodljivo pa se unapred izvinjavam, baza gifova da li je moguca, nesto tipa kao na viberu? Edited April 29, 2019 by Tamburinjo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted April 29, 2019 Author Share Posted April 29, 2019 Kupi veci monitor kao ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Koji je maksimum vremena za edit posta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Mislim da je stavljeno 300 minuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts